Malariavaccinet förminskade sträng och okomplicerad malaria vid en third i unga spädbarn, när det ges med andra rutinmässiga vaccin

Experter från London Skolar av Hygien, & den Tropiska Medicinen kommenterar i dag på resultaten av ett malariavaccinförsök.

Det senaste rönet från ha som huvudämnelandskampstudien som ut bärs i Afrika, avslöjer att RTSEN, sträng för S vaccinet förminskande och okomplicerad malaria vid en third i unga spädbarn som ges vaccinet i de första få månaderna av liv samman med deras rutinmässiga vaccin. Vaccinet var den tolererade kassaskåpet och brunnen.

Enligt prövas forskare att tackla malaria, är den nya forskningen - som analyserade verkställa av vaccinet på 6.000 barn under 17 gammala utstuderat för månader i 11 centrerar i sju länder över Afrika - viktig, som administrationen av malariavaccinet skulle, hjälps, om den kunde ges samman med andra rutinmässiga vaccin. RTS S framkallas till och med ett partnerskap ledde vid GlaxoSmithKline, och den Vaccineraa Insatsen för BANAMalaria med service från Räkningen och Melindaen Utfärda utegångsförbud för Fundamentet.

Skola, som har ett långt arv i malariaforskning och är hem- till Malariaen Centrerar, har det störst att numrera av malariaforskare, deltagare och service bemannar i Europa. Den stöttar flera aspekter av malaria som vaccineraa utveckling som spänner från laboratoriumforskning till komplex, sätter in försök.

Dr Seth Owusu-Agyei, en hög föreläsare på Skola och rektor utredaren för det del- av försök som föras på Kintampo den Vård- Forskningen, Centrerar, sade Ghana:

”Visar resultaten bland unga spädbarn tillfogade vad gynna RTSEN, S-malariavaccinet kunde ge över och ovanför bearbetar för närvarande tillgängligt för rutinmässigt bruk i malarious områden.”,

ProfessorHerrnen Brian Greenwood, som bidrog till projektera och är också en av co-författarna av dagens New England Förar Journal över av den pappers- Medicinen specificera resultaten, sade: ”Är Dessa resultat uppmuntran, därför att de visar att RTSEN, S-vaccin är delvist skyddande i unga spädbarn som har en omogen immunförsvar. 

”Var det jämnt av skydd som fanns i dessa unga spädbarn, mindre, än hade förväntats.

”En framtid, var planerad analys av huruvida där skillnader i det jämnt av skydd på olikt centrerar, varje med dess eget mönstrar av malaria kan hjälpa att förklara därför detta var fallet.”,

Professorn Eleanor Riley, en immunologist, som bidrog till tidigare, arrangerar gradvis av RTSEN, S projekterar, sade: ”Har Vi bekant på länge att vaccinet är delvist, men inte fullständigt, effektivt och, att den skulle behov att utplaceras tillsammans med en spänna av annat malariaförhindrande mäter (liksom insekticid behandlad säng förtjänar, till exempel).

”Bekräftar Dessa data att vaccinet är potentiellt användbart i markant förminskande riskera av malaria men att det inte är den färdiga lösningen.”,

Resultaten framlades i dag på den Afrikanska VaccinologyKonferensen för Landskampen i UddTown, och publicerat i Newet England Föra Journal över av Medicin. De ska diskuteras också på AmerikanSamhället av den Tropiska Medicinen, och Hygienkonferensen i Atlanta, US på som mer än 50 bemannar, och deltagare från den ska Skola framlägger forskning på olika aspekter av den tropiska medicinen och allmän hälsa.

Om London Skola av Hygien & Tropisk Medicin

London Skolar av Hygien, & den Tropiska Medicinen är ett världsledande centrerar för forskning, och postgraduate utbildning i offentligt och globalt vård-, med 4000 deltagare och mer än 1300 bemannar arbetet in över 100 länder. School är en av deklassade forskninginstitutionerna i UKEN och citerades för en tid sedan som en av världens bästa universitetar för kollaborativ forskning. Skolans beskickning är att förbättra vård- och vård- rättvisa i UKEN och över hela världen; arbete i partnerskap som uppnår utmärkthet i offentlig och global vård- forskning, utbildning och översättning av kunskap in i politik och som övar. www.lshtm.ac.uk

Advertisement