Exercise kan hjälpa att förbättra göra sig till och förminskar bröstcancer riskerar i kvinnor

Avsluta av året är fastar att att närma sig, och du vet vad som är den hjälpmedel: Så snart som kalendern vänder till 2013, ska du vowing att få fysiskt aktiv. Men experter på Universitetar av Alabama på den Birmingham något att säga med alla gynnar dig kan plocka ax, varför väntan, tills du gör de det Nya Årets upplösningar att få aktiv, om speciellt du är en kvinna?

Manar är mer rimlig, än kvinnor som möter de federala anvisningarna för vuxen människa av åtminstone 2,5 timmar av läkarundersökningaktivitet per vecka, enligt, Centrerar för Sjukdom Kontrollerar och Förhindrandet. Inaktiva vuxen människa har ett högre att riskera för tidig sortdöd, hjärtsjukdom, slår, typ - 2 sockersjuka, fördjupningen och några cancer. För kvinnor är ökande forskning visningen övar kan hjälpa att förminska bröstcancer riskerar, något att sägaMarcas Bamman, Ph.D., direktören av UABEN Centrerar för Exercise Medicinen.

”Öva, som hjälpmedlet av att förhindra eller förminskande riskera av olika cancer, bestämt bröstcancer, är viktiga för två resonerar: både riktaläkarundersökningen verkställer, och de indirekta verkställer, som är förhindra, eller bidra till mekanism, som hjälper att förhindra, väga affärsvinst,” Bamman något att säga. Han tillfogar, att, när folket affärsvinst väger, deras cancer riskerar löneförhöjningar, för.

En förminskning i bröstcancer riskerar är inte det enda gynnar tillhörande med att få aktiv, speciellt för posta-menopausal kvinnor.

”Formar förkroppsliga av posta-menopausal kvinnor är mer rimlig att ändra tack vare borttagningen av hormon-närmare detalj profilerar lik estrogen,” Bamman förklarar. Och deras förkroppsliga ska sammansättning blir Apple-mer formad - gilla en man - ”Om Inte de övar regelbundet och klockan vad de äter, ska de har en tendens att nå mer buk- fett, som är det farligast, i stället för pear-format.”,

Bammans förslag för mest posta-menopausal kvinnor: en blandning av uttålighet- och motståndsutbildning, tre till fyra dagar per vecka.

Another dela upp i faktorer kvinnabehov att betrakta är förlust av ben samlas, som kan leda till osteoporosis, något att säga Retta Evans, Ph.D., förbunden professor för UAB av vård- utbildning. Men - du gissade den - öva hjälp här som väl.

”Börjar Start på omkring 30 myndiga år, kvinnor att förlora ben samlas,” Evans något att säga. Att, liksom väga-att uthärda öva, ”Om Inte du gör något att motsätta ska den fortsätter. Motstånd och väger utbildning är det bäst, men saker gillar att gå, eller jogga i kombination med väger är bra nog.”, Dansen, Zumba och kickboxing också av hjälp med det underhållande ben samlas, Evans något att säga. Men aktiviteter gillar simning, därför att de inte gäller väga-att uthärda, kvalificerar sig inte.

Exercise kan också hjälpa med another orsakar av bekymmer för många kvinnor: deras göra sig till. Men det är inte någon typ av övar precis, Evans något att säga - det är yoga.

”Hjälper Yoga att underhålla din muscularity, och det hjälper med att underhålla som är ditt, göra sig till,” henne förklarar. ”Hjälper beklär drar tillbaka Den också, i att sträcka alla av muskelgrupper, och. Yoga är en annan väga-uthärda aktivitet för store som väl.”,

Huruvida att öva är hjälpmedel till känsligt sunt, eller se sunda, är Evans något att säga den mest viktig sak att klibba med den.

”Är kärnpunkten folk måste att finna något som de tycker om att göra, och, när de finner något, tycker om de dem är mer rimlig att fortsätta,” Evans något att säga. ”Tar Den inte något undantar en para av att gå för goda skor för att starta något som så är enkel som gå omkring; något som uppehällen förkroppsligaflyttningen som motsatt till att vara sedentary kan hjälpa att bidra till en bana in mot bättre vård-.”,

Källa: Universitetar av Alabama på Birmingham

Advertisement