MusculoskeletalNetwork presenterar special täckning av perioder från ACR-årsmöte

UBM Medica US meddelar, att MusculoskeletalNetwork presenterar special täckning av perioder från årsmötet av AmerikanHögskolan av Rheumatology (ACR), den senaste informationen om ny FDA bearbetar däribland för godkännande av biosimilars som är lika generiska versioner av dyr van vid fest för läkarbehandlingar nu som, smärtsamt rheumatologic villkorar liksom rheumatoid artrit (RA).

Många nyare ”biologiska” droger som för närvarande är godkända för dessa oordningar, liksom adalimumab (Humira) och rituximab (Rituxan), är identiska till molekylar som skapas av människaimmunförsvaret, undantar att dessa droger tillverkas i cellkulturer av bioengineering bearbetar. Deras kick kostar, som kan köra in i de tiotusentals dollarna per månad, bör tappa, om producenter är tillåtna att sälja identiskt ”följa-på” produkter, en gång som patent på de original- drogerna förfaller, som precis mindre-dyra generiska versioner av andra droger är nu på marknadsföra. Sedan biosimilarsna skulle för att inte produceras i exakt de samma sorterna av celler, finns det bekymmer att de kan för att inte vara som kassaskåp eller effektivt som det biologiska original.

Som delen av den Som man har råd med Omsorgen Agerar, passerade US-Kongressen lagstiftning i 2010 som bemyndigar FDAEN för att upprätta politik för att reglera biosimilars. Panel FDA I för artikeln ”på Biosimilars: Analytics Bör Musculoskeletal Kliniska Försök för Trumf” Knyter Kontakt, citerar FDArepresentanter på ACR-konferensen som talar till de specifika bekymmren av rheumatologists som deltar i konferensen. Dessa specialister intresseras bestämt i utfärda som dessa droger som först används i första hand till festcancer, är nu att bevisa som är effektivt för många rheumatologic oordningar liksom lupus och, bildar av artrit.

Också anmäla från konferensen som Är Musculoskeletal Knyta Kontakt avslöjer lovas resultat av pre-godkännande studier på presumtiva droger för RA, som kan vara säkrare och effektivare, än den första muntliga läkarbehandlingen för denna villkorar, tofacitinib (Xeljanz). Tofacitinib var godkänd vid jumboveckan för FDA endast.

KÄLLA UBM Medica US

Advertisement