Vård- utbyten: Todayen är tillstånds beslutsdagen

States måste att avgöra vid Feb., 15 de ska huruvida som skapar deras egna sjukförsäkringutbyten eller blir partner med med federal regering. Under Tiden under en kongress- utfrågning som markeras av skepticism, Servar ett Vård- och en Människa representanten berättade lagstiftarear att den skulle regeringen är ordnar till för att skriva in sig folk denna nedgång.

USA I Dag: Påstår Vänder mot FredagStopptid På SjukvårdUtbyten
Bli partner med med federal regering för att köra vård- utbyten, där har varit en jumbo-minimal överrrakning och en flå-av- tandöverenskommelse, Som påstår arbete som ska avgöras vid Fredag, huruvida som de planerar för att skapa deras eget eller (Kennedy, 2/15).

New York Times: Inskrivningar För FörsäkringStarten Oct. 1, Officiella Något att säga
En Obama förvaltningstjänsteman berättade Kongressen på Torsdag att den skulle regeringen är ordnar till för att skriva in sig miljoner av folk i privat sjukförsäkring planerar denna nedgång, men senators av båda uttryckta partier tvivlar (Pear, 2/14).

Bloomberg: FörsäkringUtbyten Är Spårar På, Officiella Något att säga
Den ska meeten för den Obama administrationen per den Oct. 1 stopptiden för inställning - upp nya statliga försäkringutbyten, sade en bästa U.S.-hälsotjänsteman som mötte skepticism från lagstiftarear på en kongress- utfrågning i dag. Utbytena som skapas av sjukvårdgenomgången för 2010 U.S., är on-line marknadsplatsar var folket ska är kompetent att jämföra och köp regering-subventionerad försäkring. Deras planlagda genomförande det nästa året har kallats in i tvivel på grund av komplexiteten av lagen, och opposition i något påstår (Wayne, 2/14).

CQ Healthbeat: Cohen Lägger Ut Banan För att Stå Upp Federalt Utbyte
Den bästa federal tjänsteman i laddning av upprättande av sjukförsäkringmarknadsplatsar under den specificerade sjukvårdlagen planerar Torsdagen för förstått dåligt men ha som huvudämne del av det försök: det federally gjorda lättare utbytet. Det var lång förgången tid att göra så, Sen. Orrin G. Kläcka, R-Utah som indikerades i hans öppningsanmärkningar på en utfrågning för SenatFinansKommitté på utbyten. ”Specificerar Många nyckel- återstår obesvarat,” Hatch klagade i hans öppningsmeddelande på utfrågningen, som centrerade på vittnesbörd vid Gary Cohen, huvudet av Centrerar för Information om Konsument, och FörsäkringFörbiseendet på Centrerar för Medicare, och Medicaid Servar (Reichard, 2/14).

Den Washington Stolpens WonkBlog: Insida som den Obama Administrationen Planerar Till Försäkring för Byggande 25, Marknadsför
För månader nu, har den varit en av sjukvårdgenomgång största okändor: Ska federal regering är ordnar till för att köra två statliga försäkringmarknadsplatsar för dussin? På Torsdagen Gary Cohen, gav direktören av Centrera för KonsumentInformations- och FörsäkringFörbiseende SenatFinansKommittén den mest omfattande förklaringen hitintills av vad byrån har uppnått så långt; och vad återstår att göras (Kliff, 2/14).

Kaiser Vård- Nyheterna: Kapslar: Valentin DagÖverrrakning: Obamacare för SenatDemokratTryckvåg Genomförande
Vitsorda, för den kraftiga SenatFinansKommittén, administrationens bästa regulator på nya vård- utbyten mötte kritik från flera Demokrater som hjälpte push till och med den 2010 federala vård- genomgången -; bland dem Ordförande Max Baucus av Montana och Sens. Ron Wyden av Oregon, Räkning Nelson av Florida och Maria Cantwell av Washington (Galewitz, 2/14).

Modern Sjukvård: Baucus Begärningar Specificerar På Framsteg In Mot FörsäkringUtbyten
Illviljan förnyade försäkringar, att den ska federal regering har dess försäkringutbyten att ordna till för att börja inskrivningar Oct. 1, den höga Senaten som den vård- politikDemokraten begärde mer specificerar på det förtegna försöket. Sen. Max Baucus, ordföranden av SenatFinansKommittén, på Torsdag krävde CMSEN att ge hans panel med byråernas specifika mål för etableringen av federally fungeringssjukförsäkringutbyten och timeframesna för att utföra de riktlinjer. Statusen av de utbyten är kritisk, därför att CMSEN kan behöva barkassen, och att fungera upp till 30 av dem påstår in som either inte själv-har either fungerat utbyten eller försäkringmarknadsplatsar fungerings i tandemcykel med federal regering. Men CMSEN allmänt har inte specificerat statusen av många av de kritiska beståndsdelarna av de federala utbytena, även till kongress- Demokrater (Daly, 2/14).

På det statliga jämnt fortsätter regulatorer för att göra fri det mer fin pekar av vad deras respektive påstår planerar för att göra --

Associatedet Press/Washington Postar: McDonnell Till Feds: Virginia Ska Federalt Vård- Utbyte för Bruk Men Behåller Förbiseende På Familjeförsörjare
Gov. Egennamn McDonnell berättade Torsdagen för den Obama administrationen, som fördriver Virginia ska bruk federally ett körningssjukförsäkringutbyte, det statligt ämnar behålla reglerande myndighet över försäkringfamiljeförsörjare som gör affär med Virginians till och med utbytet. McDonnells Feb. 14 märker till Gary Cohen av U.S.-Avdelningen av Vård-, och Människan Servar bekräftar hans December placerar för att inte begå Virginia till upprättande av dess egna utbyte som skulle finansieras och fungeras av det statligt (2/14).

Associatedet Press: Ohio som Låter Feds Köra Vård- Utbyte
Ohio representanter på Torsdag bekräftade tillståndets avsikter att inte köra dess egna sjukförsäkringutbyte men, har i stället federal regering att fungera den nya on-line marknadsplatsen under PresidentBaracks Obama lag för sjukvård. En märka som överförs Torsdagen till den Obama administrationen reiterates vad Republikanska Gov. John Kasich berättade federal tjänsteman i November -; att Ohio ska uppehället dess myndighet för att reglera vård-, planerar i och ut ur utbytet, men tjänstledighetspring det till federal regering (Sanner, 2/15).

Associatedet Press: Lagstiftarear Mull $31M För SjukvårdUtbyte
Gov. StackSnyders administration berättade lagstiftarear Onsdag som den behöver deras godkännande inom veckor att spendera ett federalt lån $31 miljoner för att hjälpa att bygga envänskapsmatch sjukförsäkringmarknadsplats under den grälsjuka federala sjukvårdgenomgången, eller annars ska klibbas det statligt med en räkning (Eggert, 2/14).

Vård- PolitikLösningar (en Colo. nyhetstjänst): Medicaid Utvidgning A ”Ingen - brainer”: Vandring I GDP Och Nya Jobb Vid 2015
Utvidgande Medicaid till ska beräknat 275.000 extra folk kostar Colorado mindre än prissätta av att inte tillfoga dem. Det är den djärva förutsägelsen från en ny studie av Medicaid utvidgning som bemyndigas av Colorado det Vård- Fundamentet, som stöttar utvidgning, och föras av den kryddade lagstiftnings- budget- analytikerCharlie Bruntet och ett lag av ekonomer (Kerwin McCrimmon, 2/14).


http://www.kaiserhealthnews.orgDenna artikel trycktes om från kaiserhealthnews.org med tillåtelse från det Henry J. Kaiser Familj Fundamentet. Kaiser är Vård- Nyheterna, en editorially oberoende nyhetstjänst, ett program av det Kaiser FamiljFundamentet, en nonpartisan organisation för sjukvårdpolitikforskning som är unaffiliated med Kaiser Permanente.

 

Advertisement