Aktionnyheterna: Presidenten talar upp vård- lag; Romneys Medicaid fordrar utmanat

Vård- politik är att påverka som är presidents- och Senataktioner, inklusive tredje partkörningar.

Kullen: Obama Till den Iowa Tidningen: Sjukvården Är inte ”det Läskiga Monster” som Målas Av GOP
Sjukvårdreform har inte vänt ut för att vara så läskig, som Republikaner har beskrivit den, enligt Presidenten Obama. Obama som försvarar regelbundet hans häftesjukvårdlag på stubben, borstad åt sidan GOP-kritik under en intervju med den Des Moines Registerledaren stiger ombord i vilket han gjorde hans fall för papperets stöd. … Har den presidents- utmanaren Mitt Romney för GOP anklagat Obama av fokusering på sjukvård i stället för jobb som argumenterar att återställningen kan är starkare, om Obama inte hade spenderat mer än en driftig sjukvårdreform för år (Bagare, 10/24).

Kullen: Obama Supportrar Oroar en Ska Romney Seger Utsätter för fara SjukvårdLag
Som hans riskerar av att segra, har verkat för att förbättra, [Romneys] planerar för den Som man har råd med Omsorgen Act får en mer nära look. … Har Romney vowed att återkalla den Som man har råd med Omsorgen Agerar. Men, därför att skulle det kräver 60 röstar i Senaten, har han också sagt att han skulle utfärdar ”avsägelsear” och, utöva beställer för att försvaga lagen så mycket som möjlighet på hans eget. … Sade den Michael Kanonen, en sjukvårdanalytiker på det en som tror på läran om viljans frihetCato Institutet, som starkt motsätter sjukvårdlagen, att han inte är säker, hur mycket en president Romney kunde göra på ”dag en” (Bagare, 10/25). 

Politico: Debatten Kommer med Uppmärksamhet Till Tillstånds Medicaid Planerar
Romney har skjutit för Medicaid kvarterlån, som skulle markant snittprogramet som spenderar, och ger påstår med den ultimat böjligheten att planlägga sjukvårdprogramet, utan Washington att rota i. Men de två exemplen av statliga Medicaid program som han citerade, som framgångssagor under Måndags debatt gör inte ganska färdigt formen av traditionella kvarterlån -; åtminstone inte sorten som Republikaner har clamoring för. … Rhoden - ön och Arizona Medicaid program, stunder som tycker om mer böjlighet, backstoppeds fortfarande av federal regering (Millman, 10/24).

Medpage I Dag: Andra Kandidater För PresidentSamtalSjukvård
Fokusera av några ifrågasätter, sjukvården som hålls att krypa in i konversationen under en Tisdagnatt för debatt här bland fyra tredje partpresidentkandidater, Även Om den inte var det huvudsakligt. Debatten som rymms i Chicago, och TV-sändning på C-SPÄNNA ÖVER och på Internet placerar Ora.Tv, dämpades av pratprogrammet varar värd Larry King och den presenterade Miljöpartietkandidaten Jill Stein, MD, en internist och miljö- vård- förkämpe från Massachusetts; RättvisaPartikandidat Steniga Anderson, tidigare borgmästare av Salt Lake City; En som tror på läran om viljans frihetPartikandidat Gary Johnson, tidigare regulator av Nytt - mexico; och KonstitutionPartikandidat Virgil Goode, en tidigare Virginia kongressledamot (Frieden, 10/24).

Washington Postar: GOP Hoppas Löneförhöjning, Som SenatRaces Drar Åt
I striden för kontrollera av U.S.-Senaten, finns det nu åtminstone åtta kritiska strider som röstningen visar i att i grunden dead värmer, hoppas uppmuntranRepublikaner, att de kan ännu haffa kammaren, som verkade mycket för en tid sedan det okända deras räckvidd (Helderman och Horowitz, 10/24).

Wall Street Journal: Numrera Av Konkurrenskraftiga SenatRacesLöneförhöjningar
Och därefter finns det Missouri som ses initialt som enbestämd uppsamling för Republikaner. Kommentarer av GOP-kandidaten som Liknande Todd föreslå en kvinna förkroppsligar, kan oönskade havandeskap för utskottsvaran ha givit en kanta till Demokratisk Sen. Claire McCaskill. En av det störst förvånar är i Connecticut, var Herr Obama segrade 61% av rösta fyra år sedan. Republikanen Linda McMahon, en utöva tidigare brottning vem som är borttappad en Senatrace i 2010, har redoubled henne, överstiger till kvinnor och vildar (Bendavid, 10/24).


http://www.kaiserhealthnews.orgDenna artikel trycktes om från kaiserhealthnews.org med tillåtelse från det Henry J. Kaiser Familj Fundamentet. Kaiser är Vård- Nyheterna, en editorially oberoende nyhetstjänst, ett program av det Kaiser FamiljFundamentet, en nonpartisan organisation för sjukvårdpolitikforskning som är unaffiliated med Kaiser Permanente.

 

Advertisement