Påstå viktig: D.C. som använder kassa, reserverar för att betala av Medicaid familjeförsörjare; Texas Planerad Föräldraskapräckvidd som overbilling bosättningen; Den vård- Veteran centrerar på högskolar

Ett val av vård- politikberättelser från District of Columbia, Texas, Kalifornien, Oregon, Connecticut, North Carolina och Pennsylvania.

Washington Postar: Lagstiftarear som Ska för Att Inte Väga In På Chartrat Vård-, Planerar Bosättningen
Hur spenderar du $48 miljoner i unbudgeted skattebetalarepengar, utan att få ett REKO från valda lagstiftarear? I District of Columbia finns det nätt mycket endast en långt, och det är långt Borgmästare Vincent som C. Gråna föreslår att sätta kick-insatser grälar med D.C. Bevilja Vård- Planerar. Gråna talesmanPedro den Ribeiro bekräftade Onsdagen som planera är att betala Områdets aktie av bosättningen -- a lite över $35 miljoner, med federala Medicaid dollar som redogör för vila -- ut ur stadens eventualitetkassan reservera (DeBonis, 7/24).

Texas Tribune: AG det Planerade Föräldraskapet Ansluter Bosättningen för Räckvidden $1.4M
Den Texas justitiekansler kontor meddelade att Onsdagen att det erhöll en bosättning $1,4 miljoner med den Planerade FöräldraskapGolfen Segla Utmed Kusten för overbilling tillståndets av det Medicaid programet. ”Texass försvåras kapacitet att hjälpa det fattigt av handlingnågot liknande som de den Planerade FöräldraskapGolfen Coast anklagades av att begå,”, sade den Texas Justitiekanslern Greg Abbott i ett meddelande (Aaronson, 7/24).

Kalifornien Klocka: IllviljaBehov som Är Inget Planerar för att Tillfoga Vård- Veteran Centrerar På Mer Högskolar
Kriga olycksoffer, Daniel Acree, en bearbeta med maskinartillerist i Irak Kriger, klädde med filt en searing smärtar, hans förkroppsligar fyllning med ursinne, Som en statligt universitetklasskompis borstade av signifikansen av civilisten. I Irak hade Acree hållit ögonen på powerlessly, som en årig pojke 5 dog i enframdriven granatattack. Det var allt som han kunde funderare av som professorn som vändes till honom för perspektiv (Glantz, 7/25).

Den Lund Rapporten: Stora Ändringar Framåt För Försäkring Klassar Granskar, Ansvarighet
Oregon är nya funderare för försäkringcommissioner där ett tillfälle att göra försäkringsbolag mer ansvarig till konsumenter, och drevsjukvården kostar besegrar, som den Som man har råd med Omsorgen Act genomföras, och den statliga sökandenvägen att stödja dess klassar granskar processaa. ”Har Vi ett det ansvar [till konsumenter] försäkringsbolag laddar en anslå klassar,”, sade Laura Cali. ”Behöver Vi att vara mycket starka benämner in av ifrågasätter oss frågar [och] dokumenten som vi ber” (Waldroupe, 7/24).

CT Avspeglar: Connecticut Tar På Missbruk Av ReceptSmärtstillande medel
Connecticut är en av 17 påstår vems invånare är mer rimlig att dö från oavsiktliga drogöverdoser än i motorfordonolyckor, med majoriteten av de dödar som orsakas av smärtstillande medel för allmänningreceptopioiden. Från 1998 till 2010, det senaste året för som data är tillgängliga, dog ett genomsnitt av 272 folk, åldrar 20 till 64, varje år i Connecticut av oavsiktliga överdoser, fördriver genomsnittet numrerar av motorfordondödar var 201, enligt utrikesdepartementet av Allmän hälsastatistik. Total- dödar från drogöverdoser har tredubblat efter 1990. I Dag orsakas mest av de dödar inte av lik heroin för gatadroger, utan av receptsmärtstillande medel lika Vicodin, OxyContin och Percocet. Centrerar för Sjukdom Kontrollerar, och Förhindrandet ser till detta som växa och en dödlig epidemi (Gambina, 7/24).

North Carolina Vård- Nyheterna: Vård- & Människan Servar Budgeten -- Vinnarearna
Statliga lagstiftarear i båda den North Carolina Representanthuset och senaten som röstas för finalpassagen av eftermiddagen för Onsdag för biennalbudget den sena. Den $20,6 miljarden planerar reflekterar intäktmålen som skapas i skattreformförslaget den passerade sist veckan och, klipper $53 miljoner från den sist årets budgetslutsumman (Hoban, 7/25).

CQ HealthBeat: att Vägra som Uppfyller Med det Ska WellnessProgramet, Kostar Penn State Arbetare
Den Pennsylvania Delstatsuniversiteten sammanfogar ett ökande numrerar av stora arbetsgivare vid rullande ut ett omfattande wellnessprogram denna nedgång. Men den bilda jätten har avgjort att använda en pinne ganska än en morot för att få dess arbetare att delta (Bunis, 7/25).

Kalifornien Healthline: StraffKontroller som Ankommer För Sena Utfrågningar
Statliga straffkontroller för något folk i denBaserade Vuxen människa Servar program har börjat att ankomma i posta, men en konsumentstödgrupp sade att igår det som cashing de kontroller kunde ha unintended följder. ”Gynnar Medi-Cal påverkas inte i any långt. Men något folk kunde förlora dollar för SSI (SocialförsäkringInkomst)” från den oväntade fallfrukten av straffpengar, enligt Elizabeth Zirker, bemannar advokaten på HandikappRätter Kalifornien. Det statligt måste att betala straff till något folk som förnekades initialt valbarhet till CBAS-programet. Om det statligt tog mer, än 90 dagar som bearbetar en förfrågan för en utfrågning och vädjanen, beviljades, varas skyldig ett straff (Gorn, 7/24).


http://www.kaiserhealthnews.orgDenna artikel trycktes om från kaiserhealthnews.org med tillåtelse från det Henry J. Kaiser Familj Fundamentet. Kaiser är Vård- Nyheterna, en editorially oberoende nyhetstjänst, ett program av det Kaiser FamiljFundamentet, en nonpartisan organisation för sjukvårdpolitikforskning som är unaffiliated med Kaiser Permanente.

 

Advertisement