Ryssland godkänner FzioMeds den Oxiplex gelen för kirurgi för lumbarrygg

FzioMed ett privat rymt medicinskt apparatföretag som baseras i San Luis Obispo, CA., behas för att meddela godkännandet av Oxiplex i Ryssland. Oxiplex är en absorbable, klar viscoelastic gel som appliceras under kirurgi för lumbarryggen omgående före sårstängning. Baserat på fyra studier använder när du gäller mer än 500 tålmodig och nästan 10 år av reklamfilm benefitting mer, än 300.000 tålmodig utanför U.S.et, Oxiplex har bevisat sig att att vara en effektiv kirurgisk adjuvant som förminskar markant, verkställer av Failed Syndrom för BaksidaKirurgi (FBSS) liksom lägger benen på ryggen smärtar och neurological kirurgi för tecken efter. Tillgängligt i nästan 70 länder som är inklusive de i Europeiska Unionen, Australien, Kanada, Brasilien, Mexico, Sydkorea och nu Ryssland.

Efter ett rigoröst processaa i det största landet i världen, den reglerande Roszdravnadzoren har förkroppsligat har haft godkänt rean av Oxiplex till läkare, så att tålmodig kan erfara det väldokumenterad, har gynnat av denna adjunct till kirurgi för lumbarryggen.

”Framlägger Ryssland ett enormt tillfälle för att FzioMed ska utvidga tillgängligheten av Oxiplex till mer än 140 miljon folk, många av, vem erfar samma utfärdar, som vi gör med baksida och lägger benen på ryggen smärtar tack vare diskettherniation,” sade John Krelle, President och VD av FzioMed. ”Kan Ryska tålmodig nu motta det ökat gynnar av lägre smärtar ställningar, och den förminskande reoperationen klassar efter lumbarkirurgi som plirar granskad publicerad litteratur, och mer än 300.000 tålmodig har visat över hela världen för mer än ett årtionde.”,

Oxiplex är inte ännu godkänd i den Förenta staterna illviljan som har visat säkerhet och effektivitet i kliniska studier som gäller mer än 500 tålmodig. En MedborgareBegäran under 21 CFR 10,33 är stilla granskar under vid FDA.

Källa: FzioMed

Advertisement