Roundup: Anslutning. sjukvårdprogram vänder mot $70M-snittet; Fröcken. abortkliniken frågar igen domaren till kvarterlag som kunde tvinga den till slutet

Ett val av vård- politikberättelser från Connecticut, Mississippi, Florida, Illinois, Kalifornien, Minnesota och Kansas.

CT Avspeglar: Malloy HjärnskrynklareUnderskott Med Snitt Till Socialtjänstar, Högskolar
Connecticut socialtjänstsäkerhetsnätet och dess statligt universitet och universitetar tog bruntOnsdagen av Gov. Dannel P. Malloys första försök att karva besegrar ett underskott för delstatsbudget $363 miljoner. Den utsläppt värden $123 miljoner för administrationen av nöd- snitt som beställdes av regulatorn, däribland nästan $70 miljoner, siktade på sjukvård- och socialtjänstbyråer och $25 miljoner mer på statligt universitet och universitetar. Tekniskt använde regulatorn hans nöd- myndighet för att skiva $170 miljoner av bokar. Men, därför att omkring $47 miljoner av snitten meddelade att den involverade utgifter för Onsdagen som administrationen hade planerat för att avbryta för att möta diverse besparingar, uppsätta som mål byggt in i budgeten, det total- underskottet krympte till omkring $240 miljoner (Phaneuf, Becker och Thomas, 11/28).

New York Times: Connecticut Syften Att Klippa $170 Miljoner I Utgifter
Snitten inkluderar nästan $70 miljoner till sjukvårdprogram och socialtjänstbyråer, tillsammans med $25 miljoner till statligt universitet och universitetar. Program som vänder mot inklusive förminskningar, BISTÅR servar, barns vård- program, matkuponger, skolar fonder för magnet, servar servar att inhysa och hemlösen och för gammalare och rörelsehindrada invånare (Applebome, 11/28).

Associatedet Press/Washington Postar: Mississippi Frågar den Enda AbortKliniken Igen U.S.-Domaren Till KvarterDelstatslag Som Kunde Tätt Det
Advokater för Mississippi enda abortklinik frågar igen en federal domare till kvarteret en delstatslag som kunde tätt lättheten. I domstollegitimationshandlingarOnsdag upprepade har advokatnågot att sägaillviljan försök, Jackson Kvinna Vård- Organisation varit oförmögen att erhålla privilegierar för mest av dess läkare för att medge tålmodig till ett lokalsjukhus (11/28).

Reuters: Mississippi Vänder mot den Sist AbortKliniken Stängning
Mississippi sular den ska abortkliniken måste, om inte stopp för en federal domare en ny delstatslag som kräver dess läkare att erhålla att medge, privilegierar till lokalsjukhus, enligt en domstol vinkar tätt sparat på Onsdag. De Jackson Kvinna Vård- Organisation förnyade dess förfrågan för att en federal domare ska förhindra delstatstjänstemän från att upprätthålla lagen, som kliniken sade var ett okonstitutionellt försök att förbjuda abort i Mississippi (Le Coz, 11/28).

Palmet Beach Postar: Förkämpar Frågar Feds för att Sparka Statligt Ut ur SjukvårdLagBeslut
Förespråkar vem tiggde en gång Florida lagstiftarear för att omfamna PresidentBaracks Obama lag för sjukvård övar påtryckningar nu federal tjänsteman för att lämna ut Florida beslutsfattare. Med lite mer än ett år som lämnas för att planera, ha som huvudämne bestämmelser, och Florida politikar på rekordet mot lagen - chef bland dem Gov. Stack Scott - sjukvårdreformförkämpar argumenterar att program som de slogs för kan missa i räcker av statliga ledare. En allians av statliga organisationar överför en märka i dag till Avdelningen av Vård-, och Människan Servar och att fråga federal tjänsteman att ställa in en on-line försäkringmarknadsplats, uppsättningen för att gå levande Jan. 2014, utan statligt matar in (Elmore och Gräsplan, 11/28). 

Chicago Sun-Times: Staden Ska inte OtvungenhetPensionärer På Sjukvård, Emanuel Något att säga
Borgmästare Rahm Emanuel sade att Onsdagen honom inte ska just att gå bort och lämna tusentals pensionerade stadsanställda utan stad-subventionerad sjukvård, men ändringar måste göras för att kontrollera skyrocketing sjukvård kostar. Ska Aktivstadsanställda ser deras löneförhöjning för månadstidningsjukförsäkringpremiums vid $50, om inte de deltar i ”ett wellnessprogram” för att klara av kroniska hälsoproblem liksom fetma, sockersjuka, och kick-blod pressar. Det har ledde till att förkrossa jämnar av deltagande och vilken Emanuel har fordrat som ”nord av $100 miljoner” i besparingar för staden (Spielman, 11/28).

HealthyCal: SalinasSäkerhetsnät Fångar Invandrare som Tappas Av ACA
Den Som man har råd med Omsorgen Agerar uteslutar undocumented invandrare från köpandesjukförsäkring på statligt vård- gynnar utbyten. Men sjukvårdfamiljeförsörjare i SalinasDalen väver säkerhetsnät av deras eget för medically sårbar lantgård och flyttas arbetare som är delen av gemenskapen och nödvändigt till landets livsmedelsproduktion (Graebner, 11/28).

Kalifornien Klocka: Vård- Planerar Luftar Bekymmer Amid Ändringar Till Unge Täckning
Under enkant planera tillverkat av Gov. Jerry Bryna, och godkänt vid lagstiftarear, programmerar 870.000 barn, som täcktes av de Sunda Familjerna, ska är rörda till Medi-Cal arrangerar gradvis in starta Jan. 1. Men den återstår oklar ett vård- planerar huruvida portionen Sacramento, Fresno, San Diego, och ska Los Angeles län har nog manipulerar för att acceptera barnen (Jewett, 11/29).

Kalifornien Healthline: Uninsured Valbart För Mentalvård
När ha som huvudämne, portionr av den Som man har råd med Omsorgen Act genomföras i 2014, nästan alla av 500.000 uninsured Kalifornirar, som identifierades föregående, som att vara i behov av ska mentalvård är valbart för de servar, endera till och med utvidgning Medi-Cal eller utbytet, enligt en studie som det utsläppt gårdaget vid UCLAEN Centrerar för Vård- PolitikForskning. ”I fjol gjorde vi en mental hälsarapport, och vad vi grundar är där är 500.000 eller så bemanna i Kalifornien som är uninsured och i behov av mentalvård, så detta år önskade vi att se skulle att vem bland dem, var valbar för täckning under den Som man har råd med Omsorgen Agerar,”, sade Imelda Padilla-Frausto, leder författare av det utsläppt gårdaget för rapporten (Gorn, 11/29).

Associated Press/Minneapolis StjärnaTribune: Rättegången Föreger Minnesota som Betalas Felaktigt För 37.000 Elective Aborter För Fattiga Kvinnor
En konservativ laglig grupp fordrar i rättegången sparad Tisdag, Nov. 27, att Minnesota skattebetalarear wrongfully har wrongfully laddats för mer än 37.000 elective aborter för fattiga kvinnor efter 1999. Den Försvarande Friheten för Alliansen argumenterar att delstatsregeringen är tillåten att betala för aborter för fattiga kvinnor endast för ”terapeutiskt resonerar,” däribland, när livet eller det vård- av kvinnan är i fara, eller i fall av våldta eller incesten, under delstatslag och ett Minnesota Högsta domstolenbeslut 1995. Men gruppen som citerar statliga Vård- Avdelningsdata granskade sade den, att det statliga betald för tusentals aborter som den tror, inte mötte, som standart (Karnowski, 11/28).

Kansas Vård- InstitutNyheterna: Federal tjänstemanNågot att säga som De Hoppas för att Agera Snart På KanCare AvsägelseFörfrågan
Federal tjänsteman i laddning av att granska Medicaid avsägelseförfrågan som 1115 sitts in på enlång konferensappell i dag för att höra Kansans, beskådar på Gov. Sam Brownbacks den föreslagna Medicaid makeoveren planerar. Endast omkring 20 folk hade tid att kommentera, men inga av dem uttryckte service för KanCare, som skulle flyttning, faktiskt som alla tillstånds 380.000 Medicaid bidragsmottagare in i klarad av omsorg planerar körning av tre försäkringsbolag. Mest folk, som kallade in, ifrågasatte behovet för KanCare och uttryckte bekymmer, att skulle de eller familjemedlemmar förlorar servar eller deras fallchefer (Skyddar, 11/28).


http://www.kaiserhealthnews.orgDenna artikel trycktes om från kaiserhealthnews.org med tillåtelse från det Henry J. Kaiser Familj Fundamentet. Kaiser är Vård- Nyheterna, en editorially oberoende nyhetstjänst, ett program av det Kaiser FamiljFundamentet, en nonpartisan organisation för sjukvårdpolitikforskning som är unaffiliated med Kaiser Permanente.