I Florida anfaller Obama Romney på Medicare planerar

Dra på traditionella Demokratiska aktionteman, kritiserad GOP för Presidenten planerar Barack Obama för att omforma Medicare in i ”ett kupongprogram” och för att återkalla den 2010 vård- lagen.

New York Times: Obama Besöker Florida för att Segra Över Äldre Väljare
Efter veckor av fokusering på avtal för Herr Romneys privat sektoraffär beklär Herr Obama som vänds till another, genom att anfalla Republikanen, planerar för att återkalla hans sjukvårdlag och för att omforma Medicare in i ett kupongprogram. Demokrater long har long använt Medicare som en utfärda för att galvanisera äldre väljare i Florida mot Republikaner (Bagare och Gabriel, 7/19).

Miami Herald: Som Spänningen Bleknar, Avfyrar Presidenten Barack Obama Upp Supportrar På Medicare, Skattesänkningar
Men Obama styrde fri av attacker på Romneys affärsrekord och anpassade i stället hans meddelande in mot pensionärer och medelklassen på den första dagen av endag aktiongunga i statliga nation största slagfält. Han stoppar i Fort Myers och Orlando på Fredag. Presidenten varnade att Romneys förslag att repackage Medicare som fixad gynnar är ”ett ska kupong” system ”avslutar Medicare, som vi vet den”, som den tvingar pensionärer för att inhandla privat sjukförsäkring. Han sade att hans sjukvårdreformer har hjälpt pensionärer att motta avfärdade receptdroger och att få ta fram för att frigöra förebyggande medelomsorg (Klas och Caputo, 7/19).

Los Angeles Times: I Florida Anfaller Obama Romney Över Medicare
Presidenten Obama breddade hans attack på Mitt Romney på Torsdag, genom att använda Medicare för att dra en skarpare kontrast på nyckel- utfärdar i denna statliga gunga. Med en syna på pensionärer varnade Obama att Romney skulle underminerar deras federala sjukvårdberättigandeprogram. I ett anförande efter tidig sort-fågeln matställen på en avgånggemenskap anknöt han program öde till Romneys placerar på skatter som bygger på hans aktion påstående som Romney skulle ”avslutar Medicare, som vi vet den för att hjälpa att betala för hans skattesänkningar för det mest förmögen” (Memoli och Mehta, 7/20).

Associatedet Press: Obama Romney Tova På Sjukvården, Jobb
Presidenten Barack Obama varnar Florida pensionärer att Republikansk skulle underskruv för utmanaren Mitt Romney den nya sjukvårdlagen och förändrar Medicare, en lek för väljare i en av nation bästa gunga påstår. Obama sjalar upp endag snubblar till Florida på Fredag med stopp i Fort Myers och förorts- Orlando, var han är tränga fallet, som pensionärer skulle är men vid Romneys opposition till sjukvårdlagen och Republikan-Ledde by försök att vända Medicare in i ”ett kupongprogram” (Thomas, 7/20).

Wall Street Journal: Florida Poserar Nytt Bekymmer För Obama
Presidenten Barack Obama upplivade hans attackTorsdag på Republikan planerar för att undersöka noggrant Medicare, som han öppnade endag gunga till och med Florida, ett statligt honom segrade i 2008, men som hans medhjälparenågot att säga är nu mer av en utmaning. Den sura ekonomin och att inhysa marknadsför skapar problem för Herr Obama i det statligt (Lee och Campo-Flores, 7/19).

Bloomberg: Obama Vädjanar för Röstar I Florida, Genom Att Slå Romney På Medicare
Presidenten Barack Obama tog syfte på Mitt Romney på skatter, och Medicare i danande en vädjan till väljare i Florida, den statliga prisen för störst gunga, fördriver den Republikanska kandidaten tryckte på hans fall att Obama är fientlig till affären. Obama började igår endag snubblar till och med Florida som kopplar samman kritik av Romneys service för att skattesänkningar ska gynna de bästa earnersna med en varning, som skulle Republikan förslag tvingar de 65, och äldre för att betala mer för sjukvården (Brower, 7/20).

ABC-Nyheterna: President Obama I Florida: Mitts Romney Medicare Planerar Lämnar Pensionärer Ut ur Lycka”,
Smällda i Mitts Romney för Presidenten Obama planerar Medicare i dag, tvingar träffande pensionärer i slagfältet som är statlig av Florida den hans skulle rival förslag, dem för att klara sig själv för dem och för att göra ond dem ekonomiskt. ”Planerar Han för att vända Medicare in i ett kupongprogram,”, berättade presidenten en bråkig folkmassa på ÅrhundradeByn. … Bultar presidenten hans motståndare planerar under hans två-dag turnerar av det Statliga Solskenet, var pensionärsminket ungefärligt 17 procent av befolkningen (Bruce och Dwyer, 7/19).

CBS-Nyheterna: Obama Sparkar Av Fla. Besöka Vid som Kritiserar Romney På Medicare
Danande hans 19th besök till Florida, efter att ta kontoret och hans 7th, besök detta år, presidenten använde hans startanförande för att ne ut till den politiskt viktiga befolkningen av pensionärer. Han sade att Mitt Romney hotar deras Medicare täckning, genom att förespråka den vänds in i ett kupongprogram. ”Om den kupong inte är värd nog köpsjukförsäkring, som är på marknadsföra - dig är ut ur lycka,”, sade presidenten och att eliciting stön och bu från åhörarna (Knoller, 7/19).


http://www.kaiserhealthnews.orgDenna artikel trycktes om från kaiserhealthnews.org med tillåtelse från det Henry J. Kaiser Familj Fundamentet. Kaiser är Vård- Nyheterna, en editorially oberoende nyhetstjänst, ett program av det Kaiser FamiljFundamentet, en nonpartisan organisation för sjukvårdpolitikforskning som är unaffiliated med Kaiser Permanente.

Advertisement