Roundup: Iowa union sparar klagomål över Gov. beställer på försäkring; Fla. förnekar den täckte upp TB-utbrott

Ett val av vård- politikberättelser från Michigan, Florida, Kansas, Kalifornien och Arizona.

Des Moines Register: Union Sparar Klagomål Mot Branstad Över Sjukförsäkring Beställer
Iowa största sparade offentliga anställdas union ett klagomål i dag med den statliga förege Gov.en Frotté panka Branstad lagen, då han undertecknade ett utöva beställer som låter statliga arbetare frivilligt betala 20 procent av deras sjukförsäkringpremiums. Det prohibitivt övar klagomålet som sparas med Iowa som, Offentlig AnställningFörbindelse Stiger Ombord föreger delstatslagförbud Branstad från danande ensidiga ändringar till sjukförsäkring planerar, därför att de köpslås kollektivt, sade Danny Homan, presidentRåd 61 av AmerikanFederationen av State, Ståndsmässiga och Kommunala Anställda (Krogstad, 7/10).

Vård- Nyheterna Florida: DOHEN Förnekar Täcker-Upp På TB
I Dag försvarade delstatstjänstemän Avdelningen av Vård- från de beskyllningar det täckte upp ett allvarligt TB-utbrott i Jacksonville för att fortsätta med nedskärningen av tillståndets största byrå. Utsläppt DOHS presskontor ett meddelande från Dr. Steven Harris, ställföreträdande sekreterare, som kallade beskyllningarna felaktiga och ”skandalösa.”, Harris sade att, så snart som hälsotjänstemän noterade en grov spik i Duval County TB-fall, de frågade för hjälp från Centrerar för Sjukdom Kontrollerar (CDC) och organiserade en förening för att tilltala utfärda (Gentry, 7/10).

Detroit Fri press: Bernard Kilpatrick Bland 51 Vem Får Sjukvården För Liv I Wayne County
I Wayne County, som tre år på jobbet var long nog att kvalificera sig för livstidsjukvård, gynnar så lite för några kick-rang utnämnd person och politikar. Fifty-one tidigare Wayne County statligt anställd är valbara för gynna, som började i 1994. De ståndsmässiga något att säga kan pekar den inte kvantifiera vad den ska sjukvårdtäckningen kostar och ut att den avslutade programet i fjol för alla som hyrdes eller valdes efter Oct. 1, 2011. Att flyttningen kom amid en firestorm av kritik över generöst, gynnar som betalades för att överträffa representanter (Wisley, 7/11).

Kansas Vård- InstitutNyheterna: Klarad av OmsorgLedareMeet Med KanCare den Rådgivande Gruppen
Tekniker av de tre klarade av omsorgföretagen som valdes för att köra Kansass det $2,8 miljard Medicaid programet sade Måndag att de skulle uppehället det nya systemets procedurmässiga slagsmål till en minimi. ”Är Det inte något liknande som varje av oss går att komma in med nytt bildar, och handläggningsrutiner,”, sade Järneken Benson, vice verkställande direktör av vård- politik för Centene som talar på ett möte av KanCare det Rådgivande Rådet. KanCare är Gov. Sam Brownbacks planerar för att undersöka noggrant tillståndets de Medicaid programen i vägförvaltningstjänstemän som den ska något att säga förbättrar kvalitets- och kostar lower (Ranney, 7/10).

HealthyCal: Programet Utbildar Docs Till Underserved Grupper för Fest
Det San Joaquin Valley Programet i (FRÄMSTA) Medicinsk Utbildning kan för att inte vara det som var välkänt vid invånare ännu, men det kunde förbättra sjukvården för de som bor i åtta-länet området för år till kommet. Programet utbildar manipulerar, mest av, vem är från Sanet Joaquin Valley, som önskar till underserved befolkningar för fest i området. För närvarande har Sanet Joaquin Valley too few manipulerar, inklusive båda primära omsorgläkare och specialister (Noonan, 7/11).

Arizona Republik: Samma-Könsbestämma Vård- Gynnar Turism för VädjanMajMen
Bryggare för Gov. Jan kan senaste slagsmål för tillstånds rätter få effekt Arizona turismekonomi, någon något att säga som görar full av hål delstatstjänstemän mot bög och lesbisk kvinnaturister som häller miljoner av dollar in i statliga kistor. Pushbaksidaen kom i vaket av Tisdag avsägelse av en medlem av det Rådgivande Rådet för Arizona Turism. Edwin Leslie, en Bryggareutnämnd person som klivas - besegra över Bryggare beslut för att fråga U.S.-Högsta domstolen att avlägsna sjukvård gynnar för statliga anställda samma-könsbestämmer partners (Sanchez, 7/10).

Kalifornien Healthline: Capitolen Reagerar Till Budgeten, ReformAvgörande
Sjukvården utfärdar tog centrerar arrangerar i Kalifornien för den förgångna månaden -- först, när den budget- pushbacken fokuserade på vård--släkta program, och för en tid sedan, när Högsta domstolen tog ett stativ på legality av den federala sjukvårdreformlagen. Här är en smak av vilket Kalifornien måste all något att säga om det, gallrat från intervjuer, frigörare och en variation av massmediauttag (Gorn, 7/11).


http://www.kaiserhealthnews.orgDenna artikel trycktes om från kaiserhealthnews.org med tillåtelse från det Henry J. Kaiser Familj Fundamentet. Kaiser är Vård- Nyheterna, en editorially oberoende nyhetstjänst, ett program av det Kaiser FamiljFundamentet, en nonpartisan organisation för sjukvårdpolitikforskning som är unaffiliated med Kaiser Permanente.