Ska Hur mycket ett pensionerat kopplar ihop spenderar på sjukvård? $240.000

Denna bedömning som är utsläppt vid Fidelity Investments, reflekterar en 4 procent förhöjning över medicinska räkningprojektioner för en koppla ihop som avgick ett år tidigare. Beloppet inkluderar inte långsiktig omsorg kostar eller över - kontra drogen uppta som omkostnad, bland annat.

Associatedet Press: Pensionerat Kopplar Ihop MajBehov $240.000 För Sjukvård
Kopplar Ihop att avgå detta år kan förvänta deras medicinska räkningalltigenomavgång att kosta 4 procent mer än de, som avgick ett år sedan, enligt en utsläppt Onsdag för årlig projektion vid Fidelity Investments. De beräknade $240.000na, som ett nyligen pensionerat kopplar ihop ska behov att täcka, sjukvården uppta som omkostnad reflekterar det typisk mönstrar av projekterade årliga förhöjningar. DetBaserade företaget klippte bedömningen för den första tiden i fjol som citerar PresidentBaracks Obama genomgång för sjukvård. Medicare ändrar att resultera från det planerar förväntas gradvist att förminska många ut-av-fick- pensionärer uppta som omkostnad för receptdroger (Jewell, 5/9).

Marknadsföra Klockan: Din Ska Körning $240.000 för AvgångSjukvård Flik
Avgångsjukvården kostar är nog som orsakar en sträng ångestattack. Även med Medicare gynnar, åriga 65 kopplar ihop att avgå i ska 2012 spenderar $240.000 åtminstone i avgång, enligt den senaste bedömningen från Fidelity Investments. Det inkluderar inte lång-benämna-omsorg kostar, över - kontra läkarbehandlingar, och mest tand- kostar (Coombes, 5/9).

Bloomberg: Vård- LagAvskaffande som Kostar Pensionärer $20.000, TrohetNågot att säga
Pensionärer kan betala omkring $20.000 mer för medicinsk vård, om U.S.-Högsta domstolen välter sjukvårdgenomgången 2010, Fidelity Investments sade. Åriga 65 kopplar ihop att avgå detta ska år spenderar $240.000 som ut-av-är fick- för omsorg för deras dödar, når han har redogjort för Medicare täckning, sade Trohet i en utsläppt årlig bedömning i dag. Det är en förhöjning av $10.000 från i fjol och inkluderar premiums, och co-betalningar under Medicare och tillagd täckning som kallas Medigap, sade denBaserade aktieandelsfondchefen (Wayne, 5/9).


http://www.kaiserhealthnews.orgDenna artikel trycktes om från kaiserhealthnews.org med tillåtelse från det Henry J. Kaiser Familj Fundamentet. Kaiser är Vård- Nyheterna, en editorially oberoende nyhetstjänst, ett program av det Kaiser FamiljFundamentet, en nonpartisan organisation för sjukvårdpolitikforskning som är unaffiliated med Kaiser Permanente.

Advertisement