Första Upplaga: Juli 26, 2013

Dagens rubriker inkluderar rapporter om ett försök av några GOP-lagstiftarear att tvinga en kraftmätning över vård- lagfinansiering.   

Kaiser Vård- Nyheterna: Vård- Lag Ökar Status Av den Alternativa Medicinen -- Åtminstone På Pappers-
Ankita Rao för Kaiser Vård- Nyheternaredaktionsskribent rapporter: ”Kompletterande och alternativ medicin -- en benämna, som encompasses meditation, akupunktur, chiropracticomsorg och homeopathic behandling, bland annat -- har blivit mer och mer populärt. Omkring fyra i 10 vuxen människa (och en i nio barn) i U.S.et använder något bildar av alternativ medicin, enligt MedborgareInstituten av Vård-. Och med genomförandet av den Som man har råd med Omsorgen Agera, sätta in kunde göra även mer framsteg i den konventionella vårdsystemet. Det är, om inte det fina trycket -- i statlig lagstiftning och försäkring planerar -- nedgångar kortsluter på grund av oklart språk och otillräckligt förbiseende” (Rao, 7/26).  Läs berättelsen

Politico: GOP-Fejder Över Obamacare Taktik
Ett brygga Republikanskt slagsmål för Republikan kontra över huruvida som använder en regerings- finansiering, mäter för att kväva av Obamacare delar partit framåt av denna nedgång budget- strider. En växande antal av Republikaner kasserar appeller från ledande konservativ person, inklusive Sens. Marco Rubio, Ted Cruz och Rand Paul, till defund president sjukvårdlagen i den upplösningsuppehället den regerings- rinnande förgångna Sept.en 30. Klyftablottorna en dyka upp divide över hur GOPEN kan bäst uppnå dess mål för Nr. 1 -; att att återkalla Obamacare -; stunden som markerar fördelningen fruktar att skulle Republikaner förlorar PR kriger om tvistblytaket till en regerings- avstängning i nedgången (Raju och Sherman, 7/25).

Associatedet Press/Washington Postar: SjukvårdFinansieringen, Mer UtgifterSnitt Är Hinder till att Avstyra Regerings- Avstängning I Nedgång
Det har inte finnas en regerings- avstängning i nästan två årtionden, men bästa lagstiftarear på Capitol Hill finner trickier-än-vanliga hinder i deras bana, som de försök att komma upp med måsta-gör lagstiftninguppehällefederal myndighet som är rinnande efter Sept. 30. Högermandanande ett sist stativ mot PresidentBaracks Obama ny lag för sjukvård och SenatDemokrat motstånd till ett $20 miljard utgiftersnitt önskade vid många, om inte mest, Republikaner är två av ha som huvudämneproblemen som konfronterar Talmannen John Boehner, R-Ohio och andra GOP-ledare (7/26).

Reuters/Washington Postar: Republikaner Förbereder Sig För ”den Obamacare” Kraftmätningen, Med Synar Till 2014 Val
Med den Obama administrationen som balanseras för en enorm statlig utbildningaktion på sjukvårdreform, mobiliserar Republikaner och deras bundsförvanter, möten för ettoffensiv inklusive stadshus, protester och massmediabefordringar för att avråda uninsured Amerikaner från att erhålla vård- täckning (7/25).

Politico: Republikaner Skrivar Obamacare Märker Till John Boehner
Mer än 60 Republikaner har undertecknat en märka som manar Högtalaren John Boehner till defund Obamacare, när Kongressen betalar regeringen i September. Märka, cirkuleras av kontoret av recentiorTekniker. Markera Ängar, gör inte tydligt något att säga att ska supportrar röstar mot en regerings- finansieringräkning, om den inte river av finansieringen för Obamacare. Men det något att säga att undertecknare av märka ”manar [Boehner och den Ledare för majoritetenEric Kantorn (R-Va.)] till defund Agerar genomförandet och framtvingandet av det Tålmodiga Skyddet och den Som man har råd med Omsorgen i någon relevant anslagräkning som kommas med till Huset, däckar i den 113. Kongressen som är inklusive någon fortsätta anslagräkning” (Sherman och Bresnahan, 7/26).

Politico: Marco Rubio Dubblettar Besegrar På Obamacare Defunding Retorik
Rubio och andra SenatRepublikaner har redan undertecknat en märka som lovar för att inte stötta en fortsätta upplösning, eller anslag fakturerar att fonder främjar genomförande eller framtvingandet av lagen. Beroende av hur många lagstiftarear följer deras bly-, kunde den Som man har råd med Omsorgen Act vända in i klibba för central pekar över att lyfta skuldtaket, som regeringen förväntas att slå sometime mellan Oct. 1 och avsluta av året (Cunningham, 7/25).

Associatedet Press/Washington Postar: Få Vård- Täckning Till Och Med Obama lag Inte Så Lätt Som Shopping På Travelocity Eller Amason
Du kan ha hört att att shoppa för sjukförsäkring under PresidentBaracks Obama genomgång för sjukvård ska är likt genom att använda Travelocity eller Amason. Men många ska folk avslutar upp med något som är mer mundane, än shoppa direktanslutet, gilla en appell till hjälpskrivbordet (7/26).

Wall Street Journal Washington Binder: CVS Planerar För Att Hjälpa Kunder att Underteckna Upp för Obamacare
CVS Caremark Corp. ska första visning en överstigaaktion denna nedgång att hjälpa uninsured Amerikanfynd ut om deras försäkringalternativ under den Som man har råd med Omsorgen att Agera. Federalt och delstatsregeringar planerar till on-line försäkringutbyten för barkassen, eller marknadsplatsar starta Oct. 1, som ska, låter folk shoppa för privata sjukförsäkring eller Medicaid, om de kvalificerar sig. Täckning skulle start Jan. 1 (Dooren, 7/25).

Los Angeles Times: VitSlottet VP Talar Deltids- Arbetare Som svar på SjukvårdLag
Som PresidentObamas lag för sjukvård rullar ut i de kommande åren, figurerar företagsägarear ut hur de ska uppfyller med täckningsmandat. En populär restaurang kedjar, VitSlottet, kan i de framtida deltids- arbetarna för hyra endast, när lagen genomföras fullständigt, enligt Vicepresidentet Jamie Richardson. Richardson berättade NPR i en intervju att företaget är pröva att figurera ut hur uppehället kostar besegrar (Lopez, 7/25).

Politico: Ska Hjälp för CVS Främjar Caremark Obamacare
CVS Caremark sammanfogar försöket att uppmuntra Amerikaner att underteckna upp för Obamacare försäkringprogram, företagschefar som meddelas Torsdagen. CVS-representanter berättade POLITICOEN att de planerar för att använda apotek på deras Norr 7.400 - amerikandiversehandel som en nyckel för att det uninsured ska lära om nya täckningsalternativ -; speciellt subventionerad försäkringtäckning som är tillgänglig till låg-inkomst folk på statlig-baserade försäkringutbyten (Cheney, 7/26).

Politico: Den Michael Burgessen Varnar Av Obamacare InskrivningNedfall
Overeager Obamacare hjälpmotorer kunde sätta lagens första kunder i en åtsittande fläck, varnad Torsdag för Hus Republikanen. Den vård- lagen ger skattsubventioner för folk till baserad köpsjukförsäkring på deras projekterade inkomst för året. Men, om de tjänar mer än projekterat, kräver lagen också dem att gå en portion av deras subvention tillbaka. Tekniker. Något att säga för den Michael Burgessen (R-Texas), som, om den Obamacare inskrivningen förespråkar push för hårt för att slå deras uppsätta som mål, kunde de övertala folk för en radda för att fordra subventioner endast för att måste att betala dem tillbaka på avsluta av året (Cheney, 7/25).

Associatedet Press/Washington Postar: Gynnar Kvinnliga Bloggers för Vård- SekreterareSebelius Drifter som Utbildar Allmänhet Om Vård- Lag
PresidentBaracks Obama administration uppvaktar kvinnliga bloggers för att leka en roll i en massiv aktion som siktas på att informera allmänheten om, gynnar av den nya sjukvårdlagen. Över frukost på en blogging konferensTorsdag i Chicago Servar Vård- U.S. och Människan Sekreteraren Kathleen som Sebelius frågade en bankettkorridor mycket av bloggers -; mest av dem kvinnor -; att att hjälpa spridning som uttrycka om nya sjukförsäkringtillfällen, som börjar denna nedgång under den Som man har råd med Omsorgen, Agerar (7/25).

Wall Street Journal Washington Binder: HHS Formulerar Teddy Roosevelt för att Främja Obamacare
Den Obama administrationen har inte funnit mycket service bland GOPEN för att främja sjukförsäkring denna nedgång, men de har segrat över åtminstone en Republikan: Teddy Roosevelt. Denlida presidents- maskoten för den Washington Medborgarebasketlagen starred i en video promojumbonatt med Vård- och Människa Servar Sekreteraren Kathleen Sebelius för att främja Obamacare. Den luftade videoen, för natten för Medborgarelekjumbon med Pittsburghen Piratkopierar (Schatz, 7/24).

Wall Street Journal: Kirurgar som Synas Över Avtal Med Läkarundersökning-Apparat Tillverkare
Federala åklagare scrutiny av Dr. Sabit är delen av en mer bred borgerlig utredning in i en knyta kontakt av läkare-ägde ryggrads--implantatet distributorships fungerings av två tidigare läkarundersökning-apparat företagsanställda, folket med kunskap av materianågot att säga. Detta knyter kontakt, som kördes ut ur Utah, och bestått av åtminstone 11 läkare-ägde distributorships i sex påstår, frambragt tiomiljontals dollar i vinster för dess aktieägare över sex år (Carreyou, 7/25).

Centrera för Offentlig Fullständighet/Washington Postar: Baksida för BudgetnedskärningstyrkaFjäll Av SjukvårdBedrägeriUtredningar
Vända mot ha som huvudämne budgeten och bemanna snitt, federal tjänsteman skalar tillbaka flera kick-profilerar sjukvårdbedrägeri och missbrukar utredningar, däribland en revidera av de statliga försäkringutbytena som är fastställda att öppna mer sistnämnd detta år, som en nyckel- bestämmelse av den Som man har råd med Omsorgen Agerar (Schulte, 7/25).

Los Angeles Times: VakthundGruppen, Fader Börjar Begynnelse- Aktion för Medicinsk Yrkesfel
Den Santa Monica-Baserade KonsumentVakthunden och fadern av två barn som dödas av enmissbruka chaufför, har tagit första steg in mot att utkämpa en begynnelse- aktion till lönelyften begränsar på medicinsk yrkesfel ”smärtar och lida” juryutmärkelsear. Den föreslagna lagen, som sändes för titel och summariskt till justitiekansler kontorsTorsdagen, behöver begäran med giltiga häften från 504.760 registreringsväljare. Supportrar hoppas för att kvalificera sig för den November 2014 riksdagsvalsluten omröstning (Lifsher, 7/25).

Los Angeles Times: Manipulerar Sjukhus Sammanfogar Till SlagsmålÄndringar Till YrkesfelUtmärkelsear
Slagsmål till lönelyften locket på utmärkelsear i medicinska yrkesfelfall sammanfogades officiellt på Torsdag med grupper som drogs tillbaka av litigators som sparar en sluten omröstninginsats som kunde vara för väljare det nästa året, och en förening av manipulerar och sjukhus som reagerar med en ny politisk kommitté för att besegra förslag (York, 7/25).

Associatedet Press/Washington Postar: NY-SlagsmålÅteröppning Av Sjukhuset som är Skadad Vid Sandigt, Något att sägaLätthet, Long Har Long Varit Blöds Pengar
Representanter på den sist sjukhusstillbilden stängde sig, efter den Sandiga Superstormen har varit förlovad i en otäck offentlig fejd med den statliga Vård- Avdelningen, som något att säga lättheten har varit blöds pengar för år och bör sammanfogning med dess mest nära konkurrent, om den önskar att fortsätta ge hälsovård (7/25).

Associatedet Press/New York Times: North Carolina: AbortCurbs Väntar På Regulatorns Beslut
Tillståndet Republikan-Ledde lagstiftande församling har godkänd ny abort härskar att den ska hjälparenågot att säga gör tillvägagångssättet säkrare men att kritikernågot att sägasyftet att begränsa kapaciteten av kvinnor att ha aborter genom att tvinga kliniker till slutet. Delstatssenaten gav finalgodkännande på Torsdag till en mäta som bemyndigar utrikesdepartementet av Vård-, och Människan Servar för att framkalla härskar för att reglera abortkliniker som baseras på de samma normana som det uppsättningen för poliklinikpatientkirurgi centrerar (7/25).


http://www.kaiserhealthnews.orgDenna artikel trycktes om från kaiserhealthnews.org med tillåtelse från det Henry J. Kaiser Familj Fundamentet. Kaiser är Vård- Nyheterna, en editorially oberoende nyhetstjänst, ett program av det Kaiser FamiljFundamentet, en nonpartisan organisation för sjukvårdpolitikforskning som är unaffiliated med Kaiser Permanente.

 

Advertisement