PathCentral meddelar att första visning av ny patologi knyter kontakt

PathCentral (www.pathcentral.net), teknologi-möjliggjort företaget hängivet till framgång av landskampen patologi gemenskapen, och Kina-Baserat Kindstar Globalgene Teknologi, Inc., meddelade i dag att första visning av den PathCentral Patologin Knyter Kontakt, knyter kontakt en on-line yrkesmässig patologi att ska möjliggöra Kindstar för att ta fram US-patologer och för att göra patologikonsultationer för mer än 3.300 sjukhusalltigenom Kina lättare.

Ska Kindstar och dess beställare får tillträde till hundratals Amerikanpatologer på att leda medicinska institutioner för U.S. som är inklusive många av de bästa 50na som, cancer centrerar och att leverera tålmodiga diagnoser till läkare i Kina via molnet. Bildat i 2003, ger Kindstar esoteriskt diagnostiskt testa servar till sjukhus och läkare i varje landskap av Kina. Kindstar är första, och den största esoteriska diagnostiska testa affären i Kina som ger att testa för laboratorium, servar till över 3.300 Kinesiska sjukhus, däribland 930 tertiary sjukhus (Klassificera III A och B). Kindstar är passande partnern av primat till läkare i Kina för avancerad diagnostik i många medicinska specialties inklusive hematology, oncology, smittsamma sjukdomar och medicinsk genetik.

PathCentral har anslutits med Kindstar efter 2011, då den började att utplacera dess webbaserade anatomic teknologi för systemet för information om patologi (APLIS)laboratoriumet till Kindstars laboratoriumlättheter och sjukhusbeställare över Kina. Nu ska Kindstar klapp nya PathCentrals knyter kontakt för att serva konsultationbehoven av dess manipulerar och sjukhusbeställarealltigenom regionen.

Den PathCentral Patologin Network planläggs för att vara bransch det mest omfattande on-line informationsutbytet, sparar fallet att dela och remissresursen. PathCentral ger arkitekturen, och tekniskt bearbetar för att möjliggöra läkare i Kina för att upload fallet sparar att använda som är digitalt, avbildar för patologikonsulenter i U.S.et för att granska och framföra konsulterande diagnoser. PathCentrals kärnar ur IT-infrastruktur är ryggraden av nästan varje hänvisar till laboratoriumet som erbjuder fjärrkontroll granskar av fall via ”tech” som testar endast. Denna teknologi som var falsk över jumbon 12 år, användes i utvecklingen av det yrkesmässigt knyter kontakt.

”Växer Begäran för patologikonsulenter i Kina på en klassa, som enkelt inte kan hysas lokalt,” sade Shiang Huang, M.D., grundare och verkställande direktör av Kindstar. ”Knyter kontakt Tack till PathCentrals nya on-line yrkesmässigt, som tar full fördel av digital scanningteknologi, Kindstar beställare i Kina ska är kompetent att ha deras tålmodigs fall att granskas av U.S.-patologer utan att ha glidbanorna, eller tålmodina lämnar landet. Denna är en enorm milstolpe för den medicinska gemenskapen i Kina och för vår kapacitet till servetålmodigalltigenom landet. Vi ser Knyta Kontakt som ett naturligt komplement till vårt existerande förhållande med PathCentral runt om dess APLIS-teknologi.”,

”Är Vi extremt upphetsada om vår fortsatte medverkan med Kindstar, ett förhållande, som började två år sedan,” sade Jaye Connolly, Verkställande direktör, PathCentral. ”Föreställer första visning av knyta kontakt med Kindstar det nästa arrangerar gradvis av vår teknologievolution. Den möjliggör inte endast oss elektroniskt för att förbinda ett brett baserar av sjukhus med högt kvalificerade patologikonsulenter, utan den kommer med U.S. diagnostisk sakkunskap, och alla teknologi till tränga någon av jordklotet. Bäst allra, har vi skapat ett riktigt öppet knyter kontakt att ska uppmuntra unikt deltagande och återkoppling från alla som använder den.”,

Källa: PathCentral

Advertisement