Minsta invasive behandlingar för ryggrads- stenosis för lumbar: en intervju med James Corbett, president & verkställande direktör av den Vertos läkarundersökningen

Den James Corbett ARTIKELN AVBILDAR

Är vad ryggrads- stenosis för lumbar, (LSS) och vem påverkar den?

Är ryggrads- stenosis (LSS) för Lumbar degenerative ålder-släkt begränsa av den lägre ryggrads- kanalen som orsakar pressar på nerverna som leder för att smärta, och förminskande rörlighet. Tecken inkluderar smärtar, numbness eller tingling i den lägre baksidaen, lägger benen på ryggen, eller bakdelar, som begränsar din kapacitet att stå eller gå.

HealthySpineMan

LSS finnas vanligt i folk över 50 myndiga år; det är en allmänning villkorar, med mer än 1,2 miljon diagnostiserade tålmodig och behandlade riksomfattande varje år.

AgingSpineMan

Vilka behandlingar har traditionellt varit tillgängligt för LSS?

Konservativ symptomledning är första jagar ofta av behandling för ryggrads- stenosis för lumbar, liksom sjukgymnastik, chiropractic, medicinsk ledning och epidural steroid- injektionar. Men, om tecken framhärdar eller får värre, krävs ett dykarsjukatillvägagångssätt för att lätta kompressionen av nerverna i ryggen. Dykarsjukabehandlingalternativ, begränsades historically till invasive, hög-riskerar, öppna kirurgiska tillvägagångssätt, inklusive laminotomy eller laminectomy med eller utan fusion, som kan orsaka ändringar till den strukturella stabiliteten av ryggen.

BeforeMild

Please kan dig introducera det milda® tillvägagångssättet? Meddelade vad utvecklingen av detta tillvägagångssätt?

Vertos Läkarundersökning Inc. grundades av två interventional radiologists, David Solsberg, MD, PC, och Donald Schomer, MD, som kände igen en brist av behandlingalternativ mellan den kortfristiga palliativen, smärtar ledning och riskablare invasive öppen kirurgi för ryggrads- stenosislidande person (LSS) för lumbar. Dr. Solsberg och Dr. Schomer framkallade mild®, en kassaskåp, och minsta smärtar det invasive tillvägagångssättet, som kan hjälpa LSS-tålmodigstativ longer och gå mer ytterligare med mindre.

Efter milt

Hur gör milt® arbete, och hur är kassaskåpet tillvägagångssättet?

mild® är en kort stavelse, minsta som är invasive, poliklinikpatienttillvägagångssättet som utförs till och med ett snitt storleksanpassa av en behandla som ett barnhuvudvärkstablett. Den kräver ingen allmän anestesi, inga implantat, och inget syr. Läkare använder fluoroscopic vägledning för att ta bort litet portionr av det överskott ben, och silkespappret som decompress den ryggrads- kanalen och som avlöser tålmodign, förorsakar obehag.

mild apparatborttagning

Säkerheten och effektiviteten av det milda® tillvägagångssättet har validerats i 11 kliniska studier med 542 tålmodig som föras på ledande interventional, smärtar institutioner i U.S.et. Det har finnas mer, än 20 jämlike-granskade kliniskt förar journal över artiklar som publiceras på milt®. Inget ha som huvudämne komplikationer släkta till apparaterna, eller tillvägagångssättet har anmälts i kliniska försök. Hitintills har mer än 15.000 tålmodig behandlats med det rikstäckande tillvägagångssättet.

milt Pre avbilda för tillvägagångssätt

Hur long tar det för att tålmodig ska återställa från det milda® tillvägagångssättet?

De minsta invasive att närma sig låter för ömt ställeatt läka och återställning; tålmodig går hem den samma dagen och kan meritförteckningen tända aktivitet inom några dagar.

milt posta att avbilda för tillvägagångssätt

Är vad gynnar av milt® över traditionella behandlingar?

mild® är ett det kassaskåppoliklinikpatienttillvägagångssätt fester som det bakomliggande orsakar av ryggrads- stenosistecken (LSS) för lumbar till och med ett mycket litet snitt (om storleksanpassa av en behandla som ett barnhuvudvärkstablett). Tillvägagångssättet kan utföras i omkring en timme, och mest tålmodig går hem den samma dagen, eftersom traditionella mer invasive kirurgier kan resultera i långa sjukhusstag, och högre komplikation klassar. Ingen allmän anestesi, syr, eller implantat krävs.

mild tålmodig positionering

Studier visar att 81% av tålmodig erfar viktig förminskning smärtar in och viktig förhöjning i rörlighet. Varför fungerar® det milda tillvägagångssättet inte för varje tålmodig?

Är ryggrads- stenosis (LSS) för Lumbar i första hand degenerative ålder-släkt begränsa av den lägre ryggrads- kanalen som kan resultera i kompression av nerverna i ryggen och de följande neurogenic claudicationtecknen. Begränsa orsakas av degenerative ändringar i lumbarryggen och är ofta mång--summan av ett givet positivt heltal multiplicerat med all lägre positiva heltal i natur. Co-dela upp i faktorer vanligt inkluderar diskettbuckla, osteophytes och ligamentumflavumhypertrophyen. mild®debulks den hypertrophic ligamentumflavumen till återställandeutrymme i den ryggrads- kanalen och kliniska studier har visat det omkring 80% av tålmodig erfar en viktig förminskning smärtar in, och förbättring i anseendetid och att gå distanserar, även i närvaroen av annan causal LSS dela upp i faktorer.

Om det annat causal dela upp i faktorer av LSS är mer framträdande än, kan ligamentumflavumhypertrophyen, andra tecken stilla finns. Om andra stilla tecken finns, posta mild®, tålmodig begränsas inte från pröva andra mer invasive tillvägagångssätt.

mild Backplate

Är vad strömbegränsningarna av det milda® tillvägagångssättet, och har du planerar för att tilltala dem?

När du utbildar konsumenter på ett nytt behandlingalternativ kan ta tid, men det har finnas 15.000 tålmodig behandlade riksomfattande thus långt, och realiteten uttrycker av mun fördelar snabbt. Vi är också upphetsada om några kommande bildas aktioner som ska hjälpmild® blir mer konventionell.

milt ben Rounger

Upphetsar vad dig att mest om den Vertos läkarundersökningen planerar inför framtiden?

Vår beskickning är att ändra liven av tålmodig som tillbaka lider, och att lägga benen på ryggen smärta från ryggrads- stenosis för lumbaren (LSS), som begränsar strängt en tålmodigs kapacitet att gå och stå, och begränsar thus vardagsliv. Vi har ett utöver det vanliga tillfälle att tilltala detta frekventerar, och ofta debilitating villkora med enkosta, efficacious poliklinikpatienttillvägagångssätt. Det tillgängliga tillvägagångssättet för dykarsjuka för lumbaren för mild®tillvägagångssättet- minst-invasive, som kan ge långsiktigt, lättnad-har bevisat resultat som publiceras i 11 kliniska studier och mer än 20 jämlike-granskade legitimationshandlingar. Vi ämnar bygga på strömmomentum och fortsätta våra försök att ge mild® som ett nytt behandlingalternativ för LSS-tålmodig och att upprätta den som ett standart av omsorg.

Var kan avläsare finna mer information?

Vi har två websites, en för läkare (www.Vertosmed.com) och annan för tålmodig som intresseras i mild® (www.mildprocedure.com).

Om James Corbett

James STORA Corbett AVBILDARHerr Corbett sammanfogade den Vertos läkarundersökningen i November 2008 som president, verkställande direktör och medlemmen av bolagsstyrelsen.

Föregående tjänade som Herr Corbett som vd och president av ev3, Inc. och ordföranden av bolagsstyrelsen till 2008. Före dess merger med ev3 var han ordföranden av stiga ombord av Mikro Terapi, Inc., för tre år. Herr Corbett har också rymt placera av presidenten och vd:n av hem- Diagnostik, Inc. såväl som president av Boston den vetenskapliga landskampen under Scimed/Boston det vetenskapliga förvärvet. Före hans benämna, som den kardiovaskulära allmänna chefen av Baxter, Japan, Herr Corbett rymde olika reor, och marknadsföra placerar på Baxter Sjukvård Korporation.

En kandidat av den Kansas universitetar med en B.S. i affärsadministration, Herr Corbett har tjänat som på stiga ombord av flera som är offentliga, och privatägt företag över åren, den inklusive Symphonixen, Theroxen, Alsiusen och ev3en.

April Cashin-Garbutt

Written by

April Cashin-Garbutt

April graduated with a first-class honours degree in Natural Sciences from Pembroke College, University of Cambridge. During her time as Editor-in-Chief, News-Medical (2012-2017), she kickstarted the content production process and helped to grow the website readership to over 60 million visitors per year. Through interviewing global thought leaders in medicine and life sciences, including Nobel laureates, April developed a passion for neuroscience and now works at the Sainsbury Wellcome Centre for Neural Circuits and Behaviour, located within UCL.

Advertisement