Forskningroundup: Gör ombud som avskärmer lagaffektolikhetar? ; Samlas. vård- lag, 6 år mer sistnämnd

Varje reporterKristen Torres för veckan KHN sammanställer ett val av för en tid sedan utsläppt vård- politikstudier och resuméer.

Det Kaiser FamiljFundamentet: Massachusetts SjukvårdReform: Sex År mer Sistnämnd -- Sedan Massachusetts passerade dess egna expansiva vård- lag, klassar har har det uninsured tillståndet tappat och tar fram för att att bry sig dramatiskt förbättrat. Men, som denna resumé noterar, ha som huvudämne två utfärdar återstår. Massachusetts ska måste att finna väg att innehålla sjukvård kostar -- nu under diskussion i delstatsparlamentet -- såväl som arrangera i rak linje sig med den federala vård- lagen. I det processaa påstår annat ”kan dra på några av tillståndets de tidig sortframgångarna och utmaningarna” (5/21).

Föra Journal över av Sjukvården för det Fattigt och Underserved: En Jämförelse Av Bröst Och Cervical CancerLagstiftning Och att Avskärma I Georgia, North Carolina Och South Carolina -- Författarna skriver: ”Identifierade Vi lagstiftning (1989-2005) som förbinder till bröst och cervical cancer i Georgia, North Carolina och South Carolina. …, Lagarna specifikt påtänkta till förhöjningbröst och cervical avskärma för cancer var mandat som kräver att försäkringpolitik täcker sådan avskärma; Georgia och North Carolina antog sådan lagar, men South Carolina gjorde inte. Emellertid var vi oförmögna att visa en verkställa av dessa lagar på endera som avskärmer, klassar eller olikhetar. Detta kan förstärka betydelsen av bevisa-baserade vård- befordranprogram till förhöjning som avskärmer” (Miles-Richardson, Blumenthal och Alema-Mensah, Maj 2012).

Det Kaiser FamiljFundamentet: Hur Är den Som man har råd med Omsorgen Agerar att Leda Till Ändringar I Medicaid I Dag? Statlig Adoption Av Fem Nya Alternativ -- Den vård- lagen påverkar Medicaid, även framåt av utvidgningen av täckning i 2014. ”Inkluderar alternativen som täckas i resumén, incitament för att påstår ska få en tidig sortstart på den Medicaid täckningsutvidgningen; ökande federal finansiering som förbättrar Medicaid valbarhetsystem; pengar som förbättrar omsorg för bidragsmottagare med kroniskt, villkorar, genom att ge ”det vård- hemmet”, servar; special finansiering för kroniskt sjukdomförhindrande; och hjälp, i framkallning av tjänste- leverans och av betalning, modellerar som integrerar omsorg för bidragsmottagare, som är dubbel valbara för Medicare och Medicaid” (5/18).

Genetik i Medicin: Anslutning Mellan HälsovårdBruk Och Multiplex- Genetiskt Testa -- Med adventen av genetiskt testa finns det bekymmer att tålmodig ska det onödiga sökanden ut eller olämplig medicinsk vård tack vare som deras förment riskerar för sjuka. I denna studie analyserade forskare elektroniska vård- rekord för sunda individåldrar 25 till 40, något av, vem tog en testa för riskerar av sockersjuka, och annan allmänning villkorar. Författarna avslutar: ”Använde Personer som erbjöds och avslutades multiplex- genetiskt testa för mottaglighet, mer läkarebesök, innan de testade, men att testa var inte tillhörande med följande ändringar som var i bruk. Denna studie stöttar suppositionen som multiplex- genetiska testa erbjudanden kan ges direkt till tålmodina, in som ett sådan långt det bruk av hälsovård inte ökas olämpligt” (Reid o.a., 5/17).

Här är ett val av nyheternatäckning av annan ny forskning: 

Reuters: Den Trött Kirurgiska InvånareMaj Upp Fel Riskerar: Studie
En liten studie föreslår att kirurgar i utbildning tröttas fortfarande nog till den deras lönelyften riskerar av viktiga fel för danande, nya anvisningar för illvilja som begränsar deras arbetstimmar. Forskare grundar, att ortopediska kirurgiska invånare på två Boston-Område sjukhus i genomsnitt uppgå till fem och en halva timmar av sömn per natt, och så tröttat ut under att vakna timmar som en inkvartera av tiden deras ”försämring” var likvärdigt till lagligt att drickas. … Baserat på aktivitetsinspelningarna, de beslutsamma forskarna också det -- jämfört till data på en grupp av brunn-vilade invånare -- studiedeltagarna fungerade endast på omkring 70 procent av deras mentala effektivitet under 27 procent av tiden som de var vakna (Sjöman, 5/21). 

MedPage I Dag: ProgramSnittBruk Av Tvång I Vårdhem 
Vårdhem, som tog del i ett multicomponent anvisning-baserat ingripande gjorde mindre bruk av läkarundersökningtvång på deras invånare, enligt Tyska forskare. Från grundlinje till, 6 månader efter start programet, prevalencen av läkarundersökningtvångsbruk som tappades från 31,5% till 22,6% i ingripandegruppen som jämfördes med faktiskt ingen ändring i en kontrolleragrupp (30,6% till 29,1%), Sascha Köpke, PhD, från Universitetar av Hamburg och kollegor anmälde i Föra Journal över av den Medicinska Anslutningen för Amerikanen (Pal, 5/22).

MedPage I Dag: Intensivist Omsorg På Dödlighet för NattMajSnitt
Ha ett intensivistarbete kan kyrkogårdförskjutningen räddningliv, men endast i några omständigheter, anmälde forskare. I en retrospektiv analys var ett funktionsdugligt över natten för intensivist i någon ICUs tillhörande med en 28% förminskning i riskera-justerad i-sjukhus dödlighet. … Men gynna sågs endast i ICUs, var konsultationen med en intensivist var valfri, Wallace, och kollegor anmälde i Newet England Förar Journal över direktanslutet av Medicin och i en presentation på årsmötet av det Thorakala Samhället för Amerikanen (Smed, 5/21).

Medscape: Många Tonåringar Har åtminstone 1 CVD att Riskera Dela upp i faktorer
Thirty-seven procent av det normala-väger tonåringar hade 1 åtminstone att riskera dela upp i faktorer för kardiovaskulär sjukdom (CVD), som gjorde 49% av de, som var överviktiga och 61% av de, som var obese, enligt studien publicerad on-line Maj 21 i Pediatrik. …, Bland alla tonåringar i studien riskerar den total- prevalencen av dela upp i faktorer var 14% för prehypertension eller högt blodtryck, 22% för cholesterol för gränslinje-kick eller kicklåg-täthet (LDL) lipoprotein, 6% för låg cholesterol för kick-täthet (HDL) lipoprotein och 15% för prediabetes eller sockersjuka (DeVita-Raeburn, 5/21).


http://www.kaiserhealthnews.orgDenna artikel trycktes om från kaiserhealthnews.org med tillåtelse från det Henry J. Kaiser Familj Fundamentet. Kaiser är Vård- Nyheterna, en editorially oberoende nyhetstjänst, ett program av det Kaiser FamiljFundamentet, en nonpartisan organisation för sjukvårdpolitikforskning som är unaffiliated med Kaiser Permanente.

Advertisement