Aerobiskt öva kan förhöjninghjärnan storleksanpassa och förbättra kognition i barn, äldre vuxen människa

Exercise förstärker inte endast dina hjärta och muskler - den gnällar också upp din hjärna. Dussintals studier visar nu, att som aerobiskt öva kan förhöjning som, storleksanpassa av den kritiska hjärnan strukturerar, och förbättrar kognition i barn och äldre vuxen människa.

Universitetar av Konst Kramer, ett nationellt igenkänt sakkunnigt för den Illinois psykologiprofessorn på rollen av läkarundersökningkonditionen på kognition, ska diskuterar dessa hjärna-ändrande resultat på en period av mötet 2013av AmerikanAnslutningen för Befordran av Vetenskap i Boston på Feb. 16. Kramer är direktören av det Beckman Institutet för Avancerad Vetenskap och Teknologi på Uen. av I.

”Är Befolkningalltigenom den industrialized världen passande ökande sedentary som ett resultat av den ändrande naturen av arbete, och fritidaktiviteter,”, sade Kramer. ”Som ett resultat av dessa societal ändringar, förhöjningar i sjukdomar liksom högt blodtryck, sockersjuka, osteoporosis och några cancer var ökande. Läkarundersökningaktivitetsservar att förminska mottaglighet till dessa sjukdomar.”,

”Har Ökande läkarundersökningaktivitet också att rikta, och förhållandevis verkställer foren på kognition, och den vård- hjärnan,”, sade han. ”Har Sådan resultat nu anmälts, över jaga av flera årtionden, i djura studier av läkarundersökningaktivitet.”,

Studier hos människor, många som föras i Kramers labb, visar också att stamgästen övar, liksom att gå tre tider per vecka, också förhöjningar som hjärnan driver.

Kramer ska närvarande forskning från hans egna labb, och andra, som visar att äldre vuxen människa, som deltar i konditionutbildning och läkarundersökningaktivitet, gynnar från viktiga förbättringar i deras hjärna strukturerar och fungerar. Han ska specificerar, hur forskare använder både beteende- mäter och non-invasive neuroimaging tekniker liksom magnetisk resonans som avbildar (MRI), funktionell MRI, den potentiella händelse-släkta hjärnan, och händelse-släkt optiskt signalerar för att bedöma kognition. Han ska avslutar hans presentation med en dissekering av mellanrumsgåvan i människa och djur kognitiv och för hjärna vård- litteratur och beskriver hur framtida forskning kan bota denna.

Källa: Universitetar av Illinois på Urbana-Champaign

Advertisement