Affärs- och individbrottning med beslut om täckning, straff

Nyheternaorganisationar granskar vad är att komma i 2013, som bestämmelser av den Som man har råd med Omsorgen Act sätts in förlägger.

Kaiser Vård- Nyheterna: SjukvårdFörutsägelsear För ett Nytt År (Video)
KHN-reporter granskar något av det stort utfärdar kommande detta år: Slagsmål över att kontrollera utgifter och vad det hjälpmedel för Medicare; statliga beslut på vård- laggenomförande; och ändra hur sjukhus och manipulerar betalas (1/1).

Pro Politico: Året Framåt I Sjukvård: Vad Till Klockan I 2013
Detta år måste den ska Obama administrationen att vägleda påstår ställer in igenom av utbytena -; eller i många påstår, uppsättningen dem upp helt på dess eget. Den ska lagen måste motståndskraften åtminstone något jämnt av att klassa chockar, som försäkringsgivarear justerar till nya täckningskrav. Och med underskottförminskning sure som är ett hoat ämne detta år, kan den vård- lagen måste nya försök för motståndskraften att doppa in i dess finansiering (Haberkorn, 1/2).

NPR: Komma med I 2013, Vad den Vård- Lagen Ska 
Mest av de egentligen stora ändringarna som göras av den 2010 vård- lagen, startar inte för ett annat år. … Men Jan. 1, 2013, ska ändå markera något ha som huvudämne ändringar. En av de ändrar att den ska affekten alla med privat sjukförsäkring tog faktiskt verkställer sist September. Men mest folk som ska för att inte se det, tills de förnyar eller applicerar för ny sjukförsäkring. Den har kallat ett summariskt av gynnar och täckning. Idén är att hjälpa att bemanna förstår faktiskt vad är i deras försäkringpolitik (Rovner, 1/1).

McClatchy: För HjälpmedelSkatt för Nytt År Förhöjningar som Betalar För SjukvårdLag
Taken för Fem verkställer den nya skattförhöjningar på Jan. 1 för att hjälpa att betala för nation sjukvårdgenomgången. Nya bestämmelser av den Som man har råd med Omsorgen Act kräver rika skattebetalarear att betala mer för Medicare och, för den första tiden, att ha deras investeringinkomst att betvinga till Medicare skatter som väl. Också redogör folket, som använder, den böjliga utgifter för sjukvård uppta som omkostnad ska skatter för lön higher. Och skattebetalarear, som spenderar ett lott ut ur fick- på deras sjukvården ska fynd det som är mer hård att dra av de, uppta som omkostnad från deras skattepliktig (Pugh, 12/31).

Wall Street Journal: Företag Förbereder Sig För Vård- Lag
Ett av de största besluten för många företag som detta år ska, är vad som ska göras om deras vård-, gynnar. De har precis 12 månader för ha som huvudämnebestämmelserna av den federala genomgånglagtaken verkställer på Jan. 1, 2014 som reshaping vård- täckning i U.S.-Arbetsgivarna med åtminstone 50 ska arbetare, varar skyldig straff, om de inte täcker fulla tidanställda. Mest ska Amerikaner vänder mot ett parallellt ”individmandat” att erhålla försäkring. Och nya on-line marknadsplatsar som kallas utbyten ska sellförsäkring, planerar i varje som är statligt, parat med federala subventioner för låg-inkomst folk (Mathews, 1/1).

Wall Street Journal: Under Vård- Lag Måste Arbetsgivare Försäkra Arbetares Anhörigar
Stora arbetsgivare, som är, betvingar till vård- genomgånglagens krav att ge försäkring eller betala en avgift måste också fördjupa täckning till deras arbetares anhörigbarn, enligt utsläppt Fredag för federal reglemente. Sidan 144 som den föreslagna regleringen, som den Obama administrationen avtäckte sen Fredag, erbjöd nytt, specificerar för hur ska arbetsgivare måste att uppfylla med den vård- genomgånglagen (Adamy, 12/28).

CBS (Video): Affärer Börjar att Stödja För den Som man har råd med Omsorgen Agerar
Den ska nya lagstiftningen kräver affärer med 50 eller mer arbetare att ge den som man har råd med sjukvården för deras anställda som är startas i 2014 eller att betala ett straff av upp till $2.000 per arbetare. Affärer med mer få än 50 anställda -- det är 96 procent allra företag som ska är undantaget. De ska inte måste att göra något. Dr. Ezekiel Emanuel, en vård- politikrådgivare till Vita Huset, som hjälpte att framkalla det nytt planerar, sade att kosta till affärer är ”ett verkligt bekymmer” (Mason, 1/1).


http://www.kaiserhealthnews.orgDenna artikel trycktes om från kaiserhealthnews.org med tillåtelse från det Henry J. Kaiser Familj Fundamentet. Kaiser är Vård- Nyheterna, en editorially oberoende nyhetstjänst, ett program av det Kaiser FamiljFundamentet, en nonpartisan organisation för sjukvårdpolitikforskning som är unaffiliated med Kaiser Permanente.

 

Advertisement