Viewpoint: Två beskådar på hur man slåss fetma; Tuffa val för stora affärer på vård- kostar

Washington Postar: Ett Behov För Nytt Tänkande, I att Anfalla som Är Vårt, Väger Problem
Förlåta oss, om vi inte hurrar på utsikten av att tillfoga 32 miljoner till slutsumman numrerar av Amerikaner som är dussintals dunkar för skurkrollen, en räkning, som stod i 2010 på 78 miljoner. Forty-two procent -; eller även klassar 36 procent, 2010na -; är en nöd- allmän hälsa som görar ond inte endast morbidly övervikten -; vem vänder mot higher, klassar av sockersjuka, hjärtsjukdom och andra dödliga illnesses -; men alla annars vem måste att hjälpa att betala för behandling av följderna av fetma, ett som kan hindras villkorar (5/10).

Wall Street Journal: Skatten Kodifierar Bantar
Akta sig av forskare som extraknäcker som politikar. Ett fall pekar in är denna veckas Institut av Medicinfetmarapporten, som signerar långt mer regleringen av mat, affären, fastigheten, sjukvården, trans., arbetena. … Växer skriken för mer den primaa och ska plockningvinnarear och restauranger regleringen av konsumenten endast efter institut rapport. Men nya och många mer regerings- anti-fetma program är rimliga att följa det historiskt mönstrar och avslutar upp mer fet danandefolk (5/10).

CNNMoney/Förmögenhet: Om Obamacare Fortlever, Gör ArbetsgivareMaj Den In
Men, om [den federala vård- lagen] fortlever, då arbetsgivare vända mot endast några alternativ för att kontrollera sjukvård kostar, som de måste. Ett svar är att stoppa att ge täckning för anställda och l5At dem köp det på de nya utbytena. Ha som huvudämne arbetsgivare, inklusive AT&T (T), Som Förmögenhet skrev i 2010, och Caterpillar (KATT), har börjat att betrakta det alternativ. … Ett Annat alternativ för stora arbetsgivare, som själv-försäkrar skulle ska underhålla täckning, men att tweak den, genom att lyfta co-löner eller att begränsa numrera av specialister i knyta kontakt, knuffa således mest sjuk anställda in mot utbytena. Om många arbetsgivare skulle ta endera av de vägar, fungerar skulle Obamacares finanser inte som påtänkt, och det skulle programet måste att förändras (Geoff Colvin, 5/11).

Wall Street Journal: ObamaCares Skatt för MördareApparat
Mycket av den politiska konversationen i Washington innovation för dessa dagbekymmer, jobbskapelse och konkurrensförmåga. Men samtalet är billigt, och vald tjänsteman måste anta politik som förhöjer den ekonomiska aktivitets- och jobbskapelsen. Den medicinska apparatbranschen är ett exempel av Washington som exakt gör motsatsen (Henry I. Mjölnare, 5/10).

JAMA: Skillnaden som en Dollar Gör: Födelsekontroll Och den Presidents- Racen
Även Om Romney är klar om hans avsikt att återkalla ACAEN, och hans placerar på abort resumeras på hans website, tar fram platsnågot att säga som ingenting om hans placerar på, till födelsekontroll. Under den Februari kalabaliken om Obamas mandat, som alla arbetsgivare, inklusive arbetsgivare som anslutas med religiösa organisationar, ger försäkring, som täcker födelsekontroll, inramade Romney utfärda som en av religiös frihet, utan att tilltala kvinnor, tar fram till födelsekontroll. Den lekte inte väl med kvinnor. … Utan Obama kan inte ta kvinnor röstar för beviljat. Hans rekord på reproduktiva kvinnor utfärdar är blandat (Diana J. Mason, 5/10).

Los Angeles Times: Specificerade Medicinska Räkningar Bör Vara det Standarda FungeringsTillvägagångssättet
Det är tufft nog att vara utan sjukförsäkring. Men måste sjukvårdfamiljeförsörjare att göra det även värre, genom att behandla dig för att gilla en idiot? Den Santa Monica invånare Tom Wilde mottog för en tid sedan räkningar från en centraLos Angeles klinik och den L.A. County/USC Medicinskt center som räknar samman nästan $2.500. Vad exakt var laddningarna för? Räkningarna gjorde inte något att säga (David Lazarus, 5/11).

Des Moines Register: Statligt Svika På HIV-Försäkring
Det är rimligt att anta när en allvarligt problem kan lätt fixas som någon i laddningen ska knipa det. Men stiga ombord federala havande uppsikt över Iowa kick-riskerar försäkring slår samman att bry sig inte om vad är rimlig. Nor verkar gör den, den Iowa Lagstiftande församling. Stiga ombord har haft talrika tillfällen till rätten en fel och hjälpHIV-realitet Iowans att underteckna upp för sjukförsäkring som de berättigas till. Stiga ombord skapades av Lagstiftande församling, men stiga ombord har vägrat för att baxa. Så är det misslyckat att Lagstiftande församling gick ned för att kliva in och att göra ändringar till försäkringen att slå samman och dess stiga ombord av overseers att skulle gjord försäkringtäckning som är tillgänglig till Iowans som handlar med HIV (5/10). 

Denver Postar: Person född under en baby boom Och Hepatit C I Colorado
Colorado ”den baby boom” utvecklingen vänder mot en ticka sjukvårdtid bombarderar -; och arbetsgivare har tillfället detta år att hjälpa att skydda det vård- av deras arbetare, och potentiellt att klippa deras företags sjukvård kostar samtidigt. Utmaningen, som arbetsgivare och likadana baby boomanställda vänder mot, är att många Amerikaner som är födda mellan 1946 och 1964 har viruset för hepatit C (HCV) och inte vet den. Ett snabbt blod testar, och resultat för en fastadiagnos i en långt mer for och mindre dyrt jagar av behandling. Dessa proactive kliver inte endast räddningliv men hjälper i sin tur att förminska kostar och kastar en lasso på soaring försäkringspremier (Nancy Steinfurth, 5/11).

San Jose MercuryNyheterna: Rösta Ja På Stöttan. 29 Till LönelyftCigarettSkatten Vid $1
Ska Stor Tobak spenderar $40 miljoner som denna fjädrar för att övertyga Kalifornirar, som Komma med ett affärsförslag 29's $1 per packeskattförhöjning på cigaretter är ett skatte- fiasko. Även quibbling några sakliga analytiker om hur pengarna kan spenderas. Är Här vårt beskådar. Om du tog alla pengar från denna skatt som krattades det in i en stor hög och uppsättningen, avfyra till den, Proposition 29 som fortfarande skulle, är ett stort avtal. Att Lyfta tobakskatter förminskar att röka, och det ska miljarder för räddningKalifornien skattebetalarear av dollar i läkarundersökning kostar, inte till omnämnande som avvarar miljoner av folk misären av böjelse, eller av att hålla ögonen på älskade förstör deras vård- (5/10).

Washington Postar: Underhåll D.C.EN Sjukvård Allians
Området har varit i förgrunden av medborgareförsök att ge universell sjukvård. Sannerligen är det understöder endast till Massachusetts i den sammanlagda procentsatsen av försäkrade invånare. Men framsteg i detta område ska hotas, om snitt göras till stadens program av vård- gynnar för låg-inkomst invånare -; vilket är därför borgmästare och D.C.EN Råd behöver att ne en överenskommelse att underhålla finansiering (5/9).


http://www.kaiserhealthnews.orgDenna artikel trycktes om från kaiserhealthnews.org med tillåtelse från det Henry J. Kaiser Familj Fundamentet. Kaiser är Vård- Nyheterna, en editorially oberoende nyhetstjänst, ett program av det Kaiser FamiljFundamentet, en nonpartisan organisation för sjukvårdpolitikforskning som är unaffiliated med Kaiser Permanente.

Advertisement