Vård- IT-firmor som förvanskar för arbetare

Tekniker är nödvändiga att hjälpa sjukhus för att framkalla och använda elektroniska vård- rekord. Andra rapporter ser försöken att framkalla säkra och effektiva digitala rekord.

CNN-Pengar/Förmögenhet: Ditt Nästa Jobb: Den Elektroniska Läkarundersökningen Antecknar Yrkesmässigt
Därför den hoas: Precis två år sedan, använde omkring ett i fem sjukhus elektroniska vård- rekord (EHR). Tack till ett incitament programmerar från regeringen, numrera växer fastar: Mer än 3.600 sjukhus (omkring 72%) mottog betalningar till övergången till HENNE som av avsluta av Juli. Mycket av arbetet återstår, och vårdsektoren förvanskar för att tekniker och konsulenter ska bistå koppla (Konrad, 9/18).

CQ HealthBeat: Rekord för Shows för ByråNågot att sägaDemo Kan Elektroniska Vård- Säkert Överföras
Avdelningarna av VeteranAngelägenheter och det Vård- och Människan Services sade Måndag som de har visat hur man delar känsliga elektroniska vård- rekord mellan de två byråerna, utan avslöjande av personlig information. Ett av de största bekymmren av avskildhetsförkämpar om elektroniska vård- rekord är att ska förtrolig vård- information avslöjs oavsiktligt. Representanter sade att HHS'ENS de använda nya normana för Drogmissbruk och för MentalvårdAdministrationen (SAMHSA) säkert för att överföra till VA falska en tålmodigs rekord för drogmissbrukbehandling, når de har verifierat elektroniskt att den falska tålmodig hade samtyckt till överföringen (Adams, 9/17).

Modern Sjukvård: HHS VA Går Gryniga I Info-UtbytesDemo
HHS och Avdelningen för U.S.-VeteranAngelägenheter har visat det lyckade bruket av teknologi ihärdigt att upprätthålla federala tålmodiga samtyckekrav på ”gryniga” den jämna databeståndsdelen, meddelad HHS. Demoen kom som svar på en appell 2010 av President Råd av Rådgivare på Vetenskap och Teknologi att använda vad kallas ”meta-data som märker” för att förhöja avskildhet (Anslutning, 9/17). 

Modern Sjukvård: Understödja Uppsättningen av Formulerar HENNE Testar Material Ut
Understödjarundan av formulerar testar material för bärare av vård- informationsteknik för att använda i testa, och attesteringen av elektroniska vård--rekord system och enheter mot upplagan 2014 av normal och attesteringskriterier har varit utsläppt för offentlig kommentar vid Kontoret av MedborgareKoordinatorn för Vård- Informationsteknik. Den senaste frigöraren inkluderar testar tillvägagångssätt, bearbetar, och tillämpbart testa data och sparar, enligt ONCEN. Den följer en första runda av att testa tillvägagångssätt som den utsläppt Sept.en 7 (Anslutning, 9/17) för ONC.

En Andra berättelseavtal med försöket att utbilda ungdomar i läkarundersökning- och vetenskapskarriär sätter in.

Minnesota Allmänhet Radiosände: Rochester Skolar Förbereder Deltagare För Karriärer I Medicin Och Teknologi
Zakaria Mahamed önskar att gå till högskolan, och att bli ett pediatriskt och att utbilda hoppas han ska someday landar honom på den Mayo Kliniken. ”När Jag ser min familj manipulera, gör hon mig känselförnimmelsenågot liknande som Jag kunde vara där en dag,”, sade han. ”Kunde Jag hjälpa dessa ungar, Mig kunde finna nya botar för sjukdomar, Mig kan göra en skillnad i min gemenskap.”, Men först, måste Mahamed att göra den till och med högstadiet. De 11th hans väghyvelfunderarna riskerar av att göra så är mycket som är bättre på STEMAkademin i Rochester, skolar en charter att syften att förbereda invandrare- och minoritetdeltagare för sätter in liksom microbiology, sjukvård och att iscensätta (Baier, 9/18).


http://www.kaiserhealthnews.orgDenna artikel trycktes om från kaiserhealthnews.org med tillåtelse från det Henry J. Kaiser Familj Fundamentet. Kaiser är Vård- Nyheterna, en editorially oberoende nyhetstjänst, ett program av det Kaiser FamiljFundamentet, en nonpartisan organisation för sjukvårdpolitikforskning som är unaffiliated med Kaiser Permanente.

Advertisement