Viewpoint: Doktorers gungning över den Medicare lönen; sjukhusrang inte alla som de verkar; förbisåg legal invandrare vård- behov

Washington Postar: Har Doctors För mycket Gungning Över Medicare Utbetalningar?
Reporter Peter Whoriskey och Dan Keating har öppnat Postar avläsare synar till faktumet, som Medicare löner för läkare servar -; ett $69,6 miljard objekt i 2012 -; enligt ett hemligt och lite-bekant prissätta listar, som manipulerar sig över övar betydlig och mindre-än-total-genomskinlig påverkan (7/24).

Wall Street Journal: Medicare Vid det Läskigt Numrerar
För Även den senaste Medicare förmyndarerapporten kom ut på avsluta av Maj, styr hade Vita Hussnurrandet redan tillverkat en berättelse för att gå med den. Medicares finanser har förbättrat, berättas vi. Det bundna medel ska sist längre. Det unfunded ansvaret är lägre. En av resonerar sägs att vara ObamaCare. Kärna ur av den nya vård- reformen sparkar inte in till det nästa året, men redan förbättrar den saker för pensionärer? Här är den verkliga berättelsen (John C. Husfader och Laurence J. Kotlikoff, 7/24).

Wall Street Journal: De SjukhusRang Kunde Använda en Sund Dos Av Skepticism
Rang ”för Bäst Sjukhus” för U.S.-Nyheterna & för VärldsRapporten för 2012-13 var utsläppt den sist veckan som upptill följdes av den vanliga massmediahooplaen och några bröstkorg-kolossala pressreleasar från sjukhus av lista. Huruvida är medlet något för rang faktiskt en helt olik berättelse. Derangordnade sjukhusen är alltid snabba att försöka prackaa på människor deras rang i hopp av att tilldra nya tålmodig som ska den bästa dollaren för lönen (Ezekial J. Emanuel och Andrew Steinmetz, 7/24).

Los Angeles Times Huvudstad Förar Journal över: DenBockar Striden som Formar Upp Över Anbud Till LönelyftYrkesfelUtmärkelsen, Begränsar
Du behöver inte att vara en Nobel ekonom som förstår att dollar inte är i dag något nästan deras värda fyra årtionden sedan. Bensin fastighet, medicinsk omsorg; alla de har skyrocketed kostar in. Allt är borta övre, dvs. undanta skadeutmärkelsear för smärtar och att lida som orsakas av den medicinska yrkesfeln (George Skelton, 7/24). 

Newet England Förar Journal över av Medicin: ObservationsOmsorg -; Kick-Värdera Omsorg Eller enSkiftande Kryphål?
StrömCMS-politik på observationsomsorg främjar kostar växling utan lönande högre värderar, sedan betalning Time-baseras och inte belönar bruket av bevisa-baserade kliniska banor eller sjukhusenheter som planläggs för att ge effektiv omsorg för denna grupp av tålmodig. …, Inte all observationsomsorg är samma; betalningreformer bör skydda tålmodig från överdrivet ut-av-fick- uppta som omkostnad och belönar den effektiva omsorgen som levereras i observationsenheter, som förhindrar långvariga inläggning på sjukhus (Drs. Christopher W. Baugh och Jeremiah D. Schuur, 7/25).

Newet England Förar Journal över av Medicin: Klibbat Mellan Vård- Och InvandringReform -; Omsorg För Undocumented Invandrare
Även Om det finns giltigt, debatterar är perspektiv på multipelsidor av invandringen, där fullständiga allmän hälsaimplikationer av att fortsätta till tillstånd existensen av en medicinsk underclass som består av mer än 10 miljon folk. Ingen Av löser den vård- reformlagen för den nya medborgare nor invandringräkningen som för närvarande är ansedda, dessa förarga problem; sannerligen kan dessa politik förhöjning barriärerna för några undocumented invandrare. För den förutsebara framtiden återstår ska undocumented invandrare på utkanten av vår offentliga program och säkerhetsnät, en kontroversiell påminnelse av pågående inequities i vår vårdsystem (Dr. Benjamin D. Sommers, 7/24).

Newet England Förar Journal över av Medicin: Spela golfboll i hål i Säkerhetsnätet -; Legal invandrare Tar Fram till Sjukförsäkring
Stöttade sjukvården för StundKongressdebatter bör den huruvida publicly vara tillgänglig till undocumented invandrare, som kan förläggas på en bana till medborgarskap under invandringreform, sjukvårdbehoven av redan legal invandrare fortsätter för att förbises. Mer än 12 miljon invandrare är lawfully närvarande i Förenta staterna. … Tar fram Offentlig policy, som förnekar legal invandrare lika, till lagenliga onödigt sårbara invånare för offentliga försäkringprogramtjänstledighetar och deras sjukvårdfamiljeförsörjare, när skador och sjukan slår. Vid uppmuntraninvandrare-endastprogram förevigar sådan politik också needless komplexitet i vårdsystemet (Wendy E. Parmet, 7/24).

Newet England Förar Journal över av Medicin: Ransonera LungTransplantat -; Procedurmässig Opartiskhet I Tilldelning Och Vädjanar
Deoffentliggjorde fallen av två pediatriska kandidater för lungtransplantat har skakat transplantatgemenskapen med nöd- lagliga förelägganden som argumenterar den strömlung-tilldelningen politik, är ”godtyckliga och capricious.”, Även Om den resulterande transplantationen g seemingly en uplifting avslutning till en emotionell offentlig debatt, kan detta prejudikat öppna dammluckorna till prosessen från tålmodig som söker att förbättra deras, riskerar av att erhålla organ. Dessa fall ifrågasatte potentiellt missgynna av barn och den procedurmässiga opartiskheten i lungtilldelning. Men lagliga vädjanar exacerbate inequities och underpris- offentligt förtroende i dettransplantation systemet (Keren Ladin och Dr. Douglas W. Hanto, 7/24).

Newet England Förar Journal över av Medicin: Ansvarigt Ordinera
Att som mer stor ta fram till receptdroger, Som försäkringtäckning utvidgar, måste vi se till tilldelar bättre vård-, inte skada. Den för- kapaciteten för behov mäter, som sjukvårdreformintäkter känns igen väl. Idealt bör vi bedöma resultat som värderas av tålmodig, men för resonerar av feasibility, många mäter fokuserar på surrogat avslutar i stället pekar. Att förbättra vård-, sådan avsluta pekar måste baseras på starkt bevisar, och hur du får där materier (Drs. Nancy E. Morden, Lisa M. Schwartz, Elliott S. Fisher och Steven Woloshin, 7/25). 

New York Times: Rättvisa För Mentalt - handikappade personer
Gov. Andrew Cuomo stängde ut en skamlig period i News York historia tidigare denna vecka, då han instämmde för att ge omkring 4.000 mentalt - sjuk folk som rymdes i högt restriktiva institutionella inställningar alternativet av flyttningen in i stöttat inhysa, var de kan bo självständigt med hjälpen av socialtjänstorganisationar. Överenskommelsen som skisseras i ett samtyckedekret som sparas i federal domstol i New York City, avslutar en lång laglig strid och kunde komma med en ny dag för folk som isoleras i otillräckligt, för-vinst uppehåll som gör deras handikapp den mycket mer hård att uthärda (7/24).

New York Times: Verklighetar I Global Behandling Av H.I.V.
Anvisningarna för Organisationen för Världen de Vård- utfärdade aggressiva nya för en tid sedan för behandling av smittat folk med H.I.V., viruset, som orsakar, BISTÅR. Anvisningarna är en välkomnande kliver framåtriktat men nedgångkort stavelse av behandlingmålen, som kunde, och bör vara fastställda (7/24). 

JAMA: Därför Obamacare Behöver Millenials
Ett av de primära målen av den Som man har råd med Avancerad Kundutbildningen (ACA) för Omsorg; nu bekant mer gemensam som Obamacare-; är att göra sjukförsäkring tillgängligare, bestämt för folk med preexisting villkorar. … Fokuserar Detta på att ne som är ungt, och det sunda folket är nästan konstigt ironiskt däri de nya sjukförsäkringutbytena, och Obamacare förespråkare verkar att koppla in i den samma ”körsbärsröda plockningen” för vilket de har kritiserat försäkringsgivarear (Larry Levitt, 7/24).

Medborgare Förar Journal över: De Aldrig tidigare skådade - Och Föraktligt - Försöken att Sabotera Obamacare
När Mike Lee förpliktar försök att stänga av regeringen, om inte Presidenten Obama slår med knogarna under och defunds Obamacare helt, är det inte nyheterna; det är paren för jaga för take-ingen-fång den extremistiska senatoren från Utah. Planera, det är nyheterna, När SenatRepublikan ledarna för Nr. 2 och för Nr. 3, John Cornyn och John Thune, undertecknar på till utpressningen; av den mest deprimerande variationen (Normen Ornstein, 7/24).

Chicago Tribune: Se Tillbaka Till 2013
På Måndag Gov. Pat Quinn som undertecknas in i lag tillståndets den massiva Medicaid utvidgningen. Med det knäpp av hans skriva, 342.000 ska låg-inkomst Illinois medborgare är nyligen valbart för Medicaid start i Januari. Delstatstjänstemän också förväntar så många som 171.000 andra, som är nu valbara, men har inte undertecknat upp till gör för en Obamacare som marknadsför aktion, rullar ut. Om så, växer numrera av skulle Medicaid mottagare från dagens 2,8 miljon till 3,3 miljoner -; mer än 1 i 4 Illinoisans. … Hoppas Vi också att, ett årtionde eller två från nu, Illinois medborgare inte ser tillbaka till 2013 och något att säga: Vad var de tänkande? Hur kunde politikarna vara så willfully okontrollerat till miljarderna som den skulle Medicaid utvidgningen kostar skattebetalarear? (7/24).

Pittsburgh Posta-Gazette: Mycket Är På Insatsen För Minoriteter I den Medicaid Debatten
Som Pennsylvania avgör huruvida att utvidga dess Medicaid program, har nya något att säga för en studie det ska beslutet en ha som huvudämne att få effekt på tillståndets ras- och etniska minoriteter. En analys för Kaiser FamiljFundament grundar att 15 procent av Afrikansk amerikan i Pennsylvania är utan sjukförsäkring och nästan två-thirds av dem skulle kvalificerar sig för täckning under jämna kriterier för federalt armod som uppsättningen ut vid den Som man har råd med Omsorgen Agerar, om Medicaid utvidgades (Steve Twedt, 7/25).

Sacramento Bi: Använd Vård- Lag för att Slåss Tanden Förfaller I Ungar
Tanden förfaller är den mest kroniska hälsoproblemet för allmänningen i barn, enligt Centrerar för Sjukdom Kontrollerar och Förhindrandet. Mer än en inkvartera av ungar har att förfalla i deras mjölktänder vid tiden som de skriver in dagiset. Nästan 68 procent av tonåringar 16 till 19 har att förfalla i deras permanent tänder. Den Som man har råd med Omsorgen Agerar ger ett tillfälle att förbättra barn tar fram till tandvårdstart i Januari 2014 - om Kalifornien det statliga vård- utbytet som kallas Dolda Kalifornien, gör saker rätt (7/25). 

Huffingtonen Postar: Nedgång Kostar In Av Sjukvård I Amerika
Onekligen över förflutnan som flera år entalet fokuserar av konversation bland politiktillverkare, har skiftat från enkelt mer omsorg, och bättre kvalitets- av omsorg att förbättra värderar i sjukvård, var värdera definieras, som kvalitets- över kosta. … Yet, om historia är någon indikator, som vår ekonomi förstärker kostar av sjukvården ska löneförhöjning ytterligare en gång. Så kostar den sist månaden som den Tvåparti- Politiken (BPC) Center gjorde 50 sätta en klocka på rekommendationer på hur man tål den lägre tillväxten av sjukvården (Dr. Manoj Jain och Dr. Bill Frist, 7/24).


http://www.kaiserhealthnews.orgDenna artikel trycktes om från kaiserhealthnews.org med tillåtelse från det Henry J. Kaiser Familj Fundamentet. Kaiser är Vård- Nyheterna, en editorially oberoende nyhetstjänst, ett program av det Kaiser FamiljFundamentet, en nonpartisan organisation för sjukvårdpolitikforskning som är unaffiliated med Kaiser Permanente.

 

Advertisement