Dems GOP bedömer aktionofullkomlighet

Berättelselook på vad gick orätt för båda partier i denna veckas val: hur kommentarer våldtar omkring vid två Republikanska Senatkandidater, matade ett GOP-genusmellanrum, och hur Demokrater som är offensiva mot en Republikan planerar för att undersöka noggrant den Medicare avverkninglägenheten.

New York Times: Senaten Races BlottaGrad Av Republikan Genus Gap
Republikaner som hoppas för att nå placerar i Senaten, visste att deras inskränkt vädjan bland minoriteter skulle är ett problem, som den skulle partiinfightingen. Men de förväntade inte att deraileds av definitionen av våldtar. Kommenterar av två Republikanska Senatkandidater som angår havandeskap som resultera från våldtar -- att finansiera för det att använda preventivmedel och ettinnocuous lappa av lagstiftning för att skydda offer av familjevåld, vilket kom efter månader av strider i Kongress över abort och -- vänt smittsamt som en Senatkandidat efter en annan grym kort stavelse av segern (Steinhauer, 11/7).

Kaiser Vård- Nyheterna: Demokrat Medicare Sänker Offensiva Nedgångar Mot GOP
Republikaner till exempel, har triumferat inte endast i deras fortsätta Husmajoritet, men också i deras kapacitet till motståndskraftDemokrat hårda attacker på deras budget- ritningar, som kallade för, ha som huvudämne ändringar i Medicare. ”Finns Det inget bevisar, att Demokrat meddelande fick igenom,” sade en hög medhjälpare för HusGOP-ledarskap. ”Placerar har Vår HusRepublikan blivit starkare” (Cohen, 11/7).


http://www.kaiserhealthnews.orgDenna artikel trycktes om från kaiserhealthnews.org med tillåtelse från det Henry J. Kaiser Familj Fundamentet. Kaiser är Vård- Nyheterna, en editorially oberoende nyhetstjänst, ett program av det Kaiser FamiljFundamentet, en nonpartisan organisation för sjukvårdpolitikforskning som är unaffiliated med Kaiser Permanente.