Kronisk hjärtafelbehandling, Inspra (eplerenone) som accepteras för bruk inom NHS Wales

Inspra (eplerenone) har nu accepterats av Alla de Wales Medicinerna Strategi somGruppen (AWMSG) för bruk i vuxna tålmodig med kroniskt hjärtafel (CHF) NYHA klassificerar II, i kombination med standard optimal terapi, (1) bevisa efter för att stötta dess effektivitet i förminskande riskera av hospitalisationen och död. (2)

Nästan en i varje 100 folk i Wales har kroniskt hjärtafel, (3) en bilda av den kardiovaskulära sjukdomen som är tillhörande med en kickdödlighet, klassar med 75% av folk som dör inom fem år av deras första hospitalisation för sjukdomen. (4) Den Kardiovaskulära sjukdomen återstår Wales' den största mördare som allra redogör för nästan 35% för tidiga dödar. (3) Dessutom åldrades ungefärligt 45.000 folk 45 år, och över ha hjärtafel i Wales. (5)

”Är medräknandet av eplerenonen in i AWMSG-anvisningarna bra nyheterna för tålmodig, som se till de med hjärtafel, mottar de effektivaste behandlingarna kan ha ett verkligt att få effekt på resultat,”, sade Professorn Julian Halcox, Professor av Cardiology, den Cardiff Universitetar Skolar av Medicin. ”Är Hjärtafel det enda ha som huvudämne den kardiovaskulära sjukdomen som fortsätter till förhöjning i förekomst och prevalence. Vi har gjort viktigt framsteg i förminskande bördan av hjärtsjukdom i Wales, men vi måste fortsätta för att förbättra var vi kan för dessa tålmodig. Fördriva de TREVLIGA anvisningarna på behandlingen av denna villkorar är inte tack vare att granskas för någon tid, gör det nya beslutet vid AWMSGEN som accepterar den ska eplerenonen, en värdesak extra bidrag in mot omsorgen av tålmodig med denna framstegsvän och denhota sjukdomen.”,

Kroniskt hjärtafel redogör för omkring 2% av sammanlagd sjukvårdförbrukning i framkallade länder, med upp till 70% av dessa kostar tack vare hospitalisation. (6, 7) är hjärtafel för Hospitalisationen tack vare alldagligt, och dessa sjukhuserkännandear varar ett genomsnitt av 11 dagar. (8) I tillägg kostar varje nöd- erkännande för hjärtafel åtminstone £1,638.90. (9) Som sådan, förlägger hjärtafel en viktig börda på sjukvårdbudgetar - ett särskilt bekymmer av ökande finansiellt pressar stundom på sjukvårdutgifter.

Eplerenone har visats för att förminska riskera av den kardiovaskulära död- eller hjärtafelhospitalisationen av 37%.

AWMSG'SENS rådgivning på eplerenone är i överensstämmelse med den nya uppdateringen som göras av kardiovaskulära sjukdomexperter av EuropéSamhället av Cardiology (ESC) i deras anvisningar för kroniskt hjärtafel och rådgivningen som utfärdas av den Skotska MedicinKonsortiet (SMC) i Juli.

Hänvisar till

(1) All Grupp för Wales MedicinStrategi. AWMSG-rådgivning. Data sparar på.

 

(2) Zannad F et al; EMPHASIS--HFStudieGruppen: Eplerenone i Tålmodig med Systolic HjärtaFel och Milda Tecken. New England Förar Journal över av Medicinen 2011; 364:11-21.

(3) Grupp för Forskning för Befordran för Brittiskt HjärtaFundament Vård-, Avdelning av Allmän hälsa. Koronar hjärtsjukdomstatistik. Universitetar av Oxford. upplaga 2010.

(4) Stewart S, o.a. Mer ”elakartat” än cancer? Fem-År överlevnad efter en första erkännande för hjärtafel. Europén Förar Journal över av HjärtaFel. 2001 Jun; 3(3): 315-22.

(5) Den hjärt- sjukdomAllmän värnpliktRamen för Wales. 2009.

(6) McMurray J, o.a. Pharmacoeconomicsen av TOPP- inhibitors i kroniskt hjärtafel. Pharmacoeconomics 1996; 9(3): 188-197.

(7) Stewart S, Strömmen kostar o.a. av hjärtafel till Allmänna hälso-och sjukvården i UKEN. Europén Förar Journal över av HjärtaFel. 2002 Jun; 4(3): 361-71.

(8) NICOR: MedborgareInstitut för Kardiovaskulär ResultatForskning. MedborgareHjärtaFel Reviderar: April 2010 - Mars 2011. UCL 2012.

(9) Medborgare som Schema av Hänvisar till, Kostar Året ”2009-10” - Data för NHS-Förtroenden HRG.

Advertisement