Samkvämet för HusGOP-budgetnedskärningar programmerar - inklusive Medicaid -- till notsystemet av Pentagon snitt

Inhysa Republikaner ska för- lagstiftning för att klippa nästan $380 miljard från den federala budgeten, med sociala program uthärda brunten av snitten, Som Kongressen går tillbaka, efter ett weeklong har tagit paus. På Senatsidan fungerar ska lagstiftarear på lagstiftning för att förhindra dubblera av räntesatser på högskolalån. De verkliga utfärdar fortsätter för att vara hur man betalar för knipan: huruvida att använda de vård- lagens skatterna för lönelista för förhindrandebundna medel eller förhöjningSocialförsäkring- och Medicare för kickearners.

Associatedet Press: GOP Planerar Ökningar Pentagon, SnittSamkvämProgram
Republikanerna, som kontrollerar Huset, använder snitt till livsmedelsstöd, sjukvården och socialtjänstar gillar Mål på Wheels för att skydda Pentagonen från en vinka av budgetnedskärningar kommer Januari. Förminskningarna, fördriver kontroversiellt, är, men en del av vad Republikaner som kallas för i den mer breda nonbinding budgeten, planerar dem, passerade i Mars. Räkna Samman en lite mer än $300 miljard över ett årtionde, siktas de nya snitten mindre på grejer $1 triljon-plus regerings- underskott, och mer på att förhindra snitt för att gå i skaror jämnar och den militära moderniseringen (Taylor, 5/7).

Reuters: HusRepublikaner Uppsätta som mål Sociala Snitt för att Skydda Militär
Republikaner i Representanthuset på Måndag ska avfyrar deras första shots av den nästa underskott-förminskning striden som flyttar fram lagstiftning för att klippa nästan $380 miljard i hög grad från utgifter för försvar för sociala programstunder skyddande. Snitten till matkuponger, barnskattelättnad och den Medicaid sjukvården för det fattigt, bland andra, är bestämda att stanna i denKontrollerade U.S.-Senaten. Men de riskerar ut Republikan förhandla stance på utbytning av triljon $1,2 i automatiskt, över--stiger ombord utgiftersnitt som är tar tack vare verkställer i Januari (Lawder, 5/7).

Associatedet Press: SenatVänd Till det Partisan- Slagsmål Över Studielån
Senaten är den nyaste arenaen i val-året vänder mot-av över federala studielån, och båda sidor är startas ut, genom att dunka bort på varje annan. Med Kongressen som går tillbaka från ett weeklong, fjädra tar paus, Senaten planerar för att rösta på Tisdag huruvida för att starta att debattera ett Demokratiskt för att planera räntesatser för uppehällehögskolalånet för 7,4 miljon deltagare från att dubblera på Juli 1. Den $6 miljarden mäter skulle betalas för, genom skatter att samla för mer Socialförsäkring- och Medicare lönelista från kick-förtjänsten ägare av några privat rymda korporationer (Fram, 5/7).

I annan nyheterna från Capitol Hill: den Mat- och DrogAdministrationsanvändare-avgift räkningen -

Politico: AnvändareAvgiftRäkningen Visas Kassaskåpet Från GOP-GiftPills
En räkning för avgift för ha som huvudämneMat- och DrogAdministrationsanvändare är, så ”måsta-passera” det det är osannolikt att få intrasslat i mer GOP-försök till defund eller att återkalla den 2010 vård- lagen, enligt kongress- driftiga staffers och branschkällor hårt för att få räkningen igenom (Normand, 5/6).

Baltimore Sun: Den Ska Statliga Kongressen för Biotech FirmaHopp Agerar
Ett förslag att rusa godkännandet av nya receptdroger har tålmodiga förkämpar och biotech firmor -; inklusive många som baseras i Maryland -; hoppas den ska Kongress leverera en sällsynt dos av bipartisanship detta år. Lagstiftarear föreslår en 6 procent förhöjning i avgifterna att farmaceutiska firmor betalar Maten och Förgiftar Administrationen till offset kosta av godkännande av nya droger. Om mäta inte undertecknas in i lag av avsluta av September, förlorar den skulle FDAEN kapaciteten att ladda några avgifter, och att tvingas för att lägga av 2.000 arbetare som saktar markant, granska tider (Fritze, 5/5).

Bloomberg: Drugmakerss Avtal Med Obama Sade att Sonderas Av Huset
Pfizer Inc. och Merck & Co. dras in i en utvidgande kongress- utredning om överenskommelsedrugmakersna som nes med den Obama administrationen för att stötta Demokrat genomgång av U.S.-vårdsystemet, enligt tre förtrogen med folk samtalen. Sonden började i fjol, med Republikaner på HusEnergin, och sade sökande dokument för KommersKommitté från en branschyrkesgrupp, folket, som inte bemyndigas för att tala publicly. Då den grupp inte samarbetade, avgjorde panelen att uppsätta som mål Pfizer, världens största drugmaker, tillsammans med Merck, Amgen Inc., Abbott Laboratories, och AstraZeneca Plc, sade ett av folket (Armstrong, 5/4).

Avslutningsvis anmäler nyheternauttag på hur posta-valet landskap styrka underminerar riskerar för kompromiss i Kongress -  

Politico: DenVal KompromissMaj Är Svårare
Vid avsluta av den sist sommar det mycket ansträngande slagsmål för skuldtaket fanns det Demokrater och Republikaner för egentligen endast ett ting som instämmdes på: De kan inte få något stort gjort till efter valet. Den styrka har varit för optimistisk. Funderare för Många är den longtime Washington observatörer nu där en goda riskerar dynamiken som kör aktionen, kan göra en kompromiss även mer hård på skatter, utgifter och berättiganden. Republikaner ska vowtro och huldhet till parti denskatt stancen som tål teapartiservice, ska stundDemokrater, samlar deras soldater runt om Medicare, den vård- lagens utvidgningen för försäkringtäckning och andra sociala program (Feder och DoBias, 5/6).

MedPage I Dag: Den Vård- Curben för Hjälp för ValMaj Inte Kostar, WonksNågot att säga
Huruvida Republikaner eller Demokrater som segern kontrollerar i de November valen, ska ingenting, händer som ska kommer med sjukvård kostar kontrollerar under utan en villighet för att handla, instämmde sjukvårdpolitikexperter. Enval skuld-förminskning planerar bör ha en tvåparti- Medicare kompromiss liksom Ryanen-Wyden att planera, enligt ekonom- och gamladirektören av Kontoret av Ledning och Budgeten Alice Rivlin (Fotgängare, 5/5). 

Kaiser Vård- Nyheterna: Kapslar: Rivlin På Medicare Och Skulden: ”Vet Vi Vad för Att Göra”, 
Vem som avslutar upp att kontrollera Vita Huset som det ska nästa året - Barack Obama eller Mitt Romney - måste att göra kompromisser, om de är att lösa nation kriserna för den strömbudgeten och sjukvården (Torres, 5/4).


http://www.kaiserhealthnews.orgDenna artikel trycktes om från kaiserhealthnews.org med tillåtelse från det Henry J. Kaiser Familj Fundamentet. Kaiser är Vård- Nyheterna, en editorially oberoende nyhetstjänst, ett program av det Kaiser FamiljFundamentet, en nonpartisan organisation för sjukvårdpolitikforskning som är unaffiliated med Kaiser Permanente.

Advertisement