Statlig roundup: Den Pittsburgh försäkringsgivaren, sjukhus fördjupa avtalar pågående slagsmål för illvilja

Nyheternauttag anmäler på en variation av vård- politik utfärdar i Kalifornien, Colorado, Connecticut, Iowa, Kansas, Louisiana, Massachusetts, New York, Oregon och Pennsylvania.

Los Angeles Times: L.A. Programet Erbjuder Sjukvården För Olagliga RestaurangArbetare
Restaurangarbetares grupp och en Los Angeles gemenskapklinik har lanserat ett unikt kooperativ för att ge vård- täckning till en grupp människor som är utesluten från federal sjukvårdreform -- illegal invandrare. Det pilot- programet som tros för att vara första av dess sort i nationen, erbjuder förebyggande medel och den primära omsorglåg-timpenningen, uninsured arbetare i restaurangbranschen. Legal invandrare och andra restaurangarbetare, som inte möter kriterierna eller inte kan ha råd med täckning under sjukvårdlagen, är också valbara (Gorman, 5/3).

Wall Street Journal: Highmark SjukhusRäckviddPakt
Under pressa från Pennsylvania representanter, nedde försäkringsgivaren Highmark Inc. och Universitetar av den Pittsburgh Medicinskt center en överenskommelse att fördjupa deras avtalar tills avsluta av 2014 och förhandlar nya benämner servar med säkerhet after som daterar (Mathews, 5/2).

Philadelphia Person som frågar: Highmark UPMC Fördjupa Förhållande
Sjukhus och försäkringsgivarear har aldrig lätt förhandla för tid avtalar, men det jämnt av våghalsig politik i Pittsburgh mellan Highmark Inc. och Universitetar av den Pittsburgh Medicinskt center var ovanligt vid några mäter. I ett anbud som konkurrerar, om den missade för att få en avtala med UPMC, som har mer än 20 sjukhus och dess egna sjukförsäkringföretag, gick Highmark även så långt, som köpandet plåga det ekonomiskt Västra Penn Allegheny Vård- Systemet i ett avtal värderade på upp till $475 miljoner, då det meddelades i fjol (Brubaker, 5/3).

Des Moines Register: Efter den Kasserade AbortFoen, Nominerar Branstad Prästen Till Läkarundersökningen Stiger Ombord
Stiga Ombord av Medicinen, Gov. Frotté Branstad har nominerat en framstående Katolsk präst för fläcken, Tre veckor efter den Iowa Senaten kasserade en Dubuque anti-abort aktivist för en placera på Iowa. Msgr. Franka Bognanno, pastorn på Des Moines Kristus KonungKatolsk kyrka, har talat mot abort, som hans tro fördömer. Läkarundersökningen stiger ombord, som licenserar läkare, får involverad i utfärda, när abortmotståndarear sparar klagomål om abortfamiljeförsörjare (Leys, 5/2).

Kansas City Stjärna: Kansas Lagstiftarear Passerar Räkningen som Ger Pharmacists Leeway På AbortDroger
En räkning, som skulle, låter pharmacists buga ut ur att ge droger som de tror styrka orsakar en abort görade klar delstatsparlamentOnsdagen. Senaten röstade 23-16 för att godkänna räkningen, som ämnas i första hand för att bredda rättsskydd för sjukvårdfamiljeförsörjare, som inte önskar att vara involverade i aborttillvägagångssätt. Redan passerat av Huset i Mars, väntar på räkningen nu häftet av Republikanen Gov. Sam Brownback, en pålitlig motståndare av abort (Cooper, 5/2).

Wall Street Journal: Espadas Klinik Skalar Tillbaka
Som Pedro Espada Jr. väntar på en dom i hans korruptionförsök, besegrar denBetalade Bronx vård- kliniken som kontrolleras av de tidigare statliga senator somnågot att säga, den planerar öppna illviljaförsök för stag vid det statligt att stänga det. Representanter på Vård- Soundview Centrerar i den Södra Bronxen, något att säga som det icke-vinstdrivande är rinnande ut pengar som fordrar det, varas skyldig hundratusentals dollar från Medicaid klara av-omsorg planerar och det statligt (Gershman, 5/2).

Connecticut Avspeglar: Avskildhet Dominerar Debatt På SjukvårdDatabas
Beskåda av sjukvårdanvändning, kosta och kvalitets-, Efter en lång debatt som centreras på tålmodig avskildhet, Representanthuset på den godkända Onsdagen ett förslag att framkalla en statewide databas av läkarundersökningen, tand- och apotek har fordrat information som siktas på att få ett omfattande. … Flera påstår annat har eller framkallar liknande program som är bekant, som all-payeren fordrar databaser (Levin Becker, 5/2). 

Boston Globe: Haverhill Till Räddningen $1.1M I Sjukvård Kostar
Den Haverhill Borgmästare James J. Fiorentini meddelade att staden har nett en överenskommelse med dess fackklubbar på en ny sjukvård planerar för kommunala anställda och pensionärer som representanter förutsäger ska räddninglokalskattebetalarear mer än $1,1 miljoner årligen. Planera, som är planlagt att gå in i, verkställer med starten av det nya räkenskapsår Juli 1, påverkar all stad och skolar avdelningsanställda och pensionärer bortsett från de vars avtalar körning till 2014 (Buote, 5/3).

Kansas Vård- InstitutNyheterna: Senaten Godkänner Budgeten
Den Kansas Senaten i dag, vid ett brett, tvåparti- förser med marginal, godkänt dess senaste version av delstatsbudgeten, efter medlemmar som instämmas för att tillfoga omkring $77 miljoner för kommunal skola, $5 miljoner för att hjälpa att förminska vänta, har listat för har servat för att handikappade personer och $1,9 miljoner ska hjälpa att handla med understaffing på Larned det Statliga Sjukhuset (Skyddar, 5/2). 

Kalifornien Healthline: Vård- Plan som är Kvalitets- För, Duals Ifrågasätter In
Sju av de vård- åttana planerar i pilot- Kalifornien projekterar för att skifta dubbeleligibles in i klarad av Medi-Cal har underlägsna kvalitets- värderingar för behandling av bidragsmottagare Medi-Cal, enligt en utsläppt rapport igår. Det ambitiöst planerar för 1,1 miljon Kalifornirar som är valbara för både Medicare, och Medi-Cal gynnar ska start med ett pilot- program i fyra län -- Los Angeles Apelsin, San Diego och San Mateo. De statliga hoppen att utvidga det pilot- projekterar till så många som 10 län (Gorn, 5/3). 

KQED som är Statliga av Vård- blog: Kassa-Endast Övar: Förbättra För Tålmodig Eller Förbättra Precis För Manipulerar?
Några tusentals dollar för förmögen tålmodiglön varje månaduppehälle som en personlig läkare på appell tajmar alls. … Nu modellerar denna ”portvaktmedicin” skalas besegrar för att ne folk med mer blygsam finansiella resurser. Sådan En övar som är starta upp i Nordliga Kalifornien kallas MedLion. … finns det ett månadstidningavgiftköp per fläck på doktorns begränsade roster och en extra avgift $10 för varje kontorsbesök. För allt annars, de tålmodiga lönerna ut ur fick- -- den inklusive grunderna gillar röntgenstrålar, och blod testar (Menghrajani, 5/2). 

WBUR: Delstatsparlament Ordnar till det Nästa Kapitlet Av SjukvårdReform
Representanthuset och senaten planerar till separata räkningar för första visning snart som ska barkassen den nästa rundan av sjukvårdreform i Massachusetts. Kapitel Ett av den stora Massachusetts sjukvårdromanen -- vad några bemannar vård- reform 1,0 för appellen -- byggt till detta dramatiska ögonblick. … Förväntas Representanthuset och senaten för att bygga på förehavanden som är redan under långt: globala betalningar, elektroniska vård- rekord och ökande fokuserar på primär omsorg (Bebinger, 5/3). 

Släkt från KHN: Olika Takes: Hur Massachusetts Kan Kontrollera, Kostar Sjukvården (4/12). 

Den Lund Rapporten (en Oregon nyhetstjänst): Regence BlueCross BlueShield Uppsättningar Av Raseri Bland Medlemmar
Då Regence BlueCross BlueShield av Oregon avgjorde att hugga, gynnar läkarundersökningen för folk i den Portland storstadsområdet, dess ledning som laget kunde aldrig ha föreställt av det raseriet det uppsättningen. …, Om Inte folket är villigt att betala ut-av-mer fick-, kostar för att se deras läkare av primat, dem ska transitioneds till familjeförsörjaren knyter kontakt på Tuality Sjukvård- eller Adventistvårdsystem (Lund-Muzikant, 5/2). 

Vård- PolitikLösningar (en Colorado nyhetstjänst): Townen Som Tacklar Fetma
Önskar höna [W] som den kommer till den mest envisa vård- epidemin som nu vänder mot U.S.et, Las Animas, att lyckas på ett tufft mål -- passande lite klassar townen, som slår den högsta fetman, i Colorado. Vård- är ett nyckel- del- av områdets nya omfattande planerar. Och det irrepressible huvudet av LiveWell Bent County, Tammy Westerman-Pryor, anfaller fetma på nyckel- tre beklär: att skapa kassaskåpbanor för att gå och cykelridning som är ökande tar fram till sunda matar, och bemyndiga ungdomar skola igenom wellnessinsatser (Kerwin McCrimmon, 5/2). 

Tid-Picayune New Orleans: HusKommittéUtskottsvaror Utvidgade Rollen För SjuksköterskaPraktiker
Sjuksköterskapraktiker och annat avancerat övar sjuksköterskor mötte en unfriendly HuskommittéOnsdag som kasserade yrke push för att ge deras servar i bestämda platser, utan att anslutas med en läkare. Den Vård- och VälfärdsKommittés 12en-4 röstar för att brodda HusRäkning 951 hedrade wishesna av Louisiana det Statliga Medicinska Samhället, som frågade lagstiftarear att lämna in för att förlägga existerande krav, som det avancerat övar sjuksköterskor ser tålmodig endast med ”en kollaborativ överenskommelse” med en läkare (Barrow, 5/2).


http://www.kaiserhealthnews.orgDenna artikel trycktes om från kaiserhealthnews.org med tillåtelse från det Henry J. Kaiser Familj Fundamentet. Kaiser är Vård- Nyheterna, en editorially oberoende nyhetstjänst, ett program av det Kaiser FamiljFundamentet, en nonpartisan organisation för sjukvårdpolitikforskning som är unaffiliated med Kaiser Permanente.

Advertisement