Viewpoint: Se det okända domstol slutligen beslut

Los Angeles Times: Få det Förgångna Sjukvård IndividMandat
Spekulation om den rimliga döden av ”Obamacare” har rasat någonsin, sedan Högsta domstolen hörde tre intensiva dagar av lagliga argument i Mars. Experterna har galit om hur individmandat är Akilleshälet av PresidentObamas lag för sjukvård (Theda Skocpol och Lawrence R. Jacobs, 6/20). 

Reuters: Högsta domstolen, Sjukvården Och Dig
De politiska följderna (av Högsta domstolenbeslutet) kan vara omgående och stränga, men de ska personliga följderna är mindre ytterlighet. Inget bör förvänta att förlora del eller all deras över natten täckning, och vård- kostar ska inte omgående för att ratchet upp eller besegra i svar. ”Har Vi fått försäkringar att ska försäkringsgivarear och arbetsgivare inte ändrar något mitt--strömmer och ska på hängning för en stund,”, sade Jeff Munn, a gynnar konsulenten med Fidelity Investments, som fungerar med arbetsgivare (Linda Akter, 6/20).

Boston Globe: Obama Försök Att Sälja SjukvårdLag, Men Det är För Sena
Felet att framlägga sjukvårdreform som stor överenskommelse, att Vicepresidentet Joe Biden sade den, var skrik ut för mer ytterligare explication. I stället för beslag gynnar den Koch Broder-Något liknande försök att främja dess, presidenten l5At andra sidan demonize den. När Ted som Kennedys att dåna uttrycker, tystades, ingen framstegsvän i Washington -; och bestämt, inget i Vita Huset -; klivit upp till inrama tar fram till den anständiga kvalitets- sjukvården som Kennedyen inramade långt den -; som en höger grundAmerikan, inte en privilegiera (Joan Vennochi, 6/21).

Forbes: Allt vad Dess Oavgjorda Beslut, Högsta domstolen som Ska för Att Inte Avgöra Framtiden Av Sjukvården
Med Högsta domstolen som förväntas att härska på den Som man har råd med Omsorgen, Agera mer sistnämnd denna månad, är här min förutsägelse: Någon, som tror att denna beslutet ska högryggad träsoffa utfärda av sjukvårdreform, en långt, eller annan, ska svikas (John Lechleiter, 6/20).

RävNyheterna: AvvänjningSjukdomen Betyder Mer Än Högsta domstolenBeslut På ObamaCare
Alla Washington permutations av vård- ”reform” - ObamaCare, RyanCare, Simpson-Bowles - alla av dem, utan hänsyn till, var deras skapare sitter på den ideologiska spectrumen, är om, hur vi betalar för behandlingar, ganska än större utfärdar av hur vi förbättrar vård-. Vår vård- debatt bör vara mycket mer om medicinsk vetenskap: avvänjningsjukdomen som identifierar vem är på, riskerar för att få en sjukdom och en portion som de undviker den och skapa regenerative teknologi för att avsluta lamslå handikapp. Men i Washington, hur du betalar för något, är tinget sig själv. Hur vi betalar för sjukvård, är sjukvården (Jeremy Shane, 6/20).

Vård- PolitikLösningar (en Colo. nyhetstjänst): Göra-Den-Dig SjukvårdReform
Men kan en jobbsjukvårdreform inte göra är att ändra dig. Och varför bör du eller I eller några av oss ändra? Det enkla svaret är, därför att valen som vi gör för att ha ett lott som ska göras med hur sunt vi är. Förutom livsstilval talar den medicinska världen ett lott om betydelsen av förebyggande medelomsorg. Idén är att, om vi kan precis se till N.N och den Jan Doen aldrig för att få sockersjuka, då ska vi måste aldrig fest dem för sockersjuka eller några sockersjuka-släkta komplikationer (Gena Akers, 6/20).

New York Times: Anti-Abort Grandstanding
Republikanska lagstiftarear i Iowa är fordras, att utrikesdepartementet av Människan Servar stoppet som betalar för några aborter, även i fall av våldtar eller incesten, eller stränga mentala missbildningar för läkarundersökning eller. Under federal lag är federala pengar tillgängliga för aborter i de fall och endast de fall. …, Om delstatsregeringen går along, Iowa stativ att förlora federala Medicaid pengar. Den är inte klara, hur mycket. … Kanske är den mest löjliga aspekten av denna berättelse att Iowa Republikaner är villiga att riskera förlorande pengar för ett glancingly litet numrerar av aborter (Andrew Rosenthal, 6/20).

JAMA: Mitt Romney: Läkare Bör Vara Lika Bilförsäljare
Mitt Romney gav ett anförande om sjukvårdjumbovecka. Alla Vi vet att han är i favör av att återkalla den Som man har råd med Omsorgen Agerar (ACA). Detta anförande, som lade ut hans idéer för dess utbyte, fick inte en raddauppmärksamhet. Det kan vara bra nyheterna för Romney, for sanningen av materien är att hans planera för utbytning av ACAEN är förnedra manipulerar och tålmodig. För läkare skulle den medel en förlust av yrkesmässig aktning. För tålmodig skulle den medlet som förlorar konsumentskydden förutsatt att av ACAEN och byter ut dem, genom att passera en lag som finns redan. Det är den olje- uppklädden för ormen som politik, och det är läskigt (David M. Knivsmed, 6/20).

RullAppell: FetmaEpidemin Kräver Allt-Ut Svar
Då Orkanen Katrina slogg Batonet Rouge, La., område i 2005, fungerade Jag med andra i vår gemenskap för att vända ett övergett Kmart lager in i ett improviserat sjukhus till omsorg för olycksoffren. Politiken betydde inte. Denna var en naturkatastrof, och den begärde ett allt-ut, all-räcka-på-däck svar. Samma är riktigt av medborgareepidemin av fetma. Detta är därför Jag co-varade värd en förhandsmöte denna vecka med Tekniker. Loretta Sanchez, en Kalifornien Demokrat, att informera Kongress- bemannar och allmänheten om läkarundersökningen och den finansiella avgiften av väga-släkta problem (Tekniker. Räkning Cassidy, R-La., 6/21). 

New England Förar Journal över av Medicin: Bördan Av Sjukdomen Och den Ändrande Uppgiften Av Medicinen
I mångt och mycket är våra medicinska system bäst anpassat till sjukdomar av förflutnan, inte de av gåvan eller framtid. Vi måste fortsätta för att anpassa vård- system och vård- politik, som bördan av sjukdomen evolves. Men vi måste också göra mer. Sjukdomar kan aldrig förminskas till molekylära banor, bara tekniska problem som kräver behandlingar eller botar. Sjukdomen är ett komplext område av människan erfar och att gälla förklaring, förväntan och menande (Drs. David S. Jones, Scott H. Podolsky och Jeremy A. Greene, 6/21). 

New England Förar Journal över av Medicin: Automatiserat Sväva I Sjukvård -; Hålla Ögonen På Över de 5000 Timmarna
Reactive, besök-baserat modellera i [] Vilka tålmodig ses, när de blir dåligt, typisk under inläggning på sjukhus och på poliklinikpatienten besöker… nedgångar kortsluter därför att inte, precis den är dyr och missar ofta proactively för att förbättra vård-, men också, därför att så mycket av vård- förklaras av individuppföranden, mest av som uppstår utanför sjukvårdmöten. Sannerligen även spenderar tålmodig med kronisk sjukastyrka endast några timmar om året med en manipulera eller en sjuksköterska, men de spenderar 5000 vakna timmar varje förlovat år i allt annars (Dr.en David A. Asch, Ralph W. Muller och Dr. Kevin G. Volpp, 6/20). 


http://www.kaiserhealthnews.orgDenna artikel trycktes om från kaiserhealthnews.org med tillåtelse från det Henry J. Kaiser Familj Fundamentet. Kaiser är Vård- Nyheterna, en editorially oberoende nyhetstjänst, ett program av det Kaiser FamiljFundamentet, en nonpartisan organisation för sjukvårdpolitikforskning som är unaffiliated med Kaiser Permanente.