att Passera erbjuder den nya bärbara apparaten som kan spåra en individ ämnesomsättning

Passera erbjuder en ny start som baseras på teknologi som framkallas av forskare på den Arizona Delstatsuniversiteten, världens första bärbara apparat som kan spåra en individ ämnesomsättning, och att använda, att information för att ge bantar och övar rekommendationer för att underhålla eller att ne ett sunt väga.

”Är marknadsföra full av apparater som folket för den hjälp spårar deras övar rutiner, liksom miles körde eller gick, men denna är den första bärbara apparaten som låter folk spåra det viktigaste del- allra - deras egna ämnesomsättning,”, sade professor för NJ Tao, ASU-och direktören av Centrera för Biosensors och Bioelectronics på Institutet för ASU Biodesign.

att Passera är enstorleksanpassad apparat, som analyserar utandningar, och överför att information till en inbyggd app på en cell ringer eller tablet via Bluetooth. Användaren kan därefter applicera att information som skräddarsy en banta eller som övar program till och med appen som ska hjälp, uppnå personligt väger mål.

att Passera fungerar via ”indirekt calorimetry,” den föredragna mätningsmetoden av den Dietetic Anslutningen för Amerikanen, den Vård- Organisationen för Värld och andra institutioner. Traditionella indirekta calorimeters är klumpiga, svår-till-bruk och vanligt funnit endast i doktorns kontor. att Passera byter ut allt som med en enkel handheld apparat som baseras på spjutspetsavkännareteknologi.

Kärna urteknologin av att Passera skapades på ASU och mer ytterligare som görades perfekt av ASU-sidoeffektföretaget. NJ Tao, Erica Forzani, Francis Tsow och Xiaojun Xian har varit funktionsdugliga på teknologin att göra den exakt, robustt och användarvänlig för avsluta-konsumenter.

”Med att Passera, tar vi något som skulle är typisk tillgänglig i enavsluta sportar som utbildar laboratoriumet och danande det som var tillgängligt till någon som ser för att ändra deras uppföranden för att bli mer sund,”, sade Erica Forzani, ASU-professor och ställföreträdande direktör av Centrera för Biosensors och Bioelectronics på Institutet för ASU Biodesign. ”På sikt, kan vi även applicera denna samma teknologi för att hjälpa med förhindrandet och ledningen av kroniska sjukdomar.”,

att Passera är lansering till och med en crowdsourcing aktion på Indiegogo, den största globala crowdfunding plattformen.

Källa: Arizona Delstatsuniversitet

Advertisement