HusMöjligheter Kommittéstol somnågot att säga knipan för doc” är på hans bråk, listar

Och en Tisdagutfrågning av den vård- subcommitteen för HusMöjligheter fokuserad på alternativ för att finna kostar besparingar i det traditionella Medicare programet.

Kaiser Vård- Nyheterna: Kapslar: Vägen & HjälpmedelOrdförandeHopp Till den FlyttningMedicare ”Doc Knipan” Planerar
Ordföranden av HusMöjligheterKommittén gjorde den klara Tisdagen som finna en lösning till förarga utfärda av inställning av den Medicare läkaren som, betalning klassar är på hans bråk listar detta år, och han fick någon ljum service från en nyckel- Demokrat. Tekniker. Det Dave Lägret, R-Mich., sade att försöket kunde hjälpas av en ny omvärdering av, hur mycket det skulle kostar (Carey, 2/27).

Kaiser Vård- Nyheterna: Vård- På Kullen: HusPanelen Undersöker Tokigt & Kasta i sig Av Att Ändra Traditionella Medicare
Kaiser diskuterar den Vård- Nyheternaredaktionsskribenten Mary Agnes Carey och Jackie Judd en TisdagCapitol Hill utfrågning under som HusMöjligheterSubcommitteen på Vård-, varat ordförande vid av Tekniker. Kevin Brady, började att undersöka alternativ för kostar besparingar i traditionella Medicare (2/26).


http://www.kaiserhealthnews.orgDenna artikel trycktes om från kaiserhealthnews.org med tillåtelse från det Henry J. Kaiser Familj Fundamentet. Kaiser är Vård- Nyheterna, en editorially oberoende nyhetstjänst, ett program av det Kaiser FamiljFundamentet, en nonpartisan organisation för sjukvårdpolitikforskning som är unaffiliated med Kaiser Permanente.

 

Advertisement