Högtalaren förutser inte förhöjning i Medicare valbarhetålder detta år

Kullen: Boehner: Att Lyfta den Medicare Åldern Kan Väntan Till det Nästa Året
Kongressen behöver inte lönelyft den Medicare valbarhetåldern detta år, sade Talmannen John Boehner (R-Ohio) Tisdag. Att Lyfta valbarhetåldern från 65 till 67 var på bordlägga i tidigare skuldsamtal och har svävats igen, som Boehner och Presidenten Obama söker efter a långt för att undvika den skatte- klippan för hägringen. Republikaner har insisterat att förhöjningar i skatt klassar måste medföljas av snitt till berättigandeprogram, inklusive Medicare. Men Boehners klassar nyast förslagappeller för higher på skattebetalaredanande mer än $1 miljoner per år, och han sade Tisdagen som när du lyfter den Medicare åldern kan väntan för ett mer bred paketera av skatt- och berättigandereform det nästa året (Bagare. 12/18).

CQ HealthBeat: Åldern Issue för Boehner Något att sägaMedicare Valbarhet Kan Väntan Till det Nästa Året
Talmannen John A. Boehner indikerade Tisdagen som han skulle för att inte insistera på att lyfta den Medicare valbarhetåldern, som delen av en skatte- klippa paketerar och som utfärda kunde tilltalas det nästa året, som delen av en större genomgång av berättigande programmerar. På en morgonnyheternakonferens frågades den Ohio Republikanen hur starkt honom känselförnimmelser som den Medicare valbarhetåldern behöver att vara delen av ett avtal. Begränsa förhandlingar i 2011, Demokrater i båda kammare har uttryckt stark opposition till ändringen över de förgångna få veckorna, Även Om Presidenten Barack Obama underhöll idén under skuld. ”Som utfärdar, varit på bordlägga, av bordlägga, har baksida på bordlägga. Det är en utfärda för diskussion. Men Jag tror inte det är en utfärda, som måste att handlas med between nu och avsluta av året,” Boehner sade. ”Är Det en utfärda, I-funderare, om Kongressen var att göra berättigandereform det nästa året och att beskatta reform, som vi föreställa sig, om det finns en överenskommelse som utfärdar ska bestämt är öppen att debattera däri sammanhang” (Attias, 12/18).


http://www.kaiserhealthnews.orgDenna artikel trycktes om från kaiserhealthnews.org med tillåtelse från det Henry J. Kaiser Familj Fundamentet. Kaiser är Vård- Nyheterna, en editorially oberoende nyhetstjänst, ett program av det Kaiser FamiljFundamentet, en nonpartisan organisation för sjukvårdpolitikforskning som är unaffiliated med Kaiser Permanente.

 

Advertisement