Medicaid: Minn. programet förbereder sig för tillströmning av boomers; Annan nyheterna

Ändringar till Medicaid program gör nyheterna i Minnesota, var representanter förbereder sig för en tillströmning av person född under en baby boom in i systemet. I Kansas tilldrar Medicaid ändringar där offentlig kommentar, och i Oregon per gruppen frågar för att mer tid ska instifta ett kollaborativt omsorgprogram.

Minnesota Allmänhet Radiosände: Statligt Föreslår Medicaid Justering, Som Boomers Skriver In Systemet
Den Minnesota Avdelningen av Människan Services avtäckte ett förslag denna vecka att justera tillståndets det Medicaid programet för att förbereda sig för den förväntade tillströmningen av att åldras Person född under en baby boom. Byrån planerar för att rymma åtminstone två offentliga möten i den nästa veckan för att samla matar in på planera, som inkluderar förslag för mer konsumentkoppling och rationalisera av tillståndets inhandla system. DHS-Kommissionären Lucinda Jesson sade att den största ändringen i planera är en ökande betoning på hem och samhällstjänster som låter folk stag longer i deras hem. ”Är Vi inte prövas att ta något i väg från folk som behöver det intensivt kick-avslutar servar. Om de behöver att, och de kvalificerar sig för Medicaid, bör de ha de servar,”, sade Jesson (Collins, 6/19).

Kansas Vård- PolitikInstitut: Witchita KanCare Fora Drar Mer Än 200
Gov. Sam Brownbacks planerar till nyinspelningen som det statliga Medicaid programet fick ett kyligt mottagande Måndag på första av två planlagda offentliga fora på KanCare. Det fanns nästan två timmar av kommentarer och ifrågasätter från en folkmassa av mer än 200 folk som samlades på en Wichita Delstatsuniversitetsalong. Mest av de 40 kommentarerna var negationen. De, som talade, capped officiellt på tre noterar varje, fast många gick mycket longer (Cauthon, 6/19).

Oregonianen: Ändringar Till Oregon Vård- Reformer Orsakar Fördröjning Av denOmråde Medicaid Gruppen
Som reformer till Oregon Vård- Plan sparkar in, har en konsortium, som hoppas för att ge effektivare omsorg till låg-inkomst folk i Clackamas, Multnomah och Washington län, frågat det statligt för mer tid. Tri-Länet Kollaborativa Medicaid hade applicerat för att vara i första vinkar av koordinerade omsorgorganisationar som var godkända vid det statligt under en lag som passerades i Februari. De ska organisationarna integrerar omsorg och fokuserar på förhindrande för att klippa den Medicaid utgifter. Emellertid har denOmråde gruppen nu avgjort till handtag ut ur den första rundan av CCO-godkännanden-- vilket syfte att vara övre och rinnande vid Augusti -- att i stället att uppsätta som mål understödjarundan av godkännande som är menande en start i September (Budnick, 6/19).


http://www.kaiserhealthnews.orgDenna artikel trycktes om från kaiserhealthnews.org med tillåtelse från det Henry J. Kaiser Familj Fundamentet. Kaiser är Vård- Nyheterna, en editorially oberoende nyhetstjänst, ett program av det Kaiser FamiljFundamentet, en nonpartisan organisation för sjukvårdpolitikforskning som är unaffiliated med Kaiser Permanente.

Advertisement