Med röstar räknat, de stora vävstolarna ”för den skatte- klippan”

Nyheternauttag anmäler det med valet i backspegeln, Presidenten Barack Obama, och kongress- lagstiftarear måste hänga till kick-insatser som förhandlingar över utdöende inkomstskatt klassar, massiva planlagda snitt till den Pentagon utgifter och berättigandereform. Också på bråk lista: den Medicare doc-knipan.

Washington Postar: Nytt Från Omvalet, President Finner Självt Kantar På Av ”den Skatte- Klippan”,
Presidenten, som segrade sen Tisdag för omval, måste nu konfrontera ”den skatte- klippan,” nästan $500 miljard i automatiska skattvandringar och fastställda utgiftersnitt för att ta verkställer i Januari som kunde kasta nationbaksidaen in i nedgång. … Har Obama hotat för att veto lagstiftning för att avstyra klippan som fördjupa den Bush skatten klassar för det förmöget. Fodra i sanden, Efter en aktion fokuserad tungt på det löfte, Demokratnågot att säga presidenten har varit förberedd att dra en firma, om även den hjälpmedel som låter en av de största skattvandringarna i U.S.-historietake, verkställer på Jan. 1 (Montgomery och Goldfarb, 11/6).

Politico: Upp Därefter: Den Skatte- Klippan
Obamas försvårar övertygande omval, Republikan tålde majoritet i den Hus- och Demokrat hållen på den endast mer ytterligare Senaten utsikterna av klipp som någon sort av avtalet på utdöende inkomstskatt klassar, massiva oavgjorda snitt till den Pentagon utgifter och berättigandereform. Ett klargöra val detta var inte. I stället är det början av enbesegra som ska nästan bestämt sist månader (Sherman och Raju, 11/7).

Kaiser Vård- Nyheterna: Federala UnderskottSamtal Kunde Få Effekt Obamas Flyttningar På Vård- Lag
PresidentBaracks Obama sylter för seger den federala vård- genomgången som han kämpade för. Lagen, som motstod en utmaning på Högsta domstolenjumbosommaren och anfölls bitterly av Republikaner under aktionen, kritiseras till flyttningen med Demokratiskt kontrollerar framåtriktat av Vita Huset och Senaten.
Men några analytiker förutsäger att beslag pressar för att förminska den federala utgifter ska komplicerade försök att genomföra lagen som är bekant, som den Som man har råd med Omsorgen Agerar (Carey, 11/7).

Medborgare Förar Journal över: Det är B-en-en-Ck!
Val kan ändra allt på Capitol Hill. I de nästa få veckorna bemannar det processaa av medlemmar och deras inpackning upp och flyttning ut, eller flyttningen in i bättre (eller värre) kontor, börjar. Men för alla justeringar framåt, finns det en vård- politik utfärdar som ska ingen av ändring nor går bort lätt: denkallade doc-knipan, en multibillion dollarMedicare huvudvärk, som har varit omkring för det förgångna sex valet, cyklar. … Thankfully, när den kommer till doc-knipan, instämm Demokrater och Republikaner faktiskt på något: Kongressen bör få rid av detta defekta betalningsystem. Om den endast var det som var lätt. Utmaningen? Hur man betalar för den. Formeln 1997 ämnades ursprungligen för att tvinga sjukvård kostar: Om att spendera för ett givet år överskred taket, doktorers klipptes ersättningar under Medicare automatiskt. Men för Kongress åsidosättanden regelbundet lönförminskningen. Och som manipulerar få mer ytterligare, och mer ytterligare i väg från målet varje år, får det mer och dyrare att försena snittet (McCarthy, 11/7).


http://www.kaiserhealthnews.orgDenna artikel trycktes om från kaiserhealthnews.org med tillåtelse från det Henry J. Kaiser Familj Fundamentet. Kaiser är Vård- Nyheterna, en editorially oberoende nyhetstjänst, ett program av det Kaiser FamiljFundamentet, en nonpartisan organisation för sjukvårdpolitikforskning som är unaffiliated med Kaiser Permanente.

 

Advertisement