CentralHögskolan till studien verkställer av triclosan på hjärta klassar

Hur ofta gör en hjärtatakt? För en zebrafish beror den på bevattna som den simmar in. Ellen Du Pre, professor av biologi på CentralHögskolan, är funktionsduglig med fyra deltagare, såväl som biologikollegan Nicole Palenske, till den studien verkställer av triclosan på hjärta klassar. Den mycket små fisken, som kan vara så liten som en ögonfrans, när det kläckas nyligen, är genomskinlig och deltagarna kan lätt räkna hjärtatakterna under ett mikroskop.

Triclosan är ett kemiskt som används, i att desinficera tvålar, och den har gjort dess långt in i klapp för att bevattna system. I förberedande åtgärdforskning har ytbehandlar Du Pre och deltagare lärt att, när fisken är utsatt till bestämt, jämnar av kemisk-specifikt jämnar funnit, i att dricka och bevattnar hjärta klassar går besegrar markant. Detta kan anknytas till en minskning i ämnesomsättning, som några forskare har föreslågit kan vara bidra dela upp i faktorer för någon av kickbarndomfetman klassar i U.S.ET.

”Gör Det mig nervös,” henne något att säga. ”Realiserar Jag inte funderarefolk alla kemikalieer som vi är utsatta till. Jag gör inte den vår funderare förkroppsligar är förberedd att handla med alla dem.”,
Forskningen som gjordes av Du Pre och henne deltagare, valdes för en tid sedan från mer än 3.500 submissions av Nationellt råd på StudentForskning för presentationen på konferensen 2013. Deltagarna ska gåva på Universitetar av Wisconsin-La Crosse i April.

”Är Detta mycket spännande. Arbetet av dessa CentralHögskolestudenter har känts igen för dess unika bidrag till denna sätter in av studie.”,

Källa: CentralHögskola

Advertisement