Den Behandlingsbara infektionansvariga för nästan 2M fall av cancer globalt varje år, studie föreslår

”Orsakar Bakterier, virus och parasit omkring två miljon fall av cancer i världen varje år, experter tror,”, de PressAnslutning-/Förmyndarerapporterna. Enligt nyhetstjänsten ”bar Forskare ut en statistisk analys av cancerförekomsten för att beräkna, att omkring 16 procent cancer som diagnostiserades i 2008 var allra infektion-släkta,”, och ”[t] proportionerar han av cancer som anknytas till infektion, var tre tider higher i ett u-land än i framkallade.”,

Fyra ”[K] ey cancer-orsaka smittsamma medel”, -- den inklusive människapapillomavirusen (HPV), det gastric buggar Helicobacter pylori, viruset för hepatit B (HBV) och viruset för hepatit C (HCV) -- ”troddes tillsammans för att vara ansvariga för 1,9 miljon fall av cancer som mestadels var gastric, lever, och cervical cancer,” nyhetstjänsten skriver. ”Skrev Dr. Catherine de Martel och Dr. Martyn Plummer, från LandskampByrån för Forskning på Cancer i Lyon, i LancetOncologyen förar journal över: ”Är Infektioner med bestämda virus, bakterier och parasit en av de störst, och som kan hindras orsakar av cancer över hela världen. … Övar Applikationen av existerande allmän hälsametoder för infektionförhindrande, liksom vaccination, säkrare injektion, eller antimicrobial behandlingar, kunde ha en väsentlighet att verkställa på framtida börda av cancer över hela världen, ”” PressAnslutningen noterar (5/9).


http://www.kaiserhealthnews.orgDenna artikel trycktes om från kaiserhealthnews.org med tillåtelse från det Henry J. Kaiser Familj Fundamentet. Kaiser är Vård- Nyheterna, en editorially oberoende nyhetstjänst, ett program av det Kaiser FamiljFundamentet, en nonpartisan organisation för sjukvårdpolitikforskning som är unaffiliated med Kaiser Permanente.

Advertisement