Needless skräck anknöt till stränghet av autismtecken i barn

Mest folk vet när att vara räddt och when det är ok att lugna, besegra.

Men ny forskning på autism visar att barn med diagnosansträngningen att låta för att gå av gammala outdated skräck. Även markant, grundar den Brigham Young Universitetarstudien att denna styva fearfulness anknytas till strängheten av klassikertecken av autism, liksom upprepat förehavanden och motstånd till ändring.

För föräldrar och andra, som fungerar med barn, diagnostiserade med autism, de nya forskningviktina behovet att hjälpa barn att göra emotionella övergångar - när bestämt handla med deras skräck.

”Erfar Folket med rimlig autism inte, eller att förstå deras värld på samma sätt gör vi,”, sade Mikle Söder, en psykologiprofessor på BYU och leder författare av studien. ”Sedan de inte kan ändra härskar i deras hjärna och inte vet ofta vad för att förvänta från deras miljö, oss behöver att hjälpa dem att planera framåt för att vad ska förvänta.”,

I deras studie som är Södra och två av hans studentneurosciencedeltagare - Tiffani Newton och den Paul Kammarherren - som rekryteras 30 barn som without diagnostiseras med autism och 29 för att delta i ett experiment. Når du har sett en visuellt hjälpmedelstickreplik, gilla ett gult kort, den deltagare skulle känselförnimmelsen ett oskadligt, men den överraska puffen av luftar under deras hakor.

Delen-långt till och med experiment, villkorar ändrande, så att ett olikt färgar kom före puffen av luftar. De forskare mätte deltagarna flår svar för att se, om deras nervsystem märkte koppla och visste vad var kommande.

”Lärer Typiska ungar snabbt att förutse baserat på det nytt färgar i stället för den gammala,”, sade Söder. ”Tar Det ett lott longer för barn med autism för att lära att göra ändringen.”,

Tidsperioden som den tog för att släcka den original- skräcken som korrelerades med strängheten av kännemärketecken av autism.

”Ser Vi en stark anslutning mellan ångest och de upprepande uppförandena,”, sade Söder. ”Anknyter Vi van vid tecken diagnostiserar autism med sinnesrörelsesvårigheter som inte vanligt är ansedda som ett klassikertecken av autism.”,

Ståndaktigheten av needless skräck är skadlig till den vård- läkarundersökningen. Det högstämda hormonet jämnar som bistår oss i ett faktiskt slagsmål, eller det ska flygscenariot orsakar skada till hjärnan och förkroppsliga, om tålt med tiden.

Och familjerna, som deltar i sociala expertisgrupper, organiserade vid Söder och hans deltagare kan förbinda till det nya rönet.

”, I samtal till föräldrar, hör vi att att bo med klassikertecken av autism är ett ting, men att handla med deras barns bekymmer är hela tiden den mer stora utmaningen,”, sade Söder. ”Kan Det inte vara en helt separat riktning till studien deras ångest, därför att det verkar nu att förbindas.”,

Källa: Brigham Young Universitetar

Advertisement