Yet rullar ut det nya vård- programet som uppsätta som mål sockersjuka

YMCAs ska för- programet nationellt med service från försäkringsgivarear och arbetsgivare. Också i nyheterna, kostar uttryckligt bekymmer för forskare om det ökande troligen för att medfölja soaring Alzheimers sjukdom klassar.

Wall Street Journal: Yet Tar På Sockersjuka
Ett nytt vård- program som ut rullas på YMCAs över landet, visar det potentiellt för att enbaserad organisation ska leverera ett rikstäckande sjukvårdingripande. Yen uppsätta som mål är sockersjuka. Forskning har visat att programet, som sammanslutningar övar, banta och individrådgivningen, kan ha ett stort att få effekt i förminskande förekomster av sockersjuka. Imponerat av forskningen, ger försäkringsgivarear och arbetsgivare riktar finansiering som YMCA-sökandena att skriva in sig deltagare i programet, och att framkalla dem för att ne väga-förlust uppsätta som mål (Dooren, 2/14).

USA I Dag: Som Alzheimers Klassar Soars, BekymmerLöneförhöjningar Över Kostar
Tålmodig med Alzheimers och annan bildar av ska demens spenderar tre tider mer på sjukvård än tålmodig med andra typer av illnesses, anslutningnågot att säga. Medicare tålmodig med Alzheimers och andra demenser spenderade $43.847 på sjukvård, och långsiktig omsorg servar, jämfört till $13.879 som spenderades av tålmodig utan de illnesses, sade anslutningen, i en rapport 2012. För regerings- sjukvård programmerar redan belägen mitt emot ekonomiskt anstränger, dessa bedömningar skrämmer, forskare och förespråkar något att säga (Lloyd, 2/14).


http://www.kaiserhealthnews.orgDenna artikel trycktes om från kaiserhealthnews.org med tillåtelse från det Henry J. Kaiser Familj Fundamentet. Kaiser är Vård- Nyheterna, en editorially oberoende nyhetstjänst, ett program av det Kaiser FamiljFundamentet, en nonpartisan organisation för sjukvårdpolitikforskning som är unaffiliated med Kaiser Permanente.

 

Advertisement