Viewpoint: Ifrågasätter Obama, Romney inte troligen för att svara i debatter; Störande nyheterna testar på för ovarian cancer

New York Times: Falska Löften På Ovarian Cancer
Nytt bevisa att kvinnor är mer rimlig att harmeds, än hjälpt, genom att avskärma, testar för ovarian cancer störer. Testar gör ingenting att förhindra sunda kvinnor från att dö från den vanligt dödliga sjukdomen. Yet de leder ofta manipulerar för att utföra needless kirurgier som orsakar allvarliga komplikationer i många tålmodig (9/11). 

Washington Postar: Någon Debatt Ifrågasätter För Obama Och Romney
Presidenten Obama, har du skarpt kritisera Gov. Romneys Medicare planerar för att sätta för mycket riskerar på pensionärer. Men inte är idén av att ge subventioner som justeras för vård- status och inkomst, för att låta individer inhandla försäkring på brunn-reglerade utbyten precis lika Obamacare -; undanta med ett offentligt alternativ i form av att låta pensionärköp in i traditionella Medicare? I stället har du sagt att du ska fast Medicare vid förminskande sjukvård kostar overallen. Hur? … Förar Journal över Gov. Romney, en ny studie i Newet England av Medicin projekterar att Medicare kostar ska växer 1,2 procentenhetar långsammare än privat försäkring över det nästa årtiondet. Om så, hur skulle skiftande pensionärer till privata försäkringräddningpengar (Ruth Marcus, 9/11)?

San Jose MercuryNyheterna: Romney Obfuscates På Sjukvård Planerar
Tillbringa veckoslutet att han skulle uppehällesjukvårdreform krav Då Mitt Romney sade sist, att försäkringsgivarear täcker pre-existerande villkorar, honom lämnade folk att skrapa deras huvud. Inte har han kallat Obamacare en katastrof och har förpliktat för att återkalla all den? Han har, och, enligt hans bemanna, honom stillar gör. … Om Även Romney hade haft en plötslig ändring av hjärta, vad han sade gjort ingen avkänning. Det är omöjligt Att Hålla deexisterande täckningskravstunderna att återkalla försäkringen för det individmandatköp, som Romney som klart skulle gör. Premiums för folk som valde skulle skyrocket för köp försäkring (9/11).

Wall Street Journal: DagSjukförsäkringen Dog
Angela borttappada Braly hängningen av Vd kapacitetskonsten. Shareholders gillar deras förvånar på översidan. Hon höll att leverera nedåtgående förvånar. Två veckor sedan, amid en clamor från aktieägare, klev hon - besegra som chef av Amerika största privata vård- försäkringsgivare, WellPoint. Men Fru Braly bör minnas för ett annat lång-spring agerar av gagnlöshet; pröva att förklara till Washington hur försäkring fungerar (Holman W. Jenkins Jr., 9/11).

Bloomberg: Hur Mycket Slös Bort SjukvårdUtgifter? Lott.
Bevisa föreslår thus, att i både Medicare och i privat-försäkring marknadsför, kostar higher är inte tillhörande med bättre kvalitets-. Det understryker tillfället som identifieras av Institutet av Medicinen: Vid förminskande kostar den very kicken, som inte frambringar bättre kvalitets-, U.S.et kunde förminska sammanlagd utgifter, utan att minska det kvalitets- av omsorgfolk, mottar…., Som Jag har sagt för, är det nästa årtiondet avgörande. U.S.et kan antingen flyttning aggressively att ändra informationen som familjeförsörjare har och att öka deras incitament för att ge bättre omsorg, eller förloradt en andra årtionde och triljoner som mer i överskott sjukvård kostar (Peter Orszag, 9/11).

Bostonet Globe: OstkakaFabriken Är inte Sjukvård Svar
I deras drev som ska klippas, kostar, och omfamnar bättre tålmodiga resultat för jordbruksprodukter, tillverkare och administratörer för Amerikansjukvårdpolitik en variation av arbetsbeträffande-organisationen intriger som lånas från andra branscher. Någon skryt av deras ”Toyota lutar” att närma sig till sjukvårdleveransen. Andra har sett till den Disney Världen för nya idéer. Den nyaste affären modellerar att försökas prackaa på människor är kedjarestaurangen OstkakaFabriken. (Suzanne Gordon, 9/11)

RullAppell: CMSS Hotar Föreslagna Snitt Tålmodig
I dagens skatte- miljö vänja sig sjukvårdfamiljeförsörjare till ersättningsnitt till en store som många servar. Vi gillar inte dem, men vi har kommit att förvänta dem, och vi har alla lärt som gör mer med mindre. När makthavande personer taskeds med bättre resultat för uppmuntran och mer stor effektivitet i systemet, förväntar vi beslutsfattare i Washington, D.C., att ta kunniga handlingar som baseras på kvalitets- data och i ett sätt som sätter tålmodig först. Det händer inte alltid ditåt. Till kollektiv chocka av canceromsorgfamiljeförsörjare riksomfattande, Centrerar för Medicare, och Medicaid Servar för en tid sedan föreslaget ett snitt av 15 procent till fristående utstrålningsterapifamiljeförsörjare (Christopher M. Ro, 9/12).

Bloomberg: FörbudKalorier, Inte Uns, Att Reglera Sugary Drycker
Det vård- utfärdar är socker och kalorier. Vi bör se de sammanlagda kalorierna i buteljera, inte numrera av fluid uns.  Mitt skulle alternativa förslag är att begränsa eller beskatta drinkar med mer än något sammanlagt belopp av kalorier från socker (Barry Nalebuff, 9/11).


http://www.kaiserhealthnews.orgDenna artikel trycktes om från kaiserhealthnews.org med tillåtelse från det Henry J. Kaiser Familj Fundamentet. Kaiser är Vård- Nyheterna, en editorially oberoende nyhetstjänst, ett program av det Kaiser FamiljFundamentet, en nonpartisan organisation för sjukvårdpolitikforskning som är unaffiliated med Kaiser Permanente.

Advertisement