Vårdhemoperatörer vänder mot krediterar knastrande

Wall Street Journal anmäler att ostadighet i sjukvårdmiljön är danande packar ihop tveksamt för att ge sig intecknar till vårdhem.

Wall Street Journal: VårdhemOperatörsVänd Till U.S.ET.
Den Federala Inhysa Administrationen har kommit till räddningsaktionen av vårdhemoperatörer som har en tuff tid att erhålla traditionell finansiering för intecknar lån. …. Långivare oroas som vårdhemföretag kan vända mot besvärar att återbetala lånen i framtiden, om de slås med minskningar av delstatsregeringar eller det federala Medicare programet (Pruitt, 1/29).

Mer nyheterna om bestämmelser i det skatte- klippaavtalet som kunde påverka den vård- branschen --

Wall Street Journal: Rum För Favörer I ”Klippa” Avtal
Nyårsdagenlagstiftningen, som avstyrde skattförhöjningar för miljoner av Amerikaner, kom med en unwelcome överrrakning för Elekta AB, en Svensk tillverkare av utstrålning bearbetar planlagt att slåss hjärntumors. En bestämmelse som sätts in på de sist minimala, skarpt klippta Medicare betalningarna för företagets produkt, fördriver att lämna oförändrat de av dess riktar konkurrenten, Varian Medicinska Systems Inc., av Palo Alto, Calif. Varian medlem av påtryckningsgrupp sköt för ändringen,… som sattes igenom av Ledaren för senatsmajoriteten Harry Reid (D., Nev.). Under ändringen tappar betalningar för sjukhuspoliklinikpatientkirurgier som använder skulle Elektas teknologi, vid 58%, nyheterna som knackade företaget lagerför skarpt till och med tidig sort Januari (Mundy, 1/28).


http://www.kaiserhealthnews.orgDenna artikel trycktes om från kaiserhealthnews.org med tillåtelse från det Henry J. Kaiser Familj Fundamentet. Kaiser är Vård- Nyheterna, en editorially oberoende nyhetstjänst, ett program av det Kaiser FamiljFundamentet, en nonpartisan organisation för sjukvårdpolitikforskning som är unaffiliated med Kaiser Permanente.

 

Advertisement