Påstår fastställda normal, fortsätter sjukförsäkringutbytesslagsmål

Delstatstjänstemän i Kalifornien är rörs att definiera normal för försäkringsgivarear som hoppas för att delta i försäkringutbytena, fördriver en lagstiftnings- kommitté i Colorado ger den statliga tillåtelsen att fortsätta bygga dess utbyte.

Kalifornien Healthline: Planerar Öppna UtbytesDörrar för Normal För Kvalificerat Vård-
Utbytet stiger ombord, planerar Verkställande direktör som Peter Lee väga i handen en lunta för 263 sida om kvalificerat vård-, i en räcker, för verkställa, och därefter uppsättningen den besegrar på bordlägga med en plop. ”Planerar det kvalificerade vård- utfärdar,”, sade Lee, ”är ett stort utfärdar.”, Stort i många väg: Sjukvårdreformexperter har sagt att det vård- planerar deltagande i utbytet är avgörande till dess framgång. Andrea Rosen, bemannar advokat för Avdelningen av Försäkring, som är på lån till utbytet som hjälps att skriva de hundratals sidorna av, härskar, krav och normal som beskriver hur precis försäkringsgivarear kan delta i utbytet, uppsättningen för att öppna för affär i Januari 2014 (Gorn, 8/9).

Kaiser Vård- Nyheterna: Colorado Förföljer FörsäkringUtbyte - Men Uppehällen som Slåss Om Det
En special lagstiftnings- kommitté gav Colorado klarteckenet på Torsdag för att fortsätta arbetet på dess sjukförsäkringutbyte, genom att låta det applicera för ett federalt lån $43 miljoner. Men först måste lagstiftarearna att slåss om det (Whitney, 8/9).


http://www.kaiserhealthnews.orgDenna artikel trycktes om från kaiserhealthnews.org med tillåtelse från det Henry J. Kaiser Familj Fundamentet. Kaiser är Vård- Nyheterna, en editorially oberoende nyhetstjänst, ett program av det Kaiser FamiljFundamentet, en nonpartisan organisation för sjukvårdpolitikforskning som är unaffiliated med Kaiser Permanente.

Advertisement