HHS, integrerad Radiologi för SJHH barkassen och den Kärn- Medicinjämliket granskar pilot- projekterar

Den inbyggda avdelningen av diagnostik servar på Hamilton Vård- Vetenskaper, (HHS) och Sts Joseph Sjukvård Hamilton (SJHH) meddelade i dag, att den lanserar ensned boll, inbyggd Radiologi, och den Kärn- Medicinjämliket granskar pilot- projekterar.

Det pilot- projekterar sökanden att genomföra en kvalitets- försäkring, förbättrings- och samarbetsprogramet för radiologi och den kärn- medicinen/molekylärt avbilda över tre av HHSS universitetsområden och på SJHH. De pilot- syftena fullständigt att automatiseras, actionable och brunn-att adopteras bland deltagandeläkare.

HHS och SJHH anslutas med den McMaster Universitetar Fakultet av Vård- Vetenskaper (McMaster). Tillsammans har de serven en befolkning av över 2,3 miljoner över 9 universitetsområden, och över 60 högt specialiserade radiologists och kärn- medicinläkare.

Utvalda HHS och SJHH att lotsa RealtidsLäkarundersökning sammanhang-medvetna jämlike granskar programvaruplattformen, DiaShare™ som ÄR KVALITETS-, i service av pilot-, projekterar mål.

Dr. Naveen Parasu, Bemannar Radiologisten, och den Avdelnings- Kvalitets- FörsäkringsKoordinatorn på det Juravinski Sjukhuset och Cancern Centrerar, och den Förbundna Professorn på McMaster, sade: ”Sökte efter Vi en lösning som skulle automatiserar existerande och nya QA-workflows och integrerar dem sömlöst in i vår stamgäst som anmäler workflows ut ur vår GE PACS. Vi önskade också en singel beskådar av våra QA-aktiviteter över alla våra universitetsområden. Slutligen av jämbördig betydelse var analytics som låter oss ta handling meaningfully att förbättra det kvalitets- av omsorg som, vi levererar.”,

”Är Vårt ultimat mål att upprätta ensned boll Diagnostik Servar kvalitets- försäkringsprogram för läkare att ska bidra till och förbättra det kvalitets- av Hamiltons läkarundersökning och molekylärt avbilda servar. Båda organisationar har omfamnat en kultur av tålmodig säkerhet och fortlöpande kvalitets- förbättring; vi ser denna pilot- QA, som de nästa kliver i vår kvalitets- resa”, sade David Wormald, Servar Inbyggd AssistentVicepresidentDiagnostik och den Medicinska Diagnostiska Enheten. 

Ian Maynard, VD:N och Co-Grundaren av RealtidsLäkarundersökningen som tillfogas, ”Vår kvalitets- försäkrings-, förbättrings- och samarbetsplattform förbättrar markant, på traditionella att närma sig för att plira granskar, som är typisk straff-, non-anonymized och inte integrerade in i radiologistss det normalaworkflow och diagnostiska system.  När den korrekt göras, kan kvalitets- försäkring göras en seamless aspekt av det normalaworkflowen, till gynna av de involverade organisationarna, läkarna och tålmodina dem serven.  Jag förmiddagen säker ska HHS och SJHH ser enorma resultat med vår innovativa plattform i service av deras förpliktelse till fortlöpande kvalitets- förbättring.”,

KÄLLReal-timeLäkarundersökning

Advertisement