Psykiatern fordrar medicinsk marijuana som är farlig för behandling av psykiatriska problem

Att Använda medicinsk marijuana till fest villkorar liksom ångest, och fördjupningen är farlig och har ingen bas i medicinsk vetenskap, något att sägaDr. Timothy R. Jennings, en framstående Tennessee psykiater och konsulent till Centrera för Rådgivning och Vård- Resurser i Edmonds, WA.

”Är Medicinsk marijuana för behandlingen av psykiatriska problem inget bättre, än ordinera cigarettrök till festlungsjukdomen,”, skriver Dr. Jennings i en ny ”appell till handlingen” till den Psykiatriska Anslutningen för Amerikanen. Dr. Jennings önskar att APAEN ska komma ut i opposition till ordinera av marijuana för psykiatrisk sjuka.

”Placeras Psykiatri med ett unikt tillfälle att stå upp och motsätta den senaste chicaneryen som ska främjas som ”medicin” - medicinsk marijuana,” skriver Dr. Jennings. Således långt, påstår 18, och District of Columbia har legalized marijuana för medicinskt bruk. Folkomröstningar i Colorado och Washington även legalized fritids- marijuanabruk i de två påstår.

Dr. Jennings ser befordran av medicinsk marijuana som en modefluga utan vetenskaplig merit. Han jämför den till det arkaiskt övar av avsiktligt att blöda tålmodig till avrinningen bort ”ondskan blidkar,” ett en gång gemensamt accepterad mer sistnämnd för medicinsk behandling som bevisas att vara extremt skadlig. Dr. Jennings önskar att APAEN ska skarpt kritisera medicinsk marijuana som en behandling för psykiatrisk sjuka, och han något att säga, som statligt licensera stiger ombord, bör pricka någon läkare som ordinerar den som sådan.

I hans märka till APAEN, citerar Dr. Jennings forskningvisningen som marijuana och långtifrån att vara hjälpsam eller även oskadlig, är tillhörande med ökande riskerar av psykos, och som den orsakar strukturella ändringar till delen av hjärnan, som driver resonemang och högre tanke. Dr. Jennings som pekas också till kemiska analyser av marijuana röker visning att den är naturligt mer giftligt även än cigarettrök.

”Bör APAEN adoptera rekommendationer för Dr. Jennings' angående medicinsk marijuana omgående,” något att sägaDr. Gregory Jantz, grundare och direktören av Centrera, en bostads- behandlinglätthet. ”Harmeds Många lida folk vidare av mycket de är förment att hjälpa dem - deras eget manipulerar.”,

Källa: Centrera för Rådgivning och Vård- Resurser i Edmonds, WA

Advertisement