Placera säkerhet för bilen för lagökningsbarnet

Vid Helen Albert, Hög medwireNewsReporter

US-forskning visar att ombudhjälpmotorn placerar lagar för barn som åldras 4 till 7 år lek en viktig roll i förminskande fatalities i denna åldersgrupp efter bilolyckor.

Forskarenågot att säga, som de märkbarast verkställer, var i den 6 till 7 år åldersgruppen och föreslår, att strömlagstiftning som introduceras i 47 US påstår mellan 2001 och 2009, som applicerar i hög grad till barn som åldras 4 till 5 år, bör fördjupas till äldre barn för att hjälpa att förminska skador och fatalities.

Även Om hjälpmotorn placerar är bekant att förhindra skador och död i barn mellan åldern av 4 och 7 år, visade en granskning som ut bars i USEN i 2008, att endast 48% av 4 till 5 år - olds och 35% av 6 till 7 år - olds använde dem på en stamgästbas.

Att bedöma, hur den effektiva hjälpmotorn placerar lagstiftning är på förminskande motoriska olycksfatalities, bar Rebekah Mannix (Barns Sjukhus Boston, Massachusetts, USA) och kollegor ut en granskning av fatalities för, och efter lagar introducerades i varje som var statligt. Så många påstår inkluderade inte 6 till 7 åriga barn, datan på denna åldersgrupp analyserades separat från den 4 till 5 år åldersgruppen.

Som anmält i Pediatrik, grundar laget att inledning av en hjälpmotor placerar lag förminskade slagen samman riskerar för död efter motorfordonolyckor i 4 till 5 år - olds vid en viktig 11%. I påstår det inklusive 6 år-olds (4 till 6 år-olds), riskera förminskades av en viktig 23% och i det inklusive 7 år-olds (4 till 7 år-olds) av en viktig 25%.

Av kontrast påstår in som inte kom med i hjälpmotor placerar lagar i denna period, klassa av motoriska olycksfatalities inte ändrade i barn som åldras 4 till 7 år, noterar laget.

Alla US-barn under åldern av 4 år har krävts enligt lag att använda anslår bilsäten efter 1985, med en verklig förminskning i fatalities och dödar som ett resultat. Denna studie såväl som annan forskning, visar att liknande lagar angående hjälpmotorn placerar kan ge det samma skyddet för barn i den 4 till 7 år åldersgruppen.

”Placerar Lagstiftning som ge någon mandat att göra någonting bruket av hjälpmotorn, bör inkludera barn åtminstone till åldern av 7, och helst, tills de ner, flytta sig mycket långsamt den rekommenderade höjden av 4 fot 9 för kassaskåpsäkerhetsbältebruk utan en hjälpmotor placerar,” avsluta Mannix och medarbetare.

Licensed from medwireNews with permission from Springer Healthcare Ltd. ©Springer Healthcare Ltd. All rights reserved. Neither of these parties endorse or recommend any commercial products, services, or equipment.

Advertisement