Vård- laggenomförandeintäkter -- med passformar och starter

Som Även valet har förändrat landskap för lagstiftarear som hoppas för att återkalla den 2010 vård- lagen, är några motståndarear trängs på med lagliga utmaningar. Specifika beståndsdelar av lagen, liksom dess vård- utbyten, framlägger också logistical, och finansiellt utfärdar för den Obama administrationen.

Politico: Dra Tillbaka Till Ritbordet För Obamacare Foes
[Går service för Republikan] för full avskaffande inte någonstans. Men de realiserar också att den kortfristiga strategin måste att ändra. Oppositionen planerar centreras nu på huvudsakliga tre lappar, enligt konversationer med Representanthuset och senatenRepublikaner: Fokusera på gradvis avskaffande var den kan är möjligheten som upp väljer några Demokratiskt, röstar; använd Husmajoriteten för att föra utredningar in i genomförandet av lagen; och var ordnar till för att agera, när lagen smular, som de argumenterar att den ska (Haberkorn, 11/26).

Politico: Time Kort stavelse, Men Obamacare FoesPress På I Domstol
Fönstret är bokslut för de som önskar att schakta PresidentBaracks Obama vård- lag i domstol. ”Går Det att bli mer och mer svårt, därför att domstolar är mycket mindre villiga att välta något, som ar redan befäst,” sade Kåta Barnett, den Georgetown Universitetarjuridikprofessorn som hjälpte tankeskapelsen Högsta domstolenargumentet mot lagen tidigare detta år. … Utan debenägenhet kritikerna av lagen vinkar inte viten sjunker ännu. Och om även de inte kan få rid av den hela lagen, tar de lagligt syfte på delar av det (Cheney, 11/26).

Medpage I Dag: Undantag Till FödelsekontrollMandat Växer
En Illinois Kristen bokar utgivare är den tredje organisationen som får ett anstånd från en federal domstol, och att berättas det måste inte att uppfylla med det Som man har råd med den Avancerad Kundutbildningens för Omsorg (ACA) mandat för det att använda preventivmedel. En federal domare här instämmde med Tyndale HusUtgivare som klibba till lagen, genom att leverera skulle preventivmedel för täckning, kränka med säkerhet på dess religiösa frihet. … Servar Tyndale HusUtgivare, ettförsäkrat företag som här använder 260 fulla tidarbetare, anmärkt och stämmt Avdelningen av Vård- och Människan (Pittman, 11/23).

Kullen: Obama Vänder mot Enorm Utmaning I Inställning - upp SjukförsäkringUtbyten
Den Obama administrationen vänder mot ha som huvudämne logistical, och finansiella utmaningar, i att skapa sjukförsäkringutbyten för, påstår som har gått ned för att ställa in deras egna system. … Påstår Sexton -; mest av dem reglerade vid Republikaner -; ha sade att de ska för att inte ställa in deras egna system som tvingar federal regering för att komma upp med en i stället (Viebeck, 11/25).

Under Tiden fortsätter statliga ledare för att brottas med vård- utbytesbeslut -

Kaiser Vård- Nyheterna: Minnesota som Vänder mot Större Räkning För Tillstånds SjukförsäkringUtbyte
Kostar det ska Minnesota statliga sjukförsäkringutbytet $54 miljoner i 2015 för att fungera, enligt den Gov. Markera Dayton administrationen. Kosta kommer in på mer stor än tidigare bedömningar av $30 till $40 miljoner. Skulle det statligt inte måste att finna pengarna till 2015, när de statliga utbytena krävs ekonomiskt själv-att tåla (Stawicki, 11/25).

Associatedet Press: New Hampshire Kunde Bli Partner med Med Feds På Vård- Utbyte
New Hampshire kunde återbesöka en delstatslag som kräver federal regering att köra motsatta Statliga Republikaner för ett sjukförsäkringutbyte… genomföra den federala sjukvårdgenomgånglagen. De hjälpte vändbaksida $1 miljoner i federala pengar för att användas för att planera och passerade en lag som förbjuder det statligt från upprättande av ett utbyte till serven som en marknadsplats för att konsumenter ska finna försäkring. Det kunde ändra med förskjutningen driver in efter valet. Återvann Demokrater kontrollerar av Huset (Förälskelse, 11/26).

I annan genomförandenyheterna mäter en rapport räckvidden av ACOs -

Pro Politico: Rapport: ACOs Täcker Redan 10 Procent Av Landet
Ett beräknat 25 miljon till 31 miljon folk ar behandlat av deltagande för organisationar redan i ACOs av någon sort, enligt en rapport att vara utsläppt Måndag av den konsulterande gruppen Oliver Wyman för ledning. Vid inget hjälpmedel är de allt häleri riktigt ”ansvarig omsorg” ännu, skriver författare Richard Weil och Niyum Gandhi, men fortillväxten av ACOs föreslår att framgång i några av experimenten kunde spridning förhållandevis snabbt ändra sjukvården levereras och betalas långt för i landet. De har inte kickförväntningar för breda besparingar omgående (Normand, 11/26).

Och förväntas den vård- lagen att exacerbate en läkarebrist -

Den Dallas MorgonNyheterna: Tunt Spridd Primär-Omsorg Manipulerar Vänder mot Svallvågen Av Tålmodig Från Vård- Lag
Angie Wang ankom på den Southwestern Medicinsk fakultet för UT i Dallas efter två år av arbetet i ett pröva New York laboratorium för att låsa gåtorna av Alzheimers sjukdom upp…, Genom att välja familjen, övar, Wang ska sammanfogar ett otillräckligt numrerar av primär-omsorg manipulerar, sorten som är förment att att bry sig för miljoner av nyligen försäkrade Amerikaner som flödar in i U.S.-vårdsystemet i 2014. Deras rangordnar inkluderar familjpraktiker, pediatricians, obstetrician-gynekologer och allmänna internists (Jacobson, 11/24).


http://www.kaiserhealthnews.orgDenna artikel trycktes om från kaiserhealthnews.org med tillåtelse från det Henry J. Kaiser Familj Fundamentet. Kaiser är Vård- Nyheterna, en editorially oberoende nyhetstjänst, ett program av det Kaiser FamiljFundamentet, en nonpartisan organisation för sjukvårdpolitikforskning som är unaffiliated med Kaiser Permanente.

 

Advertisement