FDAsökanden matar in från påstår på drogcompounders

FDAKommissionären Margaret Hamburg samlas ett möte som inklusive federal tjänsteman och tekniker från statligt stiger ombord av apotek- och regulatorers kontor. Under Tiden de Los Angeles Times rapporterna på ”skurk- pharmacists.”,

New York Times: F.D.A. Och Påstår Diskuterar Reglering Av DrogCompounders
Maten och DrogAdministrationen som tilldelas med allmän hälsarepresentanter från 50, påstår på Onsdag om hur man förstärker härskar reglering blanda apotek i vaket av en medborgare meningit somutbrott som orsakas av fläckt smärtar läkarbehandlingen som produceras av ett Massachusetts apotek. Det var den första offentliga diskussionen av vad bör göras om öva av att blanda, eller dendanande medicinen för individtålmodig, efter F.D.A-commissioneren, Dr. Margaret Hamburg som vitsordas i Kongressjumbomånad om behovet för mer stor federalt förbiseende av stora blanda apotek. Så långt, påstår har 620 folk i 19 sickened i utbrott, och 39 av dem har dött (Tavernise, 12/19).

Wall Street Journal: FDA som Kommas på efterkälken På Specialiserad ApotekReglemente
Maten och DrogAdministrationen under Presidenten Barack Obama sköt inte för att en lag ska reglera drog-blandande apotek för ett nytt utbrott av mer, än 600 meningitfall som bands till ett sådan apotek, huvudet av byrån, sade Onsdag. FDAKommissionären Margaret A. Hamburg sade att hon byrån inte gjorde pressen för talrika dödar för en sådan lagillvilja och illnesses över flera år anknöt till att blanda apotek. Hon gjorde anmärkningen på ett toppmöte som möter FDAEN, rymde Onsdag med representanter 50 påstår allra vem reglerar att blanda apotek (Burton, 12/19).

CQ HealthBeat: Statligt Och Federal tjänsteman Undersök Specificerar Av Extra Reglemente På att Blanda Apotek
Några verkade delstatstjänstemän öppnar till mer enhetlig definitioner, och normal för kontroll av blanda apotek, på en möteOnsdag mellan representanter från alla 50na påstår och Maten och DrogAdministrationen. Emellertid stiger ombord FDAKommissionären Margaret kallade Hamburg daylong mötet av början av en lång konversation bland statligt av apotek, bemannar regulatorer och federal tjänsteman. Fokusera på att blanda apotek dök upp efter ett företag, New England Blanda Centrerar i Massachusetts, utsläppt kontaminerade produkter som gnistade ett utbrett medborgareutbrott av dödlig fungal meningit, som resulterade i 620 illnesses och 39 dödar som av Dec. 17 (Adams, 12/19).

Medpage I Dag: Blanda Fokuserar Apotek Allra DagUtfrågning
FDAEN och hälsotjänstemännen från alla 50na påstår kom tillsammans Onsdagen för ettdag seminarium som ska hjälpas att identifiera, och slut mellanrummen, i kontroll av blanda apotek däribland de något liknande Massachusetts en som anknytas till 39 dödar från fungal meningit. Statschefar stiger ombord av apotek -- vem har uppsikt över att blanda apotek -- berättade FDAEN som de behöver bättre kommunikation med federal myndighet och mer stor klarhet i bestämda områden att förstå vilka aspekter de är ansvariga för och vad FDAEN kontrollerar. I de nästan 3 månaderna, sedan det startade utbrott, FDAEN har fordrat mellanrum i reglerande blanda apotek som hjälps för att göra lättare, slappt förbiseende av Framingham, Massachusetts - baserat New England SammansättningApotek (NECC) som finnas för att ha sänt fläckte steroider, som mer sistnämnd smittade mer, än 600 tålmodig i 19 påstår (Pittman, 12/19).

Under Tiden fortsätter få effekt av meningitutbrott för att genljuda -

Reuters: U.S. Det Fungal MeningitUtbrott Kunde Ha Varit Mycket Värre: CDC
Som bjöd, som det fungal utbrott för meningit 2012 har varit och så långt att smitta 620 folk i 19 påstår, och döda 39 av dem, kunde det ha varit ett värre lott, sade U.S.-hälsotjänstemän på Onsdag. Föregående och mycket mindre fungal utbrott som gäller fläckte ryggrads- injektionar, var långt mer dödlig, dödandet så många, som 40 till 50 procent av de, som hade blivit infekterade, sade Dr. Rachel Smed, en epidemisk underrättelsetjänst kommenderar på Centrerar för Sjukdom Kontrollerar och Förhindrandet (Steenhuysen, 12/19).

Också fortsätter Loset Angeles Times dess look på missbruk av recept.

Los Angeles Times: Skurk- Pharmacists Tankar Böjelse
Pharmacists är förment att vara en jumbo fodrar av försvar mot missbruk av receptläkarbehandlingar. Enligt lag krävs de att undersöka mycket noggrant recept, att storleksanpassa upp kunder, och att vägra för att fördela en drog, när de misstänker den tålmodig, har inget medicinskt behov för den. Några, ger emellertid massiva belopp av smärtstillande medel, och anti-ångest förgiftar till knarkare, och återförsäljare med inget ifrågasätter frågat, enligt statliga rekord, regulatorer och tjänsteman inom rättsskipningen. Skurk- pharmacists är nyckel- enablers av drogmissbruk, och en viktig källa av tillförsel för det olagligt marknadsför (Glover, Girion och Branson-Potts, 12/20).


http://www.kaiserhealthnews.orgDenna artikel trycktes om från kaiserhealthnews.org med tillåtelse från det Henry J. Kaiser Familj Fundamentet. Kaiser är Vård- Nyheterna, en editorially oberoende nyhetstjänst, ett program av det Kaiser FamiljFundamentet, en nonpartisan organisation för sjukvårdpolitikforskning som är unaffiliated med Kaiser Permanente.

 

Advertisement