BioMed Protects Sanotracin RTU dödar snabbt och effektivt C. som är difficile inom 3, noterar

I den difficile Förenta staterna Clostridiumen eller ”difficile C.” känns igen nu som ett av de farligast och snabbast - växande Sjukvården Fångna Infektioner (HAIs) i existens. Nu överträffa även den aureus (MRSA), difficile infektioner Staphylococcusen - för C. som tredubblas mellan 2000 och 2005 (http://shea.confex.com/shea/2010/webprogram/Paper2801.html).    

BioMed Skyddar, har LLC meddelat inledningen av EPA-registreringsSanotracin RTU™ (”menande RTU” ordnar till för att använda), det effektivt, och som man har råd med ytbehandla desinfektionsmedlet med enminimal difficile spor för C. fordrar på 99,9999 procent den snabbaste effektiviteten i branschen. Igenkänt som ”peka av skydd,” är kostar patenterade Sanotracin RTU den bevisade kassaskåpet och - effektivt med en verifierad umatched effektivitet klassa som en mer ren en bactericide, en virucide, en tuberculocide, fungicide och sporicidal desinfektionsmedel.

Sanotracin RTU är engradera desinfektionsmedel som är mer ren för sjukvårdlättheter för bruk sammanlagt, inklusive kirurgiskt, och obstetrical följen, tålmodiga rum, sjukgymnastikavdelningar som vårdar servar, obduktionlättheter och vårdhem.

Huvudsakligen, ger Sanotracin RTU sporicidal effektivitet utan bruket av blekmedel (http://voices.yahoo.com/bleach-health-dangers-effectiveness-3068416.html). Förutom att vara den enda produkten med enminimal effektivitet fordra, innehåller kräver lämnar Sanotracin RTU också ingen alkohol, inte att skölja och inget för att filma på ytbehandlar till vilket den appliceras, i motsats till många konkurrera desinfektionsmedel med blekmedel.

Sanotracin RTU ger miljö- servar direktörer, och den miljö- frontlinjen servar bemannar dentillförordnade produkten till rengöringen och desinficerar ytbehandlar utsatt till difficile spor för C. med maximum effektivitet. ”Som sjukhus och sjukvårdlättheter blir effektivare, i bruk av HAIs som de behöver bearbetar och bearbetar förlägger in för att ge sunda utrymmen för tålmodig,” sade Mark Regna CHESP. Den Sanotracin RTU desinfektionsmedlet ger en processaa en-kliva för att desinficera, avlägsna och förhindra spridningen av difficile spor för C., den MRSA-, VRE-Acinetobacterbaumanniien och 50 andra pathogens.

Enligt Centrerar för Sjukdom Kontrollerar (CDC), C. som difficile infektioner anknytas till 14.000 dödar i Förenta staterna varje år. Dödar förband till C. difficile ökande 400% mellan 2000, och 2007, i del till ett starkare bakterie- anstränger rakt. Mest difficile infektioner för C. avtalas av individer fördriver i det processaa av hälerimedicinsk vård. Mer än 90 procent av dödar uppstår i folk 65 och äldre (http://www.cdc.gov/hai/organisms/cdiff/Cdiff-patient.html - gen).

Sanotracin RTU är ett kritiskt del- i striden mot HAIs på grund av dess for, tre-minimal effektivitet. Fatalityen klassar, och tillhörande kosta gör för att kontrollera av difficile C. en grav utfärdar. Enligt CDCEN i Förenta staterna en i 20 sjukhus-fångna infektioner är dödligt (http://www.cdc.gov/HAI/burden.html). Sjukvård-Tillhörande infektioner resulterar i tillhörande kostar av $35 miljard till $45 miljard som varje år till och med sådan dela upp i faktorer, som förlust av liv, prosessen, långvariga inläggning på sjukhus och oåterställbar behandling uppta som omkostnad, som har citerats av ekonomen R. Douglas Scott.

Över de förgångna tre åren har BioMed Protect ägnat dess resurser till forskning och utveckling av den Sanotracin RTU formeln med förbättrad effektivitet och säkerhet för både sjukvården som är yrkesmässig, och den mer stora miljön som primära mål. Sanotracin den RTU patenterade formeln och det processaa ger enregistreringsprodukt som rengöringar och desinficerar på en bred spectrum av hårda bakterier, och non-poröst ytbehandlar noterar itu stunder som dödar C. som är difficile i precis tre, noterar - nästan två gånger som fastar som någon annan produkt.

”På BioMed Skydda oss är mycket nöjt att meddela revolutionären ytbehandlar desinfektionsmedlet Sanotracin RTU, ytbehandlar först EPA-registrerings desinfektionsmedlet med enminimal C-diff spor fordrar,”, sade att BioMed Skyddar VD:N Ronald Passerar. ”Har BioMed Protects insats att komma med denna desinfektionsmedel till förverkligande varit ettår projekterar väglett av vår beskickning för att ge ”Miljö- Förhindrande till och med Design, ”bearbetar ett program som hjälper sjukvårdbranschen med rätten, och kemikalieer för att förminska HAIs. Vi tror att Sanotracin RTU ger den korrekta effektiviteten och pålitligheten som är nödvändig att hjälpa sjukvårdgemenskapen i slagsmål mot HAIs. Vi gratifieds som BioMed Protect levererar 21st århundradeteknologi för det 21st århundradet HAIs.”,

Källa: BioMed Skyddar

Advertisement