Studien avslöjer sällsynt look in i framgång av drogmissbrukbehandlingprogram för Afrikansk amerikan

Ny forskning ut ur Universitetar av Cincinnati avslöjer en förhållandevis sällsynt look in i framgången av drogmissbrukbehandlingprogram för Afrikansk amerikan. Forskare anmäler att själv-motivationen kunde vara ett viktigt övervägande in i att avgöra på den effektivaste behandlingstrategin. Studien ledde vid Ann Kathleen Burlew, en UC-professor av psykologi, och LaTrice Montgomery, en UC-assistentprofessor av människan servar, publiceras direktanslutet denna vecka i Psykologi av Vanebildande Uppföranden.

Specifikt bland Afrikansk amerikan, utforskade studien effektiviteten av Motivational FörbättringsTerapi som (MET) jämfördes med den standarda behandlingen, Rådgivning som Vanlig (CAU).

MotivationFörbättringsTerapi - som gäller att uttrycka inlevelse och att ställa in mål och att undvika argumentation och understödja själv-effektivitet - planläggs för att tilltala den omgeende drogmissbrukbehandlingen för ambivalens, misshandlare är huruvida på arrangera var de är ordnar till för att bo ettfritt liv eller huruvida de är stillbilden som förnekar behovet för någon behandling.

Studien undersökte förhållandet av behandlingtyp och motivationen för behandling till resultaten av deltagarna. Forskarna grundar det för deltagare i Motivational FörbättringsTerapi (MET), missbrukarna som motiverades högt för att ändra anmälde mer få dagar av drogmissbruk per vecka än deltagare i Rådgivning Som Vanliga (CAU) program. Emellertid bland demotiverade deltagarna, Rådgivningen, Som Vanliga (CAU) deltagare anmälde mer få dagar av drogmissbruk med tiden än deltagare i Motivational FörbättringsTerapi (MET).

Forskarna anmäler att studien bidrar till allmän hälsabehovet för mer empirisk bevisar på effektiva drogmissbrukbehandlingar för Afrikansk amerikan. De anmälde forskarna finna endast två föregående readiness-till-ändring (RTC) studier med Afrikansk amerikan som avslutas två årtionden sedan.

Studien är en sekundär analys av ett kliniskt försök vid MedborgareDrogmissbrukBehandlingen som Kliniska Försök Knyter Kontakt. Rönet fokuserat på 194 Afrikansk amerikan i fem gemenskapbehandlingprogram över en 16 vecka period. Deras genomsnittsålder var 37. Ungefärligt var en-fjärde av den utstuderade Afrikansk amerikanbefolkningen (24,7 procent) kvinnligt. Denanmälde drogmissbruket spännde från alkohol (26,3 procent) till kokain (25,8 procent), marijuana (18 procent), två eller mer förgiftar (24,2 procent), eller annat förgiftar (5,6 procent) som deras primära drog av primat.

Källa: Universitetar av Cincinnati

Advertisement