PEPFAR privat partnerbarkass 5 års”Labb för Liv” insats

På XIX Landskampen BISTÅR Konferensen (BISTÅR 2012), på Torsdagen, Centrerar PEPFAR och Becton, Dickinson och Företaget (BD), ”, meddelade Labb för Liv, ett nytt samarbete att hjälpa att förstärka sjukvård och laboratoriumsystem i framkallningsvärlden tillsammans med U.S.-Avdelningen av Vård- och MänniskaService för Sjukdom Kontrollerar, och Förhindrandet (CDC),” ett Utrikesdepartementet som faktumet täcker, påstår (7/26). ”De nya fem-år insatsbyggandena på ett föregående fem-år partnerskap mellan U.S.-regeringen och [BD]” som ”förbättrade labbet servar i under-Saharan Afrikanska länder som påverkades av HIV/AIDS, och tuberkulosen, enligt U.S.-representanter, som hade sammanfattats på en revidera, som ska, är utsläppt i några veckor,” CQ HealthBeat anmäler (Adams, 7/26).

”Inkluderar utvidgar det nya samarbetet som värderas på $20 ska miljoner…, Uganda, Kenya, Etiopien och Mocambique och också förutom Afrika till Indien,” faktumet täcker noterar (7/26). ””Exemplifierar samarbetet mellan PEPFAR och BD det unikt får effekt, att allmänhet-privata partnerskap kan ha på att tilltala vård- utmaningar i framkallningsvärlden, ”sade Thomas Frieden, direktören av [CDC],” CQ HealthBeat skriver och att tillfoga, ”Inkluderar målen av det nya programet att förbättra labb, så att de kan ackrediteras av utvändiga organisationar och utbildningspersonaler i hur man använder och tar omsorg av utrustning” (7/26).


http://www.kaiserhealthnews.orgDenna artikel trycktes om från kaiserhealthnews.org med tillåtelse från det Henry J. Kaiser Familj Fundamentet. Kaiser är Vård- Nyheterna, en editorially oberoende nyhetstjänst, ett program av det Kaiser FamiljFundamentet, en nonpartisan organisation för sjukvårdpolitikforskning som är unaffiliated med Kaiser Permanente.

Advertisement