Ny automatiserad arbetsstation för förhöjd processaa utveckling av proteinterapi

PerkinElmer, Inc., meddelade en global ledare fokuserad på att förbättra det vård- och säkerheten av folk och miljön barkassen av JANUS® BioTx den Pro TM automatiserade arbetsstationen för förbättrad processaa utveckling av proteinterapi på för Proteinth Vetenskap för Ettårig växt 12 Veckan (PepTalk), Januari 21-25 i Palm Spring, Florida på båset #312. Planlagt för kickgenomgång, liten fjällproteinpurification, är kostar det den enda arbetsstationen, som hyser multipelchromatographyfunktionslägen (kolonnen, spets och grupperar) som avlägsnar behovet för multipel, instrumenterar och att resultera i effektivare, och - effektivt ta prov att bearbeta.

”Automatisera detta fungera frigör upp värdesakforskningtid och möjliggör forskare för att erhålla kritisk information tidigare i proteinutvecklingspipelinen. Detta är bestämt viktigt att stötta kvalitets- vid designexperimenterande i både upstream och bearbetar downstream för att förbättra den kvalitets- produkten och för att förminska utvecklingstid.”,

”Ta Prov förberedelsen för proteinkarakterisering kan vara ett tidskrävande och tröttande processaa,”, sade Kevin Hrusovsky, presidentVetenskaperna om olika organismers beskaffenhet och Teknologi, fungerar PerkinElmer ”som Automatiserar denna, frigör upp värdesakforskningtid och möjliggör forskare för att erhålla kritisk information tidigare i proteinutvecklingspipelinen. Detta är bestämt viktigt att stötta kvalitets- vid designexperimenterande i både upstream och bearbetar downstream för att förbättra den kvalitets- produkten och för att förminska utvecklingstid.”,

JANUSEN Pro BioTx möjliggör liten fjällpurification av µg till mg-proteiner på ett system i stället för tre hängivna system för individ som är understödja bruket av kommersiellt - tillgängligt plätera, och kolonnen baserat avskärma bearbetar den lika GE Spåman pläterar, PhyNexus PhyTip® kolonner och Atollkolonner. Applikationer för arbetsstationen inkluderar bindande studier för kåda och villkorar att avskärma.

På Januari 24, på 9:50förmiddagen på den PepTalk Konferensen tar prov Jeremy Lambert, PortföljDirektören, Automation som ska gåva ett samtal på PerkinElmers Automation- och microfluidicsteknologier däribland, hur som JANUSEN Pro Biotx sparar, tajmar forskare, genom att automatisera, förberedelsen för proteinkarakterisering.

PerkinElmer har en portfölj av lösningar över biotherapeuticsworkflowen, från uppsätta som mål ID, kloning, och uttryckt till kvalitets- säkerhet som testar och, kontrollerar, för att hjälpa att se till de jämna reproducible resultaten som biotherapeuticsforskning och tålmodiga säkerhetsöverväganden begär. Portföljen inkluderar det microfluidic® systemet för LabChip GXII TM benchtop för analys och karakteriseringen för kickgenomgångsprotein, och AlphaLISA® analyser, en alternativ teknologi för ingen-wash ELISA för biomarkerID, att testa för säkerhet och toxicitetstudier.

Källa: PerkinElmer Inc.