USAID avtäcker planerar för att harmonisera näringförsök

”har U.S.-Byrån för LandskampUtveckling [USAID] avtäckt planerar för att harmonisera dess finansiering, och försök som omger näring,” Devex, anmäler. ”Är byrån funktionsduglig på en omfattande strategi som ska gör utfärda en prioritet i ”kick-att få effekt ingripanden” med näring, som ett del-, liksom i jordbruk, vård- och humanitärt bistår, Robert Lera, den ställföreträdande assistentadministratören på USAIDS Byrå för Globalt Vård- som meddelades Nov. 5 på en händelse som varas värd av den Modernisera Utländska Hjälpen, Knyta Kontakt i Washington, D.C.,”, skriver nyhetstjänsten och att notera, ”, Bara den multisector strategin är endast ”inre”, eller den breda byrån, några byrårepresentanter berättade Devex på sidlinjerna av händelsen.”,

”Är Denna delen av en serie av handlingar som USAID har tagit, sedan U.S.-Utrikesministern Hillary Clinton co-lanserade det 1.000 Dagar partnerskap på U.N.-toppmötet på MilleniumUtvecklingsMålen i 2010 för att stötta, land-ledde Skala Upp Näringrörelse,” enligt Devex. ”I skatte- 2012, de Globala Vård- Begynnelse- inklusive designerade fonderna av $95 miljoner för näring,”, men ”tillfoga upp pengarna för program över olika sektorer, som tacklar den, inklusive Matning Framtiden, växte krukan till $1,5 miljard, sade Lera,” skriver nyhetstjänsten. ”USAID, berättade är byrårepresentanter Devex, funktionsduglig med Växelverkan och den 1.000 Dagar rörelsen att tillverka strategin,” Devex noterar och att tillfoga, ”De processaa remainsna i ”mycket tidig sort” arrangerar, men representanterna hoppas för att komma upp med en formulera i de kommande månaderna” (Villarino, 11/6).


http://www.kaiserhealthnews.orgDenna artikel trycktes om från kaiserhealthnews.org med tillåtelse från det Henry J. Kaiser Familj Fundamentet. Kaiser är Vård- Nyheterna, en editorially oberoende nyhetstjänst, ett program av det Kaiser FamiljFundamentet, en nonpartisan organisation för sjukvårdpolitikforskning som är unaffiliated med Kaiser Permanente.

 

Advertisement