MIR namnger Aetna som den Vård- Försäkringsgivaren av Året

Aetna (NYSE: AET) en ledande global diversifierad sjukvård gynnar företaget, har namngetts ”den Vård- Försäkringsgivaren av Året” för 2013 av MENA-Försäkring Granskar (MIR), en ledande tidskrift som täcker försäkringsektoren i Mellanösten och den Norr Afrika.

I igenkännande av Aetna, fokuserar MIR som pekas till företagets fortillväxten i Golfregionen och dess, på portion dess bly- mer sunda liv för medlemmar.

”Är Vi mycket upphetsada att motta den Vård- Försäkringsgivaren för MIR av Årsutmärkelsen, och att kännas igen för vår tillväxt och omsorgledning programmerar. Vårt mål är att ge folk i den lätta regionen tar fram till som man har råd med högkvalitativ medicinsk vård och ger förhindrande, och wellnessprogram, som kan bemyndiga folk för att bo mer sund liv,”, sade Stuart Leatherby, den Aetna Landskamp allmänna chef, Mellanösten och Afrika.

”Som en av de största familjeförsörjarna av sjukvården gynnar i U.S.et, tror vi oss kan ha ett viktigt att få effekt applicera vår omfattande kunskap till sjukvården i Mellanösten,”, sade han.

Aetna, som har haft kontor i Dubai för mer än 10 år, ger global sjukvård täcker, och sjukvårdledning servar i mest av GCC-länderna. Dess gynna planerar är tillgängligt för grupper och individer.

I 2012 utvidgade servar företaget den geografiska räckvidden av dess produktofferings till och med försäkringsgivareallianser i Konungariket Saudiarabien, Kuwait, Qatar och Jordanien och att komplettera dess existerande licensierade produkter och erbjudet till och med försäkringsgivareallianser i Uniteden Arab Emirates, Bahrain och Marocko. I fjol ökade Aetna dess medicinska portfölj i UAENA vid 35 procent.

”Är Vi ganska imponerade med Aetnas omfattande program att förbättra det vård- av befolkningen i Golfen,”, sade Ronan McCaughey, redaktör av MENA-Försäkring Granskar. ”Gillar Vi långt Aetnaen stöttar wellness, och förhindrandet programmerar, liksom bröstcancerrastreringar, influensashots och kontroll-ups och uppmuntrar dess medlemmar att ha en primär omsorg att manipulera. Denna utmärkelse känner igen också det kvalitets- av Aetnas program för omsorgledning, var, till exempel, Aetna vårdar appelltålmodig efter en sjukhusurladdning för att se till att de förstår deras behandling och läkarbehandlingar.”,

Aetna har varit en banbrytare, i att använda mobil teknologi för att hjälpa dess kunder att klara av deras vård-. Företaget erbjuder en mobil app som låter dess medlemmar lokalisera närliggande sjukvårdfamiljeförsörjare i dess Mellanösten knyter kontakt. Aetna har också apps, som kan hjälpa dess kunder att förstå deras tecken, att övervaka deras övar och matvanor och spårar deras fordrar. Dess website erbjuder region-närmare detalj information i sex språk, inklusive Arabiska.

Aetna erbjudanden tar fram till mer än 70.000 sjukhus, manipulerar, och kliniker i dess globala non-U.S. knyter kontakt, däribland en rikta som fakturerar ordning till och med en försäkringsgivareallians med de regerings- sjukhusen för SEHA i Emiraten av Abu Dhabi. I Förenta staterna är mer än miljon sjukvårdfamiljeförsörjare delen av Aetnas knyter kontakt. Franska och Arabiska I Dubai i 2012, Aetna också för ett etablerat flerspråkigt call center erbjudande till serven ett val av beställare från den Mellanösten regionen.

Källa: Aetna

Advertisement