IAS frigör ”vägen kartlägger” för att finna HIV-bot framåt av AIDS Konferensen 2012

Landskampen BISTÅR Samhälle (IAS) på Torsdagen i Washington, D.C., ”, utsläppt vad de appellen en väg kartlägger för forskning in mot en bot för HIV -- en strategi för globala lag av forskare som undersöker ett nummer av fascinera blytak, som kan precis, år från nu, panorerar ut,” Associatedet Press anmäler (Neergaard, 7/20). ”… Fokuserar den vetenskapliga strategin försök på nyckel- områden liksom behållarna var människaimmunodeficiencyviruset (HIV) spela golfboll i hål upp i förkroppsliga, och litet nummer av folk över hela världen vem verkar för att ha något naturligt motstånd,” Agence France-Presse skriver (Sheridan, 7/19). ”Skisserar den nya strategin sju huvudsakliga prioriteter för vetenskap för grensla för forskning grundläggande, translational och klinisk, om endera ”sterilisera bot,” som tar permanent bort viruset, eller ”en funktionell bot, ”, som kontrollerar den för år utan droger, ska finnas,” Lanceten noterar (Corbyn, 7/20).

”Kunde Möjlighetbotar gälla att förbättra behandlingar för att förhindra viruset från danande kopierar av honom, genterapi, och behandlingvaccin som ökar immunförsvaret, strategimeddelandenågot att säga,” USA skriver I Dag (Szabo, 7/19). Francoise Barre-Sinoussi, en Nobel prislaureate, som co-upptäckte HIV, ”, är en av de främsta moversna i aktionen för en bot,”, tillfogar Förmyndaren (Boseley, 7/19). ”Sade Sinoussi att de nästa kliver ska bestämmer kosta-effektiviteten av strategin,” Reuters skriver och att tillfoga, ”, Att ska arbete börjar i samverkan med Landskampen BISTÅR Samhälle konferens 2012, som kör från Juli 22-27 i Washington” (Steenhuysen, 7/19).


    http://www.kaiserhealthnews.orgDenna artikel trycktes om från kaiserhealthnews.org med tillåtelse från det Henry J. Kaiser Familj Fundamentet. Kaiser är Vård- Nyheterna, en editorially oberoende nyhetstjänst, ett program av det Kaiser FamiljFundamentet, en nonpartisan organisation för sjukvårdpolitikforskning som är unaffiliated med Kaiser Permanente.

    Advertisement