Anslutningen för Gerontology i Högre utbildning meddelar att nytt kommenderar, kamrater och awardees

Anslutningen för Gerontology i Högre utbildning (AGHE) - det bilda förgrena sig av Det Gerontological Samhället av Amerika - är stolt att meddela att dess valda nyast kommenderar, kamrater och awardees.

Installationen av kommenderar, och presentationen av de ska utmärkelsearna uppstår på AGHES 39th Årsmöte och den Bilda LedarskapKonferensen som äger rum från Februari 28 för att Marschera 3 på Hiltonen St Petersburg Bayfront i St Petersburg, FL. Denna händelse ger ett fora för professionell i sätta in av att åldras som framlägger deras arbete och som delar idéer om gerontological och geriatric utbildning och utbildning. Besök www.aghe.org för färdigt specificerar.

Kommenderar
Dessa individer är ansvariga för materier av makt och strategiskt planera för organisationen.

President
Donna Wagner, PhD som Är Ny - mexico Delstatsuniversitet

Kassör
Leland ”Bert” Bevattnar, PhD, Virginia CommonwealthUniversitetar

Medlem-på-Stort
Jenny Mendez, PhD, Wayne Delstatsuniversitet
Pamela Elfenbein, PhD, Gainesville Statlig Högskola

Kamrater
Är med- status för AGHE en heder som känner igen utstående ledarskap i gerontology- och geriatrikutbildning av etablerade forskare och utbildare.

Mary Cadogan, DrPH, RN, CGNP, Universitetar av Kalifornien, Los Angeles
Gayle Docka, PhD, Kansas Delstatsuniversitet
Karen F. Kopera-Frye, PhD, Universitetar av Louisiana på Monroe
Sandra L. McGuire, EdD, RN, BNP, Lincoln MinnesmärkeUniversitetar
Margaret B. Neal, PhD, Portland Delstatsuniversitet
Cheryl Osborne, EdD, MSN, Kalifornien Delstatsuniversitet, Sacramento

Awardees
Clark Tibbitts Utmärkelse
Framlagt till Marie A. Bernard, MD, MedborgareInstitut på att Åldras
Denna utmärkelse var etablerad i 1980 att känna igen individer som och organisationar, som har gjort utstående bidrag till befordrangerontologyen som en sätta in av studien i institutioner av högre utbildning.

Hiram J. Friedsam Mentorship Utmärkelse
Framlagt till Lesa Lorenzen Huber, PhD, Indiana Universitetar
Denna utmärkelse som namnges för en utstående mentor i gerontology, är fallen för en individ som har bidragit till gerontological utbildning till och med utmärkthet i mentorship till deltagare, fakulteten och administratörer.

Mildred M. Seltzer Distingerad Tjänste- Erkännande
Framlagt till Alton Dubois, PhD, Concordia Universitetar Chicago
Denna utmärkelse hedrar kollegor som är den near avgången eller för en tid sedan avgått. Mottagare är individer som har varit aktivt involverade i AGHE till och med tjänste- på kommittéer, som valt, kommenderar och/eller har git ledarskap i en av lån-betalade AGHE projekterar.

David A. Peterson Gerontology & Bäst Pappers- för GeriatrikUtbildning av VolymUtmärkelsen
Framlagt till Leslie Morgan, Universitetar av Maryland, Baltimore County, för ”Paradigms i GerontologyKlassrumet: Anslutningar och Utmaningar till Att Lära”,
Hedervärd omnämnande är fallen föra Anabel Pelham, PhD, den San Francisco Delstatsuniversiteten, Donna Schafer, PhD, Riksförbundet av Yrkesmässiga Gerontologists; Pauline Abbott, EdD, Kalifornien Delstatsuniversitet, Fullerton och Carroll Estes, PhD, Universitetar av Kalifornien, San Francisco, för ”Professionalizing Gerontology: Därför AGHE Måste Ackreditera GerontologyProgram”,
Ämna av denna utmärkelse är att känna igen utmärkthet i stipendium i akademisk gerontology i AGHES representant förar journal över, Gerontology- & GeriatrikUtbildning.

Administrativ LedarskapUtmärkelse
Framlagt till Judy L. Genshaft, PhD, Universitetar av Södra Florida hedrar Denna utmärkelse administratörer på AGHE-medlemuniversitetsområden som har gjort ovanliga försök i service av gerontology- eller geriatrikutbildning.

Pappers- Utmärkelse för Doktorand
Framlagt till Kristen E. Portvakt, MS, Universitetar av Massachusetts Boston, for ”LGBT som Åldras Utbildning, Effectuate RealitetÄndring i Tjänste- Familjeförsörjare för Konventionell Fläder?”,
Hedervärd omnämnande är fallen föra Colleen R. Bennett, MS, Universitetar av Maryland, Baltimore County, för ”Vad är ”Glee” som Fås För Att Göra Med Den? Lesbisk kvinna Framtida OmsorgBekymmer och Populärt Massmedia”,
Denna utmärkelse bekräftar utmärkthet i lärt arbete som föras av en attendee för AGHE-Årsmötedeltagare.

deltids- FakultetErkännande
Framlagt till David B. Oliver, PhD, Universitetar av Missouri-Columbia
Denna utmärkelse känner igen formellt bidragen av på halvtid och/eller adjunctfakulteten för deras bidrag till gerontological utbildning på en AGHE-medleminstitution.

Källa: Det Gerontological Samhället av Amerika

Advertisement